March 29, 20205 yr 3 minutes ago, Bambula said: I nije se udostojio da prekine budalu?Ako je vec strucnjak kakvim se predstavlja i ako mu je opste dobro n prvom mestu trebao je odmah da se ogradi od toga, sto jelte nije uradio.Dakle njehovo gadjenje na izreceno je E al nek mu ne bude izgovor snosio ni sankcije. Da prekine kolegu i javno ga napadne, pored predsednika drzave koji je otvoreno podrzavao ono sto Nestorovic govori? Nemoj zajebavati, to niko ne bi uradio. Pogotovo ne u to vreme kada se jos samo pretpostavljalo kakve ce posledice ovaj virus imati. Edited March 29, 20205 yr by harper
March 29, 20205 yr 1 minute ago, harper said: Da prekine kolegu i javno ga napadne, pored predsednika drzave koji je otvoreno podrzavao ono sto Nestorovic govori? Nemoj zajebavati, to niko ne bi uradio. Pogotovo ne u to vreme kada se jos samo pretpostavljalo kakve ce posledice ovaj virus imati. Dakle predsednik podrzava, podrzava i on? Jer predsednik ne sme da se uznemiri? Da izvines, jebem ti ja takvu struku.
March 29, 20205 yr Znaci nisi procitao tekst“Ukoliko je kod pojedinaca došlo do greške u slanju obaveštenja, svakom od njih će, u tom slučaju, biti isplaćeno 100 odsto zarade, a sve zarad pozitivne simulacije, svim radnicima KC Niš, koji se danonoćno bore za živote i zdravlje svih pacijenata”, podvlači Radovanović.Ima i ovo . Pre kontam da je došlo do nekog gadnog zajeba u komunikaciji, odnosno da je neko u SNSlancu hteo da ispadne veći papa od pape.Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
March 29, 20205 yr 4 minutes ago, harper said: Da prekine kolegu i javno ga napadne, pored predsednika drzave koji je otvoreno podrzavao ono sto Nestorovic govori? Nemoj zajebavati, to niko ne bi uradio. Pogotovo ne u to vreme kada se jos samo pretpostavljalo kakve ce posledice ovaj virus imati. samo pretpostavljalo? italija je uveliko bila pakao tad..
March 29, 20205 yr 4 minutes ago, napadaj said: Dosta literature i dnevne štampe će biti čitano. Pa da, to će biti političko informisanje, sumnjam da će Danas, Vreme i NIN da donose. Edited March 29, 20205 yr by Anonymous
March 29, 20205 yr 56 minutes ago, morgana said: a u cg hapse popove koji se ne pridrzavaju propisanih mjera I njihove™ ili...? Jel moze neki size Rudanove analize?
March 29, 20205 yr 4 minutes ago, Bambula said: Dakle predsednik podrzava, podrzava i on? Jer predsednik ne sme da se uznemiri? Da izvines, jebem ti ja takvu struku. Da ti izvinis, jebem ti ja internet ratnike koji kritikuju situacije u kojima se nikada nisu nasli. Sve i da Vucic nije bio prisutan Kon ne bi otvoreno prekinuo i napao Nestorovica iz kolegijalnih razloga.
March 29, 20205 yr Oh.Verovatno ni šampanj ne služe dovoljno ohladjen a i ko zna kako kombinuju vino i klopu. Plus, verovatno internet secka a voda za kupanje nije dovoljno topla.PS lepo sam reko sa se ovde očekuje da Kon uzvikne Vucicu pederu na svakoj KZN Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
March 29, 20205 yr 2 minutes ago, John Coltrane said: I njihove™ ili...? Njihovi i inače služe bez vernika
March 29, 20205 yr A ko neće da ustane do pola 7 ide na guljenje krompira. Jesu to Voolinu dali da se igra vojske Il mi je utisak varljiv?Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
March 29, 20205 yr 12 minutes ago, John Coltrane said: Jel moze neki size Rudanove analize? Italijani su zakasnili 2 nedelje sa karantinom, sjebao ih je i priliv Kineza koji rade na severu Italije (mišljenja je da je zbog određenog broja ilegalaca to i prošlo ispod radara u početku), svako ko (je) ponovi(o) tu grešku (sa zakasnelim merama) će da plati istu cenu. I da je i u Italiji, kao i u Kini, velika većina umrlih preko 70 (ili, ako su mlađi u pitanju, da je tu obično i neka hronična bolest). Pa kao, možda je rešenje da se svi koji su mlađi od 50 i zdravi su, da se puste nazad, da žive manje-više kao i ranije, i da se izoluju stariji i osetljiviji. Quote To nam iznenada daje još jednu moguću strategiju izlaska iz karantene, gdje bi najprije mogli izaći djeca i mlađi od 50 godina ako nemaju podliježeće bolesti, te se polako izložiti zarazi i procijepiti. Edited March 29, 20205 yr by zgembo
March 29, 20205 yr 5 minutes ago, steins said: Oh. Verovatno ni šampanj ne služe dovoljno ohladjen a i ko zna kako kombinuju vino i klopu. Plus, verovatno internet secka a voda za kupanje nije dovoljno topla. PS lepo sam reko sa se ovde očekuje da Kon uzvikne Vucicu pederu na svakoj KZN Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Realno si u pravu, ali nisam mogao da se suzdržim kad sam video dnevni raspored.