Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Kakve ce on imati epske raspade na kzs kad krenu sranja posle ovoga,bice epic.

Mene samo zanima kada će umrli iz Šapca, Niša i Valjeva da budu uvedeni u statistiku? Ovako friziraju i onako bedno netačnu statistiku. Po običaju se lažemo i dalje. 

Kon je đubrov, to se videlo kod svinjskog gripa, kada su širili paniku sa nekoliko meseci kašnjenja, i široko se ugrađivali u nabavku bačenih vakcina.

drugim rechima, za svoje dobro, moramo da chuvamo i njegove od njega? :unsure:

3 minutes ago, Facundo Orellana said:

Mene samo zanima kada će umrli iz Šapca, Niša i Valjeva da budu uvedeni u statistiku? Ovako friziraju i onako bedno netačnu statistiku. Po običaju se lažemo i dalje. 

Kon je đubrov, to se videlo kod svinjskog gripa, kada su širili paniku sa nekoliko meseci kašnjenja, i široko se ugrađivali u nabavku bačenih vakcina.

Nikad,nisu testirani u ranoj fazi,verovatno tad jos nije bilo testova,gledajuci datume kada su ti ljudi prijavili da su bolesni,a u kasnijoj fazi treba autopsija koja je za nas skupa,cisto sumnjam da su je uradili.

11 minutes ago, Tutankamon said:

@harperDaj čoveče, pogledaj šta je pričao lunatik u petak a pogledaj sirotog slinu u subotu koji očito pojma nema koju će odluku da donese samo par sati kasnije...jebo te, njegova ćerka je ustala u 5 ujutru da prošeta kera i on je odokativnom metodom zaključio da kerovi mogu da izdrže...ne smeta meni ta odluka, možda je čak i dobra, samo mi smeta to što je On odlučio, On po svom ličnom nahođenju zaključio, On pa On. Još je taj slinin video neko postavio na tviter pa ispalo da mu slina namerno oponira i prkosi pa je ekspresno uveo nova ograničenja da istera svoje...bolestan čovek koji i u dane najvećih problema i neizvesnosti gleda da prikaže sebe kao superhuman, sveznajućeg lidera, obična bedna jajara koja će sutra plakati u marici i drukati redom sve svoje ortake.

Ne razumem sta mi govoris. Naravno da svima smeta sto jedan ocigledno bolestan covek donosi odluke od kapitalne vaznosti za sve nas, oko toga se valjda svi slazemo. Samo kazem da se od epidemiologa moze ocekivati da savetuju najradikalnije mere jer oni gledaju na sve ovo iskljucivo iz ugla medicine, na drugima je da mere posledice koje te odluke proizvode po drustvo i da na osnovu toga odlucuju. To vazi kao princip, kod nas se samo po sebi razume da ova predsednicka budala odlucuje na za sebe uobicajeno histerican i hirovit nacin. Otuda i imamo ovo da se pojedine odluke menjaju jedva par dana nakon sto su donete, u zavisnosti od toga koliko se budala iznervirala ujutru kad je dobila ove ili one podatke. Tu se slazemo, ne vidim u cemu je spor.

22 minutes ago, Facundo Orellana said:

Da li ovde pricamo o svinjskom gripu za koji je who proglasila epidemiju i tipa 5 zemaja nisu uzele vakcine? 

Btw pricao sam vec

Poznanici je umro otac na jesen 2019 od komplikacija sa tim gripom

Edited by Ravanelli

2 minutes ago, harper said:

Ne razumem sta mi govoris. Naravno da svima smeta sto jedan ocigledno bolestan covek donosi odluke od kapitalne vaznosti za sve nas, oko toga se valjda svi slazemo. Samo kazem da se od epidemiologa moze ocekivati da savetuju najradikalnije mere jer oni gledaju na sve ovo iskljucivo iz ugla medicine, na drugima je da mere posledice koje te odluke proizvode po drustvo i da na osnovu toga odlucuju. To vazi kao princip, kod nas se samo po sebi razume da ova predsednicka budala odlucuje na za sebe uobicajeno histerican i hirovit nacin. Otuda i imamo ovo da se pojedine odluke menjaju jedva par dana nakon sto su donete, u zavisnosti od toga koliko se budala iznervirala ujutru kad je dobila ove ili one podatke. Tu se slazemo, ne vidim u cemu je spor.

Ok, nismo se razumeli onda...sorry

BTW, kad smo kod umrlih od ovoga, tu izgleda da ne postoji neko opšte uputstvo oko načina obavljanja tog posla u Srbiji.

kako srbija stoji u odnosu na druge balkanske zemlje?

BTW, kad smo kod umrlih od ovoga, tu izgleda da ne postoji neko opšte uputstvo oko načina obavljanja tog posla u Srbiji.
Kog posla ?

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

3 minutes ago, steins said:

Kog posla ?

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

VKV umirackog.:laugh:

onog jedinog sigurnog

2 minutes ago, harper said:

VKV umirackog.:laugh:

A to. Kako ne postoji, postoji. Samo nije popularno da se priča.

Kon je 26.1. izjavio da virus nema veliki potencijal:

Rizik da novi virus korona, koji je ponikao u Kini, stigne u Srbiju za sada je mali, a dobro je što on nije pokazao sposobnost ubrzanog prenošenja, ocenjuje epidemiolog Predrag Kon.
...
Prema njegovim rečima, novi koronavirus za sada nije pokazao sposobnost ubrzanog prenošenja, što govori da trenutno nema veliki potencijal.

"Prošlo je više od tri nedelje, a ovaj virus nije pokazao veliki potencijal, već se dokazalo prenošenje u porodicama, eventualno kod zdravstvenih radnika.

http://www.rtv.rs/sr_lat/zivot/zdravlje/epidemiolog-rizik-za-srbiju-mali-koronavirus-se-ne-prenosi-ubrzano_1087692.html

Edited by vememah