March 29, 20205 yr 5 minutes ago, Jumanji said: Svi treba da odu odavde, svi! Nek odu, nema veze, lecice nas oni sto se vrate iz inostranstva, vec je upucen poziv i apel.
March 29, 20205 yr 3 minutes ago, steins said: Ne branim vlast, ali ovo bi ja uzeo sa velikim grumenom soli Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Malo opširnije: https://nova.rs/drustvo/umanjuju-plate-medicijskom-osoblju-u-samoizolaciji/ Videćemo šta će biti.
March 29, 20205 yr 5 minutes ago, steins said: Ne branim vlast, ali ovo bi ja uzeo sa velikim grumenom soli Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Znaci nisi procitao tekst
March 29, 20205 yr 3 minutes ago, goofs said: Nek odu, nema veze, lecice nas oni sto se vrate iz inostranstva, vec je upucen poziv i apel. Већ се вратили Quote Avion je sleteo nešto pre 17 sati sa 174 putnika iz Berlina, među kojima su se u Srbiju vratila i 24 medicinska radnika, objavio je RTS. Ministar inostranih poslova Ivica Dačić ranije je rekao da su oni napustili posao u Nemačkoj da bi pomogli Srbiji, iako su suočeni sa pretnjama da kasnije više neće moći da se zaposle nigde u EU.
March 29, 20205 yr Zicer za Vucica - vec sutra ce da se predstavi kao zastitnik zdravstvenih radnika i da im vrati tih 35%
March 29, 20205 yr Author Just now, ragasto said: Zicer za Vucica - vec sutra ce da se predstavi kao zastitnik zdravstvenih radnika i da im vrati tih 35% I jos 10% pride... "i sve po zakonu" sto bi rekao Djole Balasevic
March 29, 20205 yr Just now, ragasto said: Zicer za Vucica - vec sutra ce da se predstavi kao zastitnik zdravstvenih radnika i da im vrati tih 35% Verovatno hoće, ali ostaje žalosna činjenica da su brzopotezno uveli vanredno stanje, a da niko nije propratne mere doneo.
March 29, 20205 yr 17 minutes ago, Bambula said: Jel se smejao kao onomad? Kon je otvoreno pizdeo u pozadini dok se Nestorovic blamirao na toj cuvenoj konferenciji za stampu. Pogledaj snimak, izrazi lica su mu se kretali izmedju gadjenja i totalne neverice. Bilo mu je ocigledno neprijatno sto mora da slusa ta isprdjivanja, par puta ga je pogledao u fazonu - jebo te, sta ti pricas. Ne znam coveka ali ovo znam jer sam odgledao vise puta taj nesrecni Nestorovicev ispad i Kon mi je bas upao u oci.
March 29, 20205 yr 4 minutes ago, Anonymous said: Verovatno hoće, ali ostaje žalosna činjenica da su brzopotezno uveli vanredno stanje, a da niko nije propratne mere doneo. Jel ti to ocekujes dugorican plan od onih koji znaju samo da svale odgovornost na drugog i da "resavaju u hodu"?
March 29, 20205 yr 1 minute ago, harper said: Kon je otvoreno pizdeo u pozadini dok se Nestorovic blamirao na toj cuvenoj konferenciji za stampu. Pogledaj snimak, izrazi lica su mu se kretali izmedju gadjenja i totalne neverice. Bilo mu je ocigledno neprijatno sto mora da slusa ta isprdjivanja, par puta ga je pogledao u fazonu - jebo te, sta ti pricas. Ne znam coveka ali ovo znam jer sam odgledao vise puta taj nesrecni Nestorovicev ispad i Kon mi je bas upao u oci. +1
March 29, 20205 yr 5 hours ago, levi said: znači očigledno sve ide na Torlak, usko grlo. nema dovoljno ljudi da obrade testove, nema laboratorija padaju s nogu od posla ali ne mogu više da urade od ovih par stotina dnevno Ovo je problem i kod nas u Ekvadoru.
March 29, 20205 yr 20 minutes ago, goofs said: Nek odu, nema veze, lecice nas oni sto se vrate iz inostranstva, vec je upucen poziv i apel. Da se ispravim, nisam mislila na medicinare samo, vec na sve nas. Je l to istina da kladionice nisu zatvorene?
March 29, 20205 yr 11 minutes ago, harper said: Kon je otvoreno pizdeo u pozadini dok se Nestorovic blamirao na toj cuvenoj konferenciji za stampu. Pogledaj snimak, izrazi lica su mu se kretali izmedju gadjenja i totalne neverice. Bilo mu je ocigledno neprijatno sto mora da slusa ta isprdjivanja, par puta ga je pogledao u fazonu - jebo te, sta ti pricas. Ne znam coveka ali ovo znam jer sam odgledao vise puta taj nesrecni Nestorovicev ispad i Kon mi je bas upao u oci. I nije se udostojio da prekine budalu?Ako je vec strucnjak kakvim se predstavlja i ako mu je opste dobro n prvom mestu trebao je odmah da se ogradi od toga, sto jelte nije uradio.Dakle njehovo gadjenje na izreceno je E al nek mu ne bude izgovor snosio ni sankcije. Edited March 29, 20205 yr by Bambula