March 29, 20205 yr U Valjevu nije bilo testiranja u poslednja četri dana ... sve je to trte-mrte-prte ...
March 29, 20205 yr 4 minutes ago, steins said: naravno da su lokalni portali realniji. I cifra od 13 je realnija. Ono što nije dobro je da je za njih pola nemoguće napraviti epidemiološku anketu Da. To već brine. Znači da je tu među nama. I to sada kada bi mere trebalo da daju rezultate i da uspore širenje, a ona tek kreće.
March 29, 20205 yr 2 minutes ago, Jozef K. said: Da. To već brine. Znači da je tu među nama. I to sada kada bi mere trebalo da daju rezultate i da uspore širenje, a ona tek kreće. jeste. znam zenu chiji je muz bolestan. nije sebriliti™, narod je. nisam je srela 2 godine, ali je znam lichno. svako ce znati nekog ko zna nekog.
March 29, 20205 yr 7 minutes ago, harper said: Ako izlazis u nabavku jednom u par dana onda to nije 24-casovna zabrana izlaska po Vucicevom "niko nece moci da izadje na ulicu, nikada" (sto je takodje izjavio u istoj emisiji) sistemu. I sada ogromna vecina ljudi u Srbiji radi isto, izlazi u nabavku hrane kad mora i vrati se kuci. Ludak hoce da zabrani bilo kakav izlazak iz kuce osim u par sati u jednom delu dana, isto kao sto je uradio penzionerima. To moze da proizvede samo ovo sto Sludge kaze, da izlozi ljude vecoj opasnosti od zaraze, jer ce isti broj ljudi koji i sada mora u kupovinu da kupuje u neuporedivo kracem vremenskom intervalu pa ce i mogucnost guzvi i kontakata biti veca. Na kraju ce i za ovo, kad mu sluzbe dojave veliki broj ljutitih komentara po drustvenim mrezama, da slaze kako je to namerno rekao da bi uplasio ljude. Ludak se zajebava s nama, treba ga pod najhitnije hospitalizovati i ukloniti dok kriza ne prodje da ne smeta i luduje. Covek svakim danom postaje sve bolesniji. Upravo tako. On bas tako funkcioinise. Impulsno i na utisak. Ako vidi da se podigla graja onda se pravi naivan-ko, ja, ne, to je neka greska, samo tetki da odnesem lek.
March 29, 20205 yr 1 minute ago, pasha said: Upravo tako. On bas tako funkcioinise. Impulsno i na utisak. Ako vidi da se podigla graja onda se pravi naivan-ko, ja, ne, to je neka greska, samo tetki da odnesem lek. Saad ako vidi tvoj post namerno ce da uvede policijski cas od 24 sata, zainat. Deluje kao vic ali me ne bi zacudilo nimalo, to je taj profil.
March 29, 20205 yr Pri svemu ovome, oni od početnih mera govore kako daju rezultate i računaju kupljene dane, i onda malo malo pa sve oštrije. Kad je već najavljen taj napad na virus a dok do njega dođe sajam će možda biti i već prilično popunjen. Ali eto spljoštićemo krivu, razvućićemo je na 6 meseci vanrednog stanja i sačuvaćemo zdravstvo, samo će propasti sve ostalo. Znači, smeše nam se zajednički kazani kojima će rukovoditi vulin.
March 29, 20205 yr 2 hours ago, Anonymous said: Malo opširnije: https://nova.rs/drustvo/umanjuju-plate-medicijskom-osoblju-u-samoizolaciji/ Videćemo šta će biti. Bas to ce biti.Drzava nema para.Ja ocekujem da ce za dve nedelje pola kafica i restorana da otvore pa makar i lazirali podatke o zarazenima.
March 29, 20205 yr 1 minute ago, Блок_64 said: Bas to ce biti.Drzava nema para.Ja ocekujem da ce za dve nedelje pola kafica i restorana da otvore pa makar i lazirali podatke o zarazenima. Quote Vučić najavio svakom punoletnom građaninu Srbije - 100 evra!
March 29, 20205 yr 2 hours ago, Bambula said: I nije se udostojio da prekine budalu?Ako je vec strucnjak kakvim se predstavlja i ako mu je opste dobro n prvom mestu trebao je odmah da se ogradi od toga, sto jelte nije uradio.Dakle njehovo gadjenje na izreceno je E al nek mu ne bude izgovor snosio ni sankcije. Ja sam od mnogo ljudi cuo da je ovaj Nestorovic mnogo veci strucnjak od Kona,doduse Nestorovic je pulmolog ako se ne varam.A da je lupetao jeste ili je bio pijan ili nadrogiran ili prirodno lud. Edited March 29, 20205 yr by Блок_64
March 29, 20205 yr 31 minutes ago, Хетерија said: Хахахахахахахахаха дај бре 100€ по пунолетном грађанину, нема продавница 2 недеље, шта бре овај прича. Malo je i za shoping u milanu
March 29, 20205 yr Nestorovic jeste vrhunski pulmolog i dosta je spasio dece i ljudi koji njihovi raniji lekari nisu mogli. Ne znam sta mu je ono trebalo ali mozda mogu da pretpostavim a nije vezano za medicinu.
March 29, 20205 yr 49 minutes ago, Aleksija said: jebote, imas 9 slucajeva u 4 opstine. treba da uneses 4 cifre u 4 opstine. i ti ne uneses. ako ja, kao gradjanka, i ne trazeci, dobijam svakodnevno podatke od zzjz na svoj viber nalog, svakako bi trebalo da ih ima i zvanicni drzavni sajt. mada, u pravu si, zamisli da moramo da cekamo politikin dodatak od nedelje da procitamo stampane rezultate. to bi bilo vec manje transparentno. ne, uopšte nije da se zamisli da se čeka politikin dodatak nego može da se zamisli da nema nikakvih podataka. znači da ne znaš ništa. da znaš koliko ima zaraženih na dnevnom nivou i to je sve. uopšte nije nemoguće da se to zamisli. svaki korak ka transparentnosti čak i sa greškama i neznanjem u vreme vanrednog stanja je korak u pravom smeru. nisam siguran da ljudi kapiraju šta sve vanredno stanje vuče sa sobom osim zabrane kretanja koja utiče na sve. i koji deo od neću da branim brnabićku i njenu e upravu nije bio jasan?
March 29, 20205 yr https://www.hrt.hr/enz/nedjeljom-u-2/587034/ Rudan kod Stankovica NU2. Ako je bilo ili ne odgovara topicu brisite/prebacujte. Od onih 20 Q/A, preko ove analize od pre 2 dana u Vecernjem, do gostovanja pocetkom marta kod Stankovica, ja uskacem u vagon Rudan.
March 29, 20205 yr 7 minutes ago, pasha said: Nestorovic jeste vrhunski pulmolog i dosta je spasio dece i ljudi koji njihovi raniji lekari nisu mogli. Ne znam sta mu je ono trebalo ali mozda mogu da pretpostavim a nije vezano za medicinu. Kazu zli jezici da je posle izbora trebao Zlatibora da zameni na mestu ministra.
March 29, 20205 yr 11 minutes ago, theanswer said: nisam siguran da ljudi kapiraju šta sve vanredno stanje vuče sa sobom osim zabrane kretanja koja utiče na sve. vanredno stanje vuče sa sobom da vlada može donositi uredbe kojima se ograničavaju neka ustavom zagarantovana prava. dakle ograničavaju a ne potpuno ukidaju, i za to moraju postojati razlozi a ograničenja srazmerna razlozima (ovo sam laički interpretirao). sve preko toga nije vanredno stanje nego diktatura. jasno je i kako je ovde uvedeno vanredno stanje i da su već neke uredbe vlade pravno problematične. a svaki dan vidimo i ko zapravo diktira odluke vladi. Edited March 29, 20205 yr by variola