Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

5 minutes ago, Jumanji said:

Svi treba da odu odavde, svi!

Nek odu, nema veze, lecice nas oni sto se vrate iz inostranstva, vec je upucen poziv i apel.

5 minutes ago, steins said:

Ne branim vlast, ali ovo bi ja uzeo sa velikim grumenom soli

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Znaci nisi procitao tekst

3 minutes ago, goofs said:

Nek odu, nema veze, lecice nas oni sto se vrate iz inostranstva, vec je upucen poziv i apel.

Већ се вратили :s_w:

Avion je sleteo nešto pre 17 sati sa 174 putnika iz Berlina, među kojima su se u Srbiju vratila i 24 medicinska radnika, objavio je RTS.

Ministar inostranih poslova Ivica Dačić ranije je rekao da su oni napustili posao u Nemačkoj da bi pomogli Srbiji, iako su suočeni sa pretnjama da kasnije više neće moći da se zaposle nigde u EU.

Zicer za Vucica - vec sutra ce da se predstavi kao zastitnik zdravstvenih radnika i da im vrati tih 35%

• Author
Just now, ragasto said:

Zicer za Vucica - vec sutra ce da se predstavi kao zastitnik zdravstvenih radnika i da im vrati tih 35%

I jos 10% pride...  "i sve po zakonu" sto bi rekao Djole Balasevic

Just now, ragasto said:

Verovatno hoće, ali ostaje žalosna činjenica da su brzopotezno uveli vanredno stanje, a da niko nije propratne mere doneo.

17 minutes ago, Bambula said:

Jel se smejao kao onomad? 

Kon je otvoreno pizdeo u pozadini dok se Nestorovic blamirao na toj cuvenoj konferenciji za stampu. Pogledaj snimak, izrazi lica su mu se kretali izmedju gadjenja i totalne neverice. Bilo mu je ocigledno neprijatno sto mora da slusa ta isprdjivanja, par puta ga je pogledao u fazonu - jebo te, sta ti pricas. Ne znam coveka ali ovo znam jer sam odgledao vise puta taj nesrecni Nestorovicev ispad i Kon mi je bas upao u oci.

4 minutes ago, Anonymous said:

Verovatno hoće, ali ostaje žalosna činjenica da su brzopotezno uveli vanredno stanje, a da niko nije propratne mere doneo.

Jel ti to ocekujes dugorican plan od onih koji znaju samo da svale odgovornost na drugog i da "resavaju u hodu"?

:D

1 minute ago, harper said:

Kon je otvoreno pizdeo u pozadini dok se Nestorovic blamirao na toj cuvenoj konferenciji za stampu. Pogledaj snimak, izrazi lica su mu se kretali izmedju gadjenja i totalne neverice. Bilo mu je ocigledno neprijatno sto mora da slusa ta isprdjivanja, par puta ga je pogledao u fazonu - jebo te, sta ti pricas. Ne znam coveka ali ovo znam jer sam odgledao vise puta taj nesrecni Nestorovicev ispad i Kon mi je bas upao u oci.

+1

5 hours ago, levi said:

znači očigledno sve ide na Torlak, usko grlo. nema dovoljno ljudi da obrade testove, nema laboratorija

padaju s nogu od posla ali ne mogu više da urade od ovih par stotina dnevno

Ovo je problem i kod nas u Ekvadoru.

EUS3iNaWAAcFoC4?format=jpg&name=900x900

20 minutes ago, goofs said:

Da se ispravim, nisam mislila na medicinare samo,  vec na sve nas.

Je l to istina da kladionice nisu zatvorene? :ph34r:

11 minutes ago, harper said:

I nije se udostojio da prekine budalu?Ako je vec strucnjak kakvim se predstavlja i ako mu je opste dobro n prvom mestu trebao je odmah da se ogradi od toga, sto jelte nije uradio.Dakle njehovo gadjenje na izreceno je :rolleyes:

E al nek mu ne bude izgovor snosio ni sankcije. 

Edited by Bambula