March 29, 20205 yr Malopre (oko 13:30) sam prisustvovao prilično čudnoj situaciji na Bulevaru. Kod Lole se zaustavio prvo jedan pandurski auto sa rotacijom, pa iza njega odmah ambulantno vozilo. Gomila vojnika, svi sa dugim cevima ispred. Tri automobila koja su bila na semaforu iza pandura su onda sproveli da stanu na trotoar ispred Lole i da čekaju. Iza je bio još jedan pandurski auto pod rotacijom, a malo dalje iza još jedan. Iz ambulantnih kola je izašao jedan tehničar, muvao se, pričao s pandurima, onda je došlo još pandura i još vojnika. Svi vrlo uzmuvani i kao da čekaju nešto. Ili su u ta 3 auta neki koje su sproveli do tamo da ih smeste, ili su počeli neke random provere.
March 29, 20205 yr Quote Prvih deset pacijenata nešto posle 13.časova ulazi u privremenu bolnicu na Beogradskom sajmu, potvrđeno je Tanjugu u Vladi Srbije. Pacijenti su dovezeni ambulantnim kolima, uz pratnju policije. https://mondo.rs/Info/Drustvo/a1303160/Prvi-pacijenti-sajam-korona-virus.html
March 29, 20205 yr 6 minutes ago, Anonymous said: ^^ Veoma je izvodljivo, ali da policija angažuje sve svoje resurse i izvede ih na ulice. Jedna patrola može dosta da pokrije. Ali što bi se oni cimali? Pa nije jer ovde ako ti pridje vojni policajac, dobijes odgovor, ti si Vucicev. I tu je kraj. Kad imas poverenje u drzavu, ili strah od iste onda je druga stvar.
March 29, 20205 yr 1 minute ago, Frank Pembleton said: Zato što smo stoka i našli bi zabavu u tome da merimo da li je bilo 2 metra između ili nije... A onda bi imao vrlo arbitarno ocenjivanje razdaljine... Pa onda "ako nas rasteruju to onda nije šetnja..." Jel bi tebi bilo ok da ide pandur dok džogiraš i opominje te da držiš razdaljinu? ... Shiit has hit the fan... da bih izbegao los primer I bilo kakvu raspravu sa pandurima ili ljudima ne dzogiram. I da dzogiram drzao bih razdaljinu. ne mislim da ce se neko zajebavati I raspravljati o 2m razdaljine. I nisu svi govna, neki su manje obazrivi, sa govnima nek rade svoj posao.
March 29, 20205 yr Kad imas poverenje u drzavu, ili strah od iste onda je druga stvar. To je to... ... Shiit has hit the fan...
March 29, 20205 yr +1 opomenuce jednu grupu ljudi, drugu nece morati jer ce se sama razici kada vide da panduri rade svoj posao.+300 godina otomanske imperije sent from bubamoto
March 29, 20205 yr 1 minute ago, Bambula said: Pa nije jer ovde ako ti pridje vojni policajac, dobijes odgovor, ti si Vucicev. I tu je kraj. Kad imas poverenje u drzavu, ili strah od iste onda je druga stvar. Nije kraj, pandur ti zavali šamarčinu k'o u Titovo vreme.
March 29, 20205 yr da bih izbegao los primer I bilo kakvu raspravu sa pandurima ili ljudima ne dzogiram. I da dzogiram drzao bih razdaljinu. ne mislim da ce se neko zajebavati I raspravljati o 2m razdaljine. I nisu svi govna, neki su manje obazrivi, sa govnima nek rade svoj posao.Neće se raspravljati?Ooo dečko raduje me tvoje poverenje u Mileta... ... Shiit has hit the fan...
March 29, 20205 yr Just now, Frank Pembleton said: To je to... ... Shiit has hit the fan... Pa bas je to to.Ili postovanje ili represija zbog straha od drzave.Zamisli da neko Titovom vojniku odbije naredbu (nije ovo zal za tim vremenima) Nego jednostavno te mere tako funkcionisu i zasnivaju se ili na poverenju ili na strahu.
March 29, 20205 yr koliko mileta moze da se raspravlja u jednom danu. prvog dana. kad mile ne dodje kuci staroj majci shurnjaji i snaji 24h? i sutra koliko mileta? nemojte da se zezamo. bundzijska tradicija zivi snazno u pokosovskom ciklusu, kad se ono bash bunilo sent from bubamoto
March 29, 20205 yr Just now, Frank Pembleton said: Neće se raspravljati? Ooo dečko raduje me tvoje poverenje u Mileta... ... Shiit has hit the fan... a cekaj pandur nece da radi svoj posao jer ce se ljudi raspravljati sa njima?! pa kako se ne raspravljuju kad je redovno stanje? uostalom sta I ako dodje do rasprave, pandur onda ima svako pravo da ubotrebi svoj polozaj, privede ili kazni osobu koja se rapravlja sa njim. nece sigurno meriti koliki su pandurskih 2 metra. mislis da ce onda riot izbiti na ulicama zbog "maltretiranja"? nema sanse
March 29, 20205 yr 3 minutes ago, Anonymous said: Nije kraj, pandur ti zavali šamarčinu k'o u Titovo vreme. Pa u Titovo vreme je u uniforma bila Bog, danas nije.I pusti ti te price sta bi bilo da je ovo doslo u Titovo vreme.Narod je kolektivno izgubio svest, danas bi te taj neko snimao kako mu lupas samar i od sebe napravio zrtvu. Svaka mera ima svoj sistem, a u nasem sistemu mere represije ne piju vodu.
March 29, 20205 yr Mozes u stanicu da odvedes jednu grupu, ali ovde je to masovna pojava. Dakle i to pada u vodu. Ovo je lakmus kako se narod odnosi prema drzavi.I ne branim ja tu drzavu odlican primer Vucicu koliko ga narod postuje, bolji primer nije mogao da dobije.