March 29, 20205 yr 15 minutes ago, goofs said: Zamisljam Vulina kako organizuje vojsku da nabavlja i dostavlja najpotrebnije namirnice i lekove za cca 2 miliona 24satno zatocenih ukucana i nije mi nimalo dobro. E to, to. Kakav izlazak, nema ništa, ni jednom u pet dana, nego će Volin i Djuka bizon da raznose namirnice po kućama. A oni poznaju samo od namirnica, brašno, ulje, mesni narezak i mleko. Onda će posle da raznose i terapiju protiv skorbuta.
March 29, 20205 yr Just now, Tresko said: E to, to. Kakav izlazak, nema ništa, ni jednom u pet dana, nego će Volin i Djuka bizon da raznose namirnice po kućama. A oni poznaju samo od namirnica, brašno, ulje, mesni narezak i mleko. Onda će posle da raznose i terapiju protiv skorbuta. za skorbut ce da beru divlje zelje, videla sam gde ima mnogo -_-
March 29, 20205 yr 3 minutes ago, Joe D said: Ma kakva diktatura, lik ne zna gde bije. Sproveo bi neke mere, ali nema pojma sta, ni sa cime, a niko ga od gradjana ne jebe dva posto Pri tom ocekuje da sprovodjenje bilo kakvih mera da rezultate od danas za sutra. I onda kad vidi da nesto "ne radi", ajmo jos.
March 29, 20205 yr Just now, Kampokei said: Pod ovim sam rezimom vec 2 nedelje i stvarno nije strasno. I niko ne misli da se time uvodi diktatura. Pritom guzvi u radnjama nema, jer svi idu u nabavku jednom u par dana, ili redje. Samo sto se ovo ne zove policijski cas, i treba biti oprezan sa upotrebom tog termina, a Vucic jedva ceka da ga izgovori. pretpostavljam da nije strasno, zvuci kao ok mjera i logicna mi je odavno, za razliku od srpske apsolutne zabrane izlaska poslije 5 popodne i penzionerskog sopinga iskljucivo od 3 do 8 nedeljom
March 29, 20205 yr 1 minute ago, Kampokei said: Pod ovim sam rezimom vec 2 nedelje i stvarno nije strasno. I niko ne misli da se time uvodi diktatura. Pritom guzvi u radnjama nema, jer svi idu u nabavku jednom u par dana, ili redje. Samo sto se ovo ne zove policijski cas, i treba biti oprezan sa upotrebom tog termina, a Vucic jedva ceka da ga izgovori. odlichno. shta cu sa babom i dedom koji ne mogu napolje nikad i svi su 75+? ako pusti babodjeda na pazar, neka zatvara.
March 29, 20205 yr 24 minutes ago, Goranz said: Mislim da se pre nameće pitanje kakvo smo mi to društvo. plus jedan
March 29, 20205 yr 52 minutes ago, steins said: I ja isto mislim, obzirom da ne verujem da u KGu gradu ima 21 oboleli. Lokalni portali prenose institut za zaštitu javnog zdravlja. Meni je to merodavno, a ne ove brnaba baljezgarije od e uprave. Kragujevac je skočio na 13. Aranđelovac je i dalje na 7.
March 29, 20205 yr Just now, gospa buba said: odlichno. shta cu sa babom i dedom koji ne mogu napolje nikad i svi su 75+? ako pusti babodjeda na pazar, neka zatvara. u toj mojoj viziji a kampokeijevoj realnosti svi mogu do prodavnice i apoteke
March 29, 20205 yr 4 hours ago, Ravanelli said: Da li ovde pricamo o svinjskom gripu za koji je who proglasila epidemiju i tipa 5 zemaja nisu uzele vakcine? Btw pricao sam vec Poznanici je umro otac na jesen 2019 od komplikacija sa tim gripom Ćale od mog drugara je jedva preživeo jesen 2009., samo su ovi veseljaci vakcine nabavili dva meseca kasnije. Kačio je Ayatollah članak iz Vremena. Tužno mi je koliko se Kon diže u nebesa, a takođe ne zna gde udara kao i ostale neznalice. Pomirite se sa tim da su nam epidemiolozi guske u magli, da će slušati smernice kineskih maoističkih robota i pomahnitalog vladara svih naših života. Možemo samo da se nadamo da će mere ipak dati neke rezultate, mada statistika Centralne Srbije i mali broj obavljenih testova nisu nimalo ohrabrujući. Valjda nećemo ginuti u Vulinovim lošim replikama vojnih bolnica, i u mnogo većem broju od drugih bolesti, dok se samo sa koronom bavi ovo malo preostalog medicinskog osoblja.
March 29, 20205 yr 3 minutes ago, gospa buba said: odlichno. shta cu sa babom i dedom koji ne mogu napolje nikad i svi su 75+? ako pusti babodjeda na pazar, neka zatvara. 1 minute ago, morgana said: u toj mojoj viziji a kampokeijevoj realnosti svi mogu do prodavnice i apoteke Da, svi mogu u radnju i apoteku. I pekaru, da, i to su ostavili
March 29, 20205 yr Хахахахахахахахаха дај бре 100€ по пунолетном грађанину, нема продавница 2 недеље, шта бре овај прича.
March 29, 20205 yr 5 minutes ago, Kampokei said: Pod ovim sam rezimom vec 2 nedelje i stvarno nije strasno. I niko ne misli da se time uvodi diktatura. Pritom guzvi u radnjama nema, jer svi idu u nabavku jednom u par dana, ili redje. Samo sto se ovo ne zove policijski cas, i treba biti oprezan sa upotrebom tog termina, a Vucic jedva ceka da ga izgovori. Ako izlazis u nabavku jednom u par dana onda to nije 24-casovna zabrana izlaska po Vucicevom "niko nece moci da izadje na ulicu, nikada" (sto je takodje izjavio u istoj emisiji) sistemu. I sada ogromna vecina ljudi u Srbiji radi isto, izlazi u nabavku hrane kad mora i vrati se kuci. Ludak hoce da zabrani bilo kakav izlazak iz kuce osim u par sati u jednom delu dana, isto kao sto je uradio penzionerima. To moze da proizvede samo ovo sto Sludge kaze, da izlozi ljude vecoj opasnosti od zaraze, jer ce isti broj ljudi koji i sada mora u kupovinu da kupuje u neuporedivo kracem vremenskom intervalu pa ce i mogucnost guzvi i kontakata biti veca. Na kraju ce i za ovo, kad mu sluzbe dojave veliki broj ljutitih komentara po drustvenim mrezama, da slaze kako je to namerno rekao da bi uplasio ljude. Ludak se zajebava s nama, treba ga pod najhitnije hospitalizovati i ukloniti dok kriza ne prodje da ne smeta i luduje. Covek svakim danom postaje sve bolesniji.
March 29, 20205 yr 5 minutes ago, Jozef K. said: Lokalni portali prenose institut za zaštitu javnog zdravlja. Meni je to merodavno, a ne ove brnaba baljezgarije od e uprave. Kragujevac je skočio na 13. Aranđelovac je i dalje na 7. naravno da su lokalni portali realniji. I cifra od 13 je realnija. Ono što nije dobro je da je za njih pola nemoguće napraviti epidemiološku anketu
March 29, 20205 yr 10 minutes ago, morgana said: u toj mojoj viziji a kampokeijevoj realnosti svi mogu do prodavnice i apoteke notirajte u blokche da sam se prva prijavila za vashu viziju i realnost
March 29, 20205 yr Bane kvasac najavljuje masovno testiranje na javnim povrsinama i kaze da se analize rade na 5 mesta u srbiji (?) Kada je reč o masovim testiranjima, sa njima će se krenuti u narednim danima i neće se vršiti u domovima zdravlja. Masovno testiranje će biti na javnim površinama, na otvorenom Konacno su ubrojali 3 lekara medju zarazene u sm