Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Stabilizovaće se jer neće toliko ljudi telefonirati ili će operateri uraditi nešto da podrže toliko opterećenje ?

ovo drugo

33 minutes ago, bejzbolka said:

Sutra kad odes, pa Brnaba uvede policijski cas, ostaces na Fruskoj Gori.:laugh:

29 minutes ago, Lancia said:

:D

Ucice Ivy partizanka u citanku, videces ti.

moze, ne bi mi smetalo i da ostanem...mogu da pravim varivo od koprive i smrčaka,salatu od ljubicica i bas me briga :D

imamo najveceg psihopatu i paranoidnog manijaka na celu drzave, posle onog  govora sinoc ne bi me cudilo ni da pocnu masovna samoubistva.
Svi su spremni da ga glasaju, ali jednom kada zapravo treba da ga poslušaju, e tada su rešili da vežbaju građansku neposlušnost...

Sent from my H3213 using Tapatalk

2 minutes ago, *edited by mod said:

Svi su spremni da ga glasaju, ali jednom kada zapravo treba da ga poslušaju, e tada su rešili da vežbaju građansku neposlušnost...

Sent from my H3213 using Tapatalk

sad se lepo vidi na čemu se zasniva njegov autoritet.

Na cemu

30 minutes ago, renne said:

Po trenutnoj situaciji ne

Hvala.

Što je najgore,ne verujem da će biti 14,već dosta više. 😥

Edited by Milošica

Brnaba uzivo, kafici rade al hosti po kv.metru

Zatvaraju sve saltere

Zatvaraju se svi šalteri javnih službi

Meni nije jasno, da li će stranac koji ima D vizu, a nije još izvadio boravišnu dozvolu, moći da ponovo uđe u zemlju ako sada izađe...

Prekida se izdavanje dokumenata

Meni nije jasno, da li će stranac koji ima D vizu, a nije još izvadio boravišnu dozvolu, moći da ponovo uđe u zemlju ako sada izađe...
Ne
2 minutes ago, Glass Joe said:

Na cemu

na uceni.

18 minutes ago, InvisibleLight said:

Cujem penzionere u univeru besno kao "kakva glupost", naljute se kad ih i najnormalnije pitas jel su ozbiljno shvatili situaciju,,necu vise ni da pitam nikog jel sta treba, mama mi ne izlazi, nosicu joj hranu do vrata i to je to

Haha, ista situacija jutros kod mene, drčna baba koja bi da upadne u red. Pitam gospođo, zar vi ne bi trebalo da se u kući, kaže otkud ti znaš koliko imam godina...Penzosi su generalno uvek drki

Ograničava se kupovina maski, rukavica i dezi sredstava