Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

1 minute ago, harper said:

Da ti izvinis, jebem ti ja internet ratnike koji kritikuju situacije u kojima se nikada nisu nasli. Sve i da Vucic nije bio prisutan Kon ne bi otvoreno prekinuo i napao Nestorovica iz kolegijalnih razloga.

Kad ti preti nesto sto ne znas kakve posledice moze da ima, sigurno ne stojis iza Nestorovica koji lupa gluposti.Vec se ogradis i cekas  razvoj situacije.A Kon to nije uradio,vec je stajo mirno. 

Preziveo sam ja te situacije u kojima niko nije bio, gotovo po istom kalupu.Gde je slicna struka rekla "Momci nista ne brinite,pa posle mesec dana na razmeni tapsanje po ramenu i bravo junaci". 

Jos jednom jebem ti ja takvu struku. 

16 minutes ago, Anonymous said:

A gde je političko informisanje i TV dnevnik?

A dizanje zastave?

nije dobro...

25 minutes ago, renne said:

EUS3iNaWAAcFoC4?format=jpg&name=900x900

Cekaj, znaci Sajam je u stvari samo za mild slucajeve koji u drugim zemljama ostaju kod kuce? Jesu li oni malo promasili temu, ili se klade da ce za teze slucajeve imati mesta po bolnicama?

Realno si u pravu, ali nisam mogao da se suzdržim kad sam video dnevni raspored.
Znam i razumem. Ali ako imas 3000 ljudi zatvorenih pod istim krovom, jedina stvar koja čuva mir je vojnička disciplina.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

U blokadi autoputa zbog kažnjavanja neobaveštenih povratnika sa vikendica blokirana i vozila hitne

a ko chisti i dezinfukuje halu?

53 minutes ago, Jumanji said:

Svi treba da odu odavde, svi!

Ovo mooožda ima smisla da se ode na bolovanje i u samoizolaciju ako virus nije pokupljen na poslu.

U blokadi autoputa zbog kažnjavanja neobaveštenih povratnika sa vikendica blokirana i vozila hitne
Kolike su bile kazne?

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

11 minutes ago, arheolog1981 said:

A ko neće da ustane do pola 7 ide na guljenje krompira. Jesu to Voolinu dali da se igra vojske Il mi je utisak varljiv?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Bio si u vojsci, jebo te, znas kako izgleda kad njima das logistiku da odrade nesto ovakvo. Vucic naredio Vulinu, Vulin nekom komandantu, odatle je isla vojna logika koja je slepa za komfor bolesnika jer s bolesnicima obicno ne barata, a i inace ima profesionalnu neosetljivost prema ljudskom zivotu. Meni je sve bilo jasno cim sam video opremu koju su instalirali. To je sve povuceno iz nekih kasarni i to ne iz magacina gde vojska ljubomorno cuva nekoriscene i nove stvari, vec je skinuto direktno iz operative. Na ovim krevetima, dusecima i cebadima su spavale generacije regruta. Treba im jebati mater milosnu za ovo, ne vojsci negom onom psihopati na celu drzave. Postoji bar nekoliko firmi koje proizvode i imaju u magacinima normalne duseke i cebad ali sto bi Vucic brinuo o tome, on i njegova kamarila sigurno nece zavrsiti tri nedelje lezeci na ovom sranju.

Edited by harper

Uhapsili Sandulovića zbog širenja panike.

2 minutes ago, chandra said:

Cekaj, znaci Sajam je u stvari samo za mild slucajeve koji u drugim zemljama ostaju kod kuce? Jesu li oni malo promasili temu, ili se klade da ce za teze slucajeve imati mesta po bolnicama?

Objasnili im Kinezi da samoizolacija u kući ne funkcioniše ukoliko se prostor koristi sa drugim ukućanima. Prosto, zaraza se širi.

7 minutes ago, zgembo said:

Italijani su zakasnili 2 nedelje sa karantinom, sjebao ih je i priliv Kineza koji rade na severu Italije (mišljenja je da je zbog određenog broja ilegalaca to i prošlo ispod radara u početku), svako ko (je) ponovi(o) tu grešku (sa zakasnelim merama) će da plati istu cenu. I da je i u Italiji, kao i u Kini, velika većina umrlih preko 70 (ili, ako su mlađi u pitanju, da je tu obično i neka hronična bolest). Pa kao, možda je rešenje da se svi koji su mlađi od 50 i zdravi su, da se puste nazad, da žive manje-više kao i ranije, i da se izoluju stariji i osetljiviji.

Hvala.

Dodao bih jos i ovo

Pritom, ljudske pogreške koje mogu dovesti do nepotrebnog širenja zaraze su: (1) nesnalaženje epidemiologa u parametrima epidemije; (2) neodlučnost vlastodržaca u donošenju odluka temeljem preporuka epidemiologa; i (3) neodgovorno ponašanje stanovništva u pridržavanju uputa vlasti.

Just now, mraki said:

Uhapsili Sandulovića zbog širenja panike.

Ko beše taj, treći metak?

15 minutes ago, John Coltrane said:

I njihove™ ili...?

Jel moze neki size Rudanove analize?

koje njihove, mislis cpc? mislim da su, kao i  ostale vjerske zajednice osim naravno  spc, disciplinovani i ne krse novouvedene norme.