Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

4 minutes ago, Shaq said:

treba i njih razumeti, jedno je izjaviti donosice vam hranu i ostale potrebstine preko tv-a, a u praksi nece ni proci pored mesta gde zive..

prva moja keva nece da slusa to o obaveznom karantinu za matore. teze njoj nego meni pada da ceo dan provede u kuci. starci imaju rituale kojih se tesko odricu.

3 minutes ago, Shaq said:

treba i njih razumeti, jedno je izjaviti donosice vam hranu i ostale potrebstine preko tv-a, a u praksi nece ni proci pored mesta gde zive..

1.700.000 penzionera čekaju Vučevića da im ujutro donese lebac, jogurt, jaje i 2 viršle

pa će oko podne da donese nešto kuvano za ručak

1 minute ago, Nikodije said:

prva moja keva nece da slusa to o obaveznom karantinu za matore. teze njoj nego meni pada da ceo dan provede u kuci. starci imaju rituale kojih se tesko odricu.

tačno

25 minutes ago, renne said:

Da, karantin je obavezan

Znači ne postoji nikakva zakonska mogućnost da se osobe koje dolazi iz SRB/CG sretnu u periodu manjem od 14 dana?

8 minutes ago, Skyhighatrist said:

Kakav epski raspad telekomunikacija jbt, a tek prvi dan... pocrkaćemo :happy:

+1. nama u firmi VIP javio da je mreže preopterećena i jebiga. Microsoft se isto raspao jutros :(

Just now, Milošica said:

Znači ne postoji nikakva zakonska mogućnost da se osobe koje dolazi iz SRB/CG sretnu u periodu manjem od 14 dana?

Po trenutnoj situaciji ne

4 minutes ago, omiljeni said:

1.700.000 penzionera čekaju Vučevića da im ujutro donese lebac, jogurt, jaje i 2 viršle

pa će oko podne da donese nešto kuvano za ručak

2172263_whatsapp-image-20200315-at-12.13.01-result_ff.jpg?ver=1584294623

7 minutes ago, Nikodije said:

ljudi i dalje ne shvataju ovo ozbiljno, sa ovako ne odgovornom vlascu i nista manje neodgovornim ljudima, bukvalno moze da se prepolovi broj..

onaj broj respiratora po mestima, je smesan u slucaju da se virus rasprsi brze neg sto bi trebalo..

jos je crnje sto imaju primere kine, a pogotovo italije.. i u italiji je pocelo sa po 20 zarazenih dnevno, a sada imaju po 300 dnevno preminulih:ph34r:

Edited by Shaq

Drugarica u Telekomu kaže da je preopterecenje veliko kod svih. Meni malo radi, malo ne radi, totalni raspad sistema. Da vidimo hoce li se situacija sa namirnicama smiriti, jer ovo je stvarno ludilo -.-

Kakav epski raspad telekomunikacija jbt, a tek prvi dan... pocrkaćemo :happy:
Sviće dizginemo. Ne kontam što su se provajderi raspali, jesu svi seli na telefon da zovu? Kao nekad za novu godinu kad nisi mogao dobiti dva dan nikog...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Cujem penzionere u univeru besno kao "kakva glupost", naljute se kad ih i najnormalnije pitas jel su ozbiljno shvatili situaciju,,necu vise ni da pitam nikog jel sta treba, mama mi ne izlazi, nosicu joj hranu do vrata i to je to

8 minutes ago, Jumanji said:

Drugarica u Telekomu kaže da je preopterecenje veliko kod svih. Meni malo radi, malo ne radi, totalni raspad sistema. Da vidimo hoce li se situacija sa namirnicama smiriti, jer ovo je stvarno ludilo -.-

Ej bre, strpi se par dana, ne sekiraj se unapred. Verovatno ce se sve stabilizovati 

1 minute ago, InvisibleLight said:

Cujem penzionere u univeru besno kao "kakva glupost", naljute se kad ih i najnormalnije pitas jel su ozbiljno shvatili situaciju,,necu vise ni da pitam nikog jel sta treba, mama mi ne izlazi, nosicu joj hranu do vrata i to je to

Pa ljudi gutaju i beli luk kao bensedine iako on ne pomaže baš, ali probaj da im objasniš...

imamo najveceg psihopatu i paranoidnog manijaka na celu drzave, posle onog  govora sinoc ne bi me cudilo ni da pocnu masovna samoubistva.

Naravno da će se stabilizovati