Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Just now, John Coltrane said:

Dodao bih jos i ovo

Pritom, ljudske pogreške koje mogu dovesti do nepotrebnog širenja zaraze su: (1) nesnalaženje epidemiologa u parametrima epidemije; (2) neodlučnost vlastodržaca u donošenju odluka temeljem preporuka epidemiologa; i (3) neodgovorno ponašanje stanovništva u pridržavanju uputa vlasti.

Verovatno nije dobro ako neka država ima 3 od 3.

22 minutes ago, napadaj said:

Dosta literature i dnevne štampe će biti čitano.

Mene čudi da ne postoji termin za šah.

Just now, morgana said:

koje njihove, mislis cpc? mislim da su, kao i  ostale vjerske zajednice osim naravno  spc, disciplinovani i ne krse novouvedene norme. 

Da na CPC sam mislio.
Znaci SPC luduje i dalje.

Cekaj, znaci Sajam je u stvari samo za mild slucajeve koji u drugim zemljama ostaju kod kuce? Jesu li oni malo promasili temu, ili se klade da ce za teze slucajeve imati mesta po bolnicama?

Da, baš tako

Bio si u vojsci, jebo te, znas kako izgleda kad njima das logistiku da odrade nesto ovakvo. Vucic naredio Vulinu, Vulin nekom komandantu, odatle je isla vojna logika koja je slepa za komfor bolesnika jer s bolesnicima obicno ne barata, a i inace ima profesionalnu neosetljivost prema ljudskom zivotu. Meni je sve bilo jasno cim sam video opremu koju su instalirali. To je sve povuceno iz nekih kasarni i to ne iz magacina gde vojska ljubomorno cuva nekorisvene i nove stvari, vec je skinuto direktno iz operative. Na ovim krevetima, dusecima i cebadima su spavale generacije regruta. Treba im jebati mater milosnu za ovo, ne vojsci negom onom psihopati na celu drzave. Postoji bar nekoliko firmi koje proizvode i imaju u magacinima normalne duseke i cebad ali sto bi Vucic brinuo o tome, on i njegova kamarila sigurno nece zavrsiti tri nedelje lezeci na ovom sranju.
Pa da, bilo mi je jasno odmah kad sam video da vojska realizuje. Ne da je država mogla kupiti novih 6000 kompleta posteljine za smešne pare već bi im verovatno i donirali veliki lanci da su samo pitali... Al to što kažeš, oni i njihovi neće tu boraviti

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

3 minutes ago, harper said:

Bio si u vojsci, jebo te, znas kako izgleda kad njima das logistiku da odrade nesto ovakvo. Vucic naredio Vulinu, Vulin nekom komandantu, odatle je isla vojna logika koja je slepa za komfor bolesnika jer s bolesnicima obicno ne barata, a i inace ima profesionalnu neosetljivost prema ljudskom zivotu. Meni je sve bilo jasno cim sam video opremu koju su instalirali. To je sve povuceno iz nekih kasarni i to ne iz magacina gde vojska ljubomorno cuva nekorisvene i nove stvari, vec je skinuto direktno iz operative. Na ovim krevetima, dusecima i cebadima su spavale generacije regruta. Treba im jebati mater milosnu za ovo, ne vojsci negom onom psihopati na celu drzave. Postoji bar nekoliko firmi koje proizvode i imaju u magacinima normalne duseke i cebad ali sto bi Vucic brinuo o tome, on i njegova kamarila sigurno nece zavrsiti tri nedelje lezeci na ovom sranju.

Jasno kao dan, makar nama matorcima koji su odslužili JNA ...

3 minutes ago, JozoMujica said:

Mene čudi da ne postoji termin za šah.

To će tamo gde će biti smeštena deca 100%

9 minutes ago, steins said:

Znam i razumem. Ali ako imas 3000 ljudi zatvorenih pod istim krovom, jedina stvar koja čuva mir je vojnička disciplina.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Nije. Postoje i masovna streljanja, gasne komore, kolektivno citanje Informera ili prikazivanje Pinka na onim televizorima i slicne drasticne mere.

Edited by harper

ali to je vojska™, kon je vojni epidemiolog, a mi smo u ratu protiv korone

malo toga je ostalo kao osnova za promociju, mora sve da se izmuze

kurva dana

sad samo da se ne pojave novi klasteri,a ove postojece ocigledno da progone, pa da zaravnimo i konacno otvore vrticeeeeee

22953fab2a202c54783e3b245eadee94e50605ac

f3f63731614ed25ea3e1cd9acc96c08d2d58883b

Edited by Ravanelli

9 minutes ago, Anonymous said:

Ko beše taj, treći metak?

Ne, to je valjda Verulović.

Verulović

Just now, mraki said:

Ne, to je valjda Verulović.

Au da.

15 minutes ago, mraki said:

Uhapsili Sandulovića zbog širenja panike.

lol

sta je debil uradio ovog puta?

trebao je biti uhapsen posle one konferencije za stampu "piloti ubice" pre jedno 2 godine

Naravno da je normalno sto tada Kon nije reagovao, odnosno opovrgao kolegu Nestorovica, ipak se to ne radi.

Medjutim, ima on dosta izjava koje su peotivurecne, da pocnemo sa onom u februaru kako je mala verovatnoca da ce virus doci do nas (besmislene su to prognoze jednog epidemiologa sa iskustvom), ali i sve posle toga... nema potrebe da se zatvaraju skole, pa odmah zatim moraju uz neko cudno po meni objasnjenje. Pa onda danasnja konferencija gde kaze da podrzava svaku odluku vlasti koja sprecava zloupotrebe (odnosi se na zabranu za kuckare) a imamo ovo od sinoc

4e75e1e80a5b1d31740cb08c8f1f35dd.jpg

Dok sa druge strane kada je zapitan o stavu struke oko okupljanja vernika, nema tako izrazen i iskljuciv, jer ga ni vlast takodje nema.

No, ako je u tom timu, bez obzira na strucnost, mora da igra kako glavni svirac trubi, pokusava da hendluje, no ne ide mu, nije politicar. A ovi ispiraju ne samo zdrav razum, vec i steceno znanje.
Danas je bio prilicno drcan i ljutit. Na koga?