Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

2 minutes ago, Anonymous said:

Možda ipak hoće da zabrane kretanje između opština?

više mislim da je bilo ribanje sline zbog jučeranjeg javašluka

Kon igra ovo veoma dobro
Ne peca se na provokacije (crkva) , pogladi Vucica, odgovara na neka malicioznija pitanja (soviljovo debilno da li testiran svako ko je hteo) 
Tacno ono sto treba

Jašta. On je više puta ponovio što direktno štocindirektno da njega zanima samo zauatavljanje bolesti

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Just now, halloween said:

Rekao je da podržava sva ograničenja kretanja pa i za 24 h, struka, jasno i glasno. Ne bih više davala na značaju tim etil- tvitovima.

Podrzao ali nije dao predlog da se uvede...zivimo u diktatorskoj drzavi u kojoj jedan ludak odokativno donosi odluke o svemu...Kon ga je samo "pokrio" ako i tolko...ja stvarno ne znam sta tebi nije jasno

1 minute ago, Tutankamon said:

Podrzao ali nije dao predlog da se uvede...zivimo u diktatorskoj drzavi u kojoj jedan ludak odokativno donosi odluke o svemu...Kon ga je samo "pokrio" ako i tolko...ja stvarno ne znam sta tebi nije jasno

Nije jasno da neko više veruje pijanom zluradom novinaru nego doktoru.

Edited by halloween

4 minutes ago, steins said:

Jašta. On je više puta ponovio što direktno štocindirektno da njega zanima samo zauatavljanje bolesti

можеш слободно да прегледаш снимке првих конференција за штампу, из времена др. Несторовића

11 minutes ago, steins said:

Nemojte da pljujete Kona za hvaljenje vlasti.
On svaki put iskusno doda da se to odnosi na odgovor na situaciju.
Drugo, ako mislite da će da drekne Vučiću pederu u mikrofon svski put kad izadje za govornicu, neće. Nije on taj tip.

+1

4 minutes ago, halloween said:

Ja verujem samo svom zdravom razumu a ti kako hoćeš (ako ga je ovaj faslifikovao slobodno je to danas mogao da kaže).

10 minutes ago, halloween said:

O kome pricamo? Slavisi Lekicu? 

Ako da, u cemu je problem sa Konom? On je tu odigrao protiv Vucica prakticno

Zajeban igrač je Konara

1 minute ago, Milošica said:

Zajeban igrač je Konara

Al ovi oko njega :fantom:

9 minutes ago, Tutankamon said:

Jasno i tacno. Struka ce u proceni uvek ici na najekstremniji moguci scenario jer tako mora. Ljudski zivoti su u pitanju, poslednja stvar koju odgovoran lekar sebi moze da priusti je da mu pacijent strada jer on nije ukalkulisao i one ekstremne rizike, koliko god oni bili mali. Naucna istina je najnedemokratskija stvar na svetu, oko nje nema pogadjanja i mora se istraziti "od korice do korice" pre nego sto se izrekne tvrdnja. Dakle, da se struka pita ona bi donosila odluke koje statisticki obezbedjuju najbolji moguci scenario u okviru same epidemiologije. Posto u ovom slucaju odluke koje se donose zahvataju neuporedivo siri prostor od epidemioloskog i proizvode mnogo sire posledice, one se tom sirem prostoru moraju i prilagoditi. To znaci da odluke treba da donosi onaj ko je za to i zaduzen (u nasem slucaju Vucic, u normalnom slucaju vlada predmetne drzave) a posao struke je da iznosenjem svih predvidivih opcija obezbedi da ta odluka bude sto je moguce kvalifikovanija.

Kon deluje sigurnije u vezi sajma, sto je dobro, od te lokacije sada mora da se napravi bolnica u svakom smislu, iskusno se izvukao za crkvu, vitalan, isto jako dobro

35 minutes ago, Далибор said:

Sto se policije tiče, juče sam prošao 2 puta autoputem  BG - Požarevac.  Policija prati sve šlepere. u oba smera. pravi dugu kolonu koja ide dosta brzo i lako je zaobići kroz preticajnu traku. Deluje efikasno da svi ti strani kamioni "prolete" kroz Srbiju bez da zastaju i prave sranje pretičiću i slično. Od mne pohvale, mogu to da nastave i kada prodje vanredno stanje :D

To rade u mnogim zemljama,cale kaze da nikad brze nije prelazio Poljsku,Slovacku,Madjarsku,dok u Rusiji i Belorusiji to ne rade.

@harperDaj čoveče, pogledaj šta je pričao lunatik u petak a pogledaj sirotog slinu u subotu koji očito pojma nema koju će odluku da donese samo par sati kasnije...jebo te, njegova ćerka je ustala u 5 ujutru da prošeta kera i on je odokativnom metodom zaključio da kerovi mogu da izdrže...ne smeta meni ta odluka, možda je čak i dobra, samo mi smeta to što je On odlučio, On po svom ličnom nahođenju zaključio, On pa On. Još je taj slinin video neko postavio na tviter pa ispalo da mu slina namerno oponira i prkosi pa je ekspresno uveo nova ograničenja da istera svoje...bolestan čovek koji i u dane najvećih problema i neizvesnosti gleda da prikaže sebe kao superhuman, sveznajućeg lidera, obična bedna jajara koja će sutra plakati u marici i drukati redom sve svoje ortake.

Edited by Tutankamon