Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

3 minutes ago, Bambula said:

I nije se udostojio da prekine budalu?Ako je vec strucnjak kakvim se predstavlja i ako mu je opste dobro n prvom mestu trebao je odmah da se ogradi od toga, sto jelte nije uradio.Dakle njehovo gadjenje na izreceno je :rolleyes:

E al nek mu ne bude izgovor snosio ni sankcije. 

Da prekine kolegu i javno ga napadne, pored predsednika drzave koji je otvoreno podrzavao ono sto Nestorovic govori? Nemoj zajebavati, to niko ne bi uradio. Pogotovo ne u to vreme kada se jos samo pretpostavljalo kakve ce posledice ovaj virus imati.

Edited by harper

6 minutes ago, renne said:

EUS3iNaWAAcFoC4?format=jpg&name=900x900

A gde je političko informisanje i TV dnevnik?

Dosta literature i dnevne štampe će biti čitano.

1 minute ago, harper said:

Da prekine kolegu i javno ga napadne, pored predsednika drzave koji je otvoreno podrzavao ono sto Nestorovic govori? Nemoj zajebavati, to niko ne bi uradio. Pogotovo ne u to vreme kada se jos samo pretpostavljalo kakve ce posledice ovaj virus imati.

Dakle predsednik podrzava, podrzava i on? Jer predsednik ne sme da se uznemiri?

Da izvines, jebem ti ja takvu struku. 

Znaci nisi procitao tekst
“Ukoliko je kod pojedinaca došlo do greške u slanju obaveštenja, svakom od njih će, u tom slučaju, biti isplaćeno 100 odsto zarade, a sve zarad pozitivne simulacije, svim radnicima KC Niš, koji se danonoćno bore za živote i zdravlje svih pacijenata”, podvlači Radovanović.

Ima i ovo . Pre kontam da je došlo do nekog gadnog zajeba u komunikaciji, odnosno da je neko u SNSlancu hteo da ispadne veći papa od pape.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

4 minutes ago, harper said:

samo pretpostavljalo? italija je uveliko bila pakao tad..

4 minutes ago, napadaj said:

Dosta literature i dnevne štampe će biti čitano.

Pa da, to će biti političko informisanje, sumnjam da će Danas, Vreme i NIN da donose.

Edited by Anonymous

56 minutes ago, morgana said:

a u cg hapse popove koji se ne pridrzavaju propisanih mjera 

I njihove™ ili...?

Jel moze neki size Rudanove analize?

4 minutes ago, Bambula said:

Dakle predsednik podrzava, podrzava i on? Jer predsednik ne sme da se uznemiri?

Da izvines, jebem ti ja takvu struku. 

Da ti izvinis, jebem ti ja internet ratnike koji kritikuju situacije u kojima se nikada nisu nasli. Sve i da Vucic nije bio prisutan Kon ne bi otvoreno prekinuo i napao Nestorovica iz kolegijalnih razloga.

Oh™.
Verovatno ni šampanj ne služe dovoljno ohladjen a i ko zna kako kombinuju vino i klopu.
Plus, verovatno internet secka a voda za kupanje nije dovoljno topla.

:isuse:

PS lepo sam reko sa se ovde očekuje da Kon uzvikne Vucicu pederu na svakoj KZN :isuse:

2 minutes ago, John Coltrane said:

I njihove™ ili...?

Njihovi i inače služe bez vernika :)

EUS3iNaWAAcFoC4?format=jpg&name=900x900
A ko neće da ustane do pola 7 ide na guljenje krompira. Jesu to Voolinu dali da se igra vojske Il mi je utisak varljiv?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

12 minutes ago, John Coltrane said:

Jel moze neki size Rudanove analize?

Italijani su zakasnili 2 nedelje sa karantinom, sjebao ih je i priliv Kineza koji rade na severu Italije (mišljenja je da je zbog određenog broja ilegalaca to i prošlo ispod radara u početku), svako ko (je) ponovi(o) tu grešku (sa zakasnelim merama) će da plati istu cenu. I da je i u Italiji, kao i u Kini, velika većina umrlih preko 70 (ili, ako su mlađi u pitanju, da je tu obično i neka hronična bolest). Pa kao, možda je rešenje da se svi koji su mlađi od 50 i zdravi su, da se puste nazad, da žive manje-više kao i ranije, i da se izoluju stariji i osetljiviji.

To nam iznenada daje još jednu moguću strategiju izlaska iz karantene, gdje bi najprije mogli izaći djeca i mlađi od 50 godina ako nemaju podliježeće bolesti, te se polako izložiti zarazi i procijepiti. 

Edited by zgembo

5 minutes ago, steins said:

Oh.
Verovatno ni šampanj ne služe dovoljno ohladjen a i ko zna kako kombinuju vino i klopu.
Plus, verovatno internet secka a voda za kupanje nije dovoljno topla.

:isuse:

PS lepo sam reko sa se ovde očekuje da Kon uzvikne Vucicu pederu na svakoj KZN :isuse:

Realno si u pravu, ali nisam mogao da se suzdržim kad sam video dnevni raspored.