March 29, 20205 yr a cekaj pandur nece da radi svoj posao jer ce se ljudi raspravljati sa njima?! pa kako se ne raspravljuju kad je redovno stanje? uostalom sta I ako dodje do rasprave, pandur onda ima svako pravo da ubotrebi svoj polozaj, privede ili kazni osobu koja se rapravlja sa njim. nece sigurno meriti koliki su pandurskih 2 metra. mislis da ce onda riot izbiti na ulicama zbog "maltretiranja"? nema sanseNe govorim da je nemoguće, nego da ovaj kapacitet države nije sposoban da rastera ljude na kutijama koji prodaju svašta, a sad će da se menjaju, u ovoj frci.Prosto hitnost je velika, ljudima kojima nije jasna hitnost trenutka sad da menjamo mozak, teško.Zato, u ovakvoj situaciji, gde dolazi na naplatu sve loše u ovom društvu, nema vremena za "edukaciju".Ko se posle ovog perioda ponaša neodgovorno jbga zaslužio je brutalne mere...To sad ulaženje u nijanse posle 20 i nešto dana je kasno.Mi nismo sposobni kao društvo za nijanse sada. ... Shiit has hit the fan...
March 29, 20205 yr 6 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Jebemo kevu sa testiranjem, hoce li neko da postavi pitanje zasto smo najgori od sve dece? Jel ima neko da nam da odgovor zasto imamo ovako mizeran broj testova. Jedino Vučić, pošto je u ponedeljak bio najavio da će za 48 sati početi masovna testiranja. Sad je već nedelja.
March 29, 20205 yr Just now, mraki said: Zdravstvo jeste katastrofa i brine me šta će biti kad se ovo još malo zahukta, ali ova brojka za sad nije posledica toga koliko nerealne slike broja zaraženih zbog premalo testiranja. Da, moze biti i to Ja iskreno nesto ne verujem domacem zdravstvu otkako mi je prestala anestezija u prvih 15 od 60 minuta operacije
March 29, 20205 yr 1 hour ago, Bambula said: Kad ti uniformisano lice nesto naredi, pogotovo u vandrrdnoj situaciji ti si duzan da postupis po njegovoj naredbi, Ako ti u sred Beograda naoružani vojnik, pored više nezainteresovanih policajaca zabrani da pređeš pešački prelaz ispred Studentsko doma Kralj Aleksandar (ex Lola) ti ga: a) Oteraš u majčinu b) Postupiš po naređenju, jer svi smo mi vojska c) Odbiješ naređenje jer vojnik na to nema pravo d) Nešto četvrto
March 29, 20205 yr zagusenje u procesu testiranja kaze kon cekaju da se resi ima testova ali treba samo da se dobro organizujemo sam priznaje krivicu jer je nagovestio brze testiranje Edited March 29, 20205 yr by InvisibleLight
March 29, 20205 yr 1 hour ago, Anonymous said: ^^ Veoma je izvodljivo, ali da policija angažuje sve svoje resurse i izvede ih na ulice. Jedna patrola može dosta da pokrije. Ali što bi se oni cimali? jel znaš da se polcija ne cima? jel imaš to kao dokaz, pošto toliko iz svakog posta ti se vidi?
March 29, 20205 yr 1 minute ago, InvisibleLight said: zagusenje u procesu testiranja kaze kon cekaju da se resi Preopterećen sistem Ovog Kona bukvalno ne mogu očima više da gledam
March 29, 20205 yr 2 minutes ago, John Coltrane said: Evo pita Sovilj sto se vise ljudi ne testira. A Kisićka slaže face bez blama...
March 29, 20205 yr 7 minutes ago, JozoMujica said: Ako danas testiraš 100 ljudi i ispostavi se da je 20 zaraženo, sutra testiraš 150 i ispostavi se da je 15 zaraženo, prekosutra testiraš 50 ljudi i ispostavi se da je 42 zaraženo, šta nam govore ti brojevi osim da je od 7 miliona minimum 112 zaraženo? Ako može neko stručan da mi objasni bez čeloklepa. Pa testiraju se ljudi koji ispunjavaju odredjene kriterijume, danas ih može biti 500 a sutra 2500. Šta bi tu fiksni broj testova promenio? Ne vidim da je odnos broja zaraženih u odnosu na broj testiranih toliko bitan, bitniji je ukupan broj zaraženih i stopa smrtnosti.
March 29, 20205 yr 3 minutes ago, Apollo Creed said: Preopterećen sistem Ovog Kona bukvalno ne mogu očima više da gledam Takodje, muka mi je kada ga vidim.
March 29, 20205 yr znači očigledno sve ide na Torlak, usko grlo. nema dovoljno ljudi da obrade testove, nema laboratorija padaju s nogu od posla ali ne mogu više da urade od ovih par stotina dnevno
March 29, 20205 yr 7 minutes ago, Bogotac said: Valjda su pre par dana rekli da jos neko testira sem njih,ma i da ima testova,treba obucenih ljudi da to obradjuju,da li je stigla ona laboratorija od Kineza,rekose da moze da obradi 1000 testova dnevno? Mislim da su odlučili da još neke laboratorije budu referentne i da se krene sa obukom ljudi, koja bi trebala da ne bude nešto duga.