March 28, 20205 yr 2 minutes ago, Bogotac said: Kaze Branislav da su mu prvo prepisali obicnu prehladu uz injekcije,iako je imao simptome korone.Posle par dana otac ga odvezao u bolnicu sa 39,5 temperaturom i kasljem i povracanjem,nisu hteli da dodju po njega.U infektivnu nisu hteli da ga prime dok on nije zvao nacelnika u Nisu,nisu ni testirali ljude sa kojima je imao kontakt iako su zvali one call centre.Na kraju lik umro. pa sta treba ljudi onda da rade ako imaju simptome, da slazu da su bili u bliskom kontaktu sa nekim iz inostranstva da ih testiraju?
March 28, 20205 yr 2 minutes ago, Remi said: Izgleda da i bela crkva ima svoj san siro, samo nije stadion u pitanju već najposećeniji kafić u gradu. Potvrđen virus kod vlasnika istog i žene mu. Bukvalno na desetine ljudi od danas u izolaciji od 28 dana. Samo javljaju i nije kraj, ja mislim da on pola svojih kontakta ni ne može se seti. Plus što tamo sede uglavom ljudi kojima je manje više bleja po gradu i cirkulisanje jedini posao. Lepota Tačno sad na naplatu stižu zajebancije od pre deset dana.
March 28, 20205 yr 6 minutes ago, InvisibleLight said: pa sta treba ljudi onda da rade ako imaju simptome, da slazu da su bili u bliskom kontaktu sa nekim iz inostranstva da ih testiraju? Pa sad je navodno drugacije,rade odma test ako imas blage simptome.Kad je bio na pregledu ovaj decko iz Nisa,tad to nije bila opcija. Edited March 28, 20205 yr by Bogotac
March 28, 20205 yr 12 minutes ago, InvisibleLight said: nesto slicno postoji i za onog zubara kojeg su vec optuzili da je radio sa simptomima. prilog na n1 govori da se prijavio i da nije ispunjavao studiju slucaja, da nisu hteli da ga testiraju itd Momak '85 god koga je psiho spominjao dva tri puta na konf a koji je na respiratoru, takođe iz bc, je 5 dana u stanu u bg ležao sa visokom temperaturom dok ga nisu pokupili, svaki dan ih je u toku tih 5 dana zvao. Sad je u veštačkoj komi
March 28, 20205 yr 2 minutes ago, Remi said: Momak '85 god koga je psiho spominjao dva tri puta na konf a koji je na respiratoru, takođe iz bc, je 5 dana u stanu u bg ležao sa visokom temperaturom dok ga nisu pokupili, svaki dan ih je u toku tih 5 dana zvao. Sad je u veštačkoj komi uzas, jebo ih algoritam Edited March 28, 20205 yr by InvisibleLight
March 28, 20205 yr Tesko da ce ovi priznati makar jedan propust, a o kakvim se imbecilima radi, napravljeno ih je sigurno gomila do sada i nema sumnje da je bilo i fatalnih.
March 28, 20205 yr još jedno hapšenje bez da je dat papir o izolaciji https://www.raskrikavanje.rs/page.php?id=625
March 28, 20205 yr Izgleda da i bela crkva ima svoj san siro, samo nije stadion u pitanju već najposećeniji kafić u gradu. Potvrđen virus kod vlasnika istog i žene mu. Bukvalno na desetine ljudi od danas u izolaciji od 28 dana. Samo javljaju i nije kraj, ja mislim da on pola svojih kontakta ni ne može se seti. Plus što tamo sede uglavom ljudi kojima je manje više bleja po gradu i cirkulisanje jedini posao. Lepotada ne pogadjam, jelda?sent from bubamoto
March 28, 20205 yr Just now, gospa buba said: da ne pogadjam, jelda? sent from bubamoto Mistik. Nemoj nas zaobiđeš ovo leto sad
March 28, 20205 yr Mistik. Nemoj nas zaobiđeš ovo leto sad [emoji4] uh, uh, zaobishli smo vas josh proshle godine, pretproshle smo upali u onu jednu neku lokalnu pucnjavu na jezeru mi u stvari o vama izvan sezone samo chitamo po novinama ali necemo vas izdati, nachelno, nekad. da nisu ljudi onoliki ludaci i kucu bi kupili. prashtaj druze sent from bubamoto
March 28, 20205 yr 1 minute ago, gospa buba said: uh, uh, zaobishli smo vas josh proshle godine, pretproshle smo upali u onu jednu neku lokalnu pucnjavu na jezeru sent from bubamoto A ono jesmo divlji zapad ponekad, jbg
March 28, 20205 yr mislim ja obozavam, ali me onda satre muzika od chetvrtka do ponedeljka do 06 ujutro, sa pojachavanjem iz inata oko 04. mada dolazimo vec 10 godina, sad mi vec teshko pada znachi pomor. da li ti verujesh da si bezbedan? sent from bubamoto
March 28, 20205 yr 5 hours ago, Frank Pembleton said: Vratih se sa posla, pa pošto su me razvozili kroz mnoga naselja... Brate treba 24h pol čas! Ovom narodu treba bukagije... "Deca su nervozna! Moram napolje!" Pa jbte kad završi na infektivnoj, neće biti nervozna Ljudi ne razmisljaju o scenarijima uopste. Jedan da se razboli u porodici, verovatno oba roditelja idu na sajmiste™ Sta ce biti sa nervoznom decom tada, ili mackama, psima, niko ne ramislja. Debili.
March 28, 20205 yr 3 hours ago, morgana said: ima te drzave, naravno. nek policija koji put prodje preko igralista i kroz parkove. pa pokaži mi tu državu na mapi. pošto sam ti ja naveo par primera. stvarno misliš da policija može da prođe pored svakog igrališta i pored svakog parka, jel misliš da ne prolaze sada nego da bleje u kancelarijama? to je na nivou kao da očekuješ da zdravstveni sistem može da funkcioniše normalno u ovoj pandemiji.