March 29, 20205 yr 23 minutes ago, InvisibleLight said: pa i treba, vidis sta rade kod mene nigde nikog kad setam psa, al opravdana je zabrana zbog ovih sodomijskih orgija po bgd pa kad policija ne moze da rastera, jer nema ljudstva dovoljno, a gologuzi bi se otimali i nemash zashta da ih uhvatish i ne bi hteli da odu i psovali bi ih jako. i onda bolje da ni ne probaju hajde da vidimo (dragi aleksandre zamoli neshu) 2-3 dana narodna milicija da deluje ka neposlushnim gradjaninima kako zna i ume, lepom rechju, osmehom i na koncu zakonom dozvoljenim elementima batine, pa ako u punom kapacitetu ljudstva i zakonom dozvoljene opreme ne mogu da postignu, jebiga zatvaraj, ker ce srat na krovu, baba ce da gleda s terase. jebena nemoguca misija. predizborne kampanje. Edited March 29, 20205 yr by gospa buba
March 29, 20205 yr 7 minutes ago, Anonymous said: Našao na covid19.rs ПРОСЕЧНА СТАРОСТ M 63,62 Ž 69,21 UKUPNO 65,77 ПОЛ koga?
March 29, 20205 yr Što se tiče preminulog danas, iz Kikinde, rekoše da je bio bubrežni bolesnik. Ako su dobre informacije koje imam, čovek je bio na dijalizi pre ovoga - hipertenzija i dijabetes mu nisu bili glavni zdravstveni problemi.
March 29, 20205 yr 11 minutes ago, nautilus said: ubrzavanje epidemije je počelo prošle nedelje Nikakvo ubrzavanje epidemije u zadnjih nedelju dana ne postoji. Epidemija se u SAD vrlo predvidljivo širi eksponencijalnom progresijom već nedeljama.
March 29, 20205 yr 30 minutes ago, InvisibleLight said: indikativno je i na https://www.worldometers.info/coronavirus/ videti totalne slucajeve zarazenih,,npr austrija malo veca od srbije ima 8500 registrovanih a mi 740 Lombardija je na pljuvomet od austrijske granice.
March 29, 20205 yr 21 minutes ago, halloween said: To insistiranje na struci raznih novinara koji od hemijskih formula znaju samo za C2H5OH je dovelo da Kon nedvosmisleno odgovori na konferenciji. Ako ima još nekih pitanja za struku, evo opet će odgovoriti svim radoznalim laicima, urbi et orbi. Druze, nije on odredio da se ukidaju setnje pasa nego sadisticki ludak...to sto je Kon odgovorio je u nivou njegove koleginice koja je za prvi potvrdjeni slucaj korone prvo rekla 1. mart a posle preinacila u prva nedelja marta...
March 29, 20205 yr apropos cimanja policije uspostavili su kontrolni punkt na gazeli kažu da je u oba pravca
March 29, 20205 yr 2 hours ago, Anonymous said: Nije kraj, pandur ti zavali šamarčinu k'o u Titovo vreme. Nemaju panduri vremena raspoređeni su 24/7 da pozivaju mučenike koji su se vratili iz inostranstva
March 29, 20205 yr Nemojte da pljujete Kona za hvaljenje vlasti.On svaki put iskusno doda da se to odnosi na odgovor na situaciju.Drugo, ako mislite da će da drekne Vučiću pederu u mikrofon svski put kad izadje za govornicu, neće. Nije on taj tip.Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
March 29, 20205 yr Sto se policije tiče, juče sam prošao 2 puta autoputem BG - Požarevac. Policija prati sve šlepere. u oba smera. pravi dugu kolonu koja ide dosta brzo i lako je zaobići kroz preticajnu traku. Deluje efikasno da svi ti strani kamioni "prolete" kroz Srbiju bez da zastaju i prave sranje pretičiću i slično. Od mne pohvale, mogu to da nastave i kada prodje vanredno stanje
March 29, 20205 yr 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: apropos cimanja policije uspostavili su kontrolni punkt na gazeli kažu da je u oba pravca Možda ipak hoće da zabrane kretanje između opština?
March 29, 20205 yr Just now, Tutankamon said: Druze, nije on odredio da se ukidaju setnje pasa nego sadisticki ludak...to sto je Kon odgovorio je u nivou njegove koleginice koja je za prvi potvrdjeni slucaj korone prvo rekla 1. mart a posle preinacila u prva nedelja marta... Rekao je da podržava sva ograničenja kretanja pa i za 24 h, struka, jasno i glasno. Ne bih više davala na značaju tim etil- tvitovima.
March 29, 20205 yr Kon igra ovo veoma dobro Ne peca se na provokacije (crkva) , pogladi Vucica, odgovara na neka malicioznija pitanja (soviljovo debilno da li testiran svako ko je hteo) Tacno ono sto treba
March 29, 20205 yr 1 minute ago, steins said: Nemojte da pljujete Kona za hvaljenje vlasti. On svaki put iskusno doda da se to odnosi na odgovor na situaciju. Drugo, ako mislite da će da drekne Vučiću pederu u mikrofon svski put kad izadje za govornicu, neće. Nije on taj tip. Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Jasno, bilo kakvo oponiranje ludaku dovelo bi do njegovog sklanjanja a to bi po meni bilo pogresno, doduse, treba i naci meru. Danasnju kzs nisam gledao ali do sada se dobro drzao