Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

• Author

Tesko da je Cocky jedan od najmocnijih ljudi u Srbiji... njemu treba youtube snimak da ukapira kako pertle da veze, a  mocni ljudi ipak moraju imati i malo soli u glavi

Edited by Milosh76

13 minutes ago, Tale said:

Kakav je interes (verovatno politički) u tome da se uzrok smrti ne pripisuje Kovidu? 

Ako je neko primljen u bolnicu zbog posledica zaraze ovim virusom pa nakon toga i preminuo, u otpusnoj listi treba da piše da je preminuo usled komplikacija (neuspešnog lečenja) od virusa. Pišu se i osnovne dijagnoze ukoliko ih ima ali je uzrok smrti uglavnom gušenje (odnosno nemogućnost pluća da snabdeva organe kiseonikom).

Kontrola štete. U razvijenim ekonomijama minimalizacija znači da se život vraća u normalu čim prije, kod nas je to skupljanje jeftinih političkih poena. 

S te strane mi apsolutno nije jasna insinuacija da se u Ćupriji navodno prikazuje veći broj zaraženih od stvarnog. 

Just now, Milosh76 said:

Tesko da je Cocky jedan od najmocnijih ljudi u Srbiji... njemu treba youtube snimak da ukapira kako pertle da veze, za  mocni ljudi ipak moraju imati i malo soli u glavi

Prica se da je jedan direktor stranac odbio sastanak sa Kokezom, pa se Vucic zalio u centralu te firme da povuku nepristojnog coveka. Pitaj boga dal je istina, al Kokeza je dvorjanin

Islamabad u izolaciju smesta! 

oqxwVg2.jpg 

• Author
6 minutes ago, Ravanelli said:

Prica se da je jedan direktor stranac odbio sastanak sa Kokezom, pa se Vucic zalio u centralu te firme da povuku nepristojnog coveka. Pitaj boga dal je istina, al Kokeza je dvorjanin

Niko ne spori da je on "faca" u SNS, ali da je nesto super mocan, cisto sumnjam. Lepa lova se pere kroz fudbal, a Vladar ima mnogo bitnije ljude koji vrte mnogo vecu lovu nego sto ce Cocky moci preko Saveza/Zvezde/Partizana/Javne kuce... ili bilo cega drugog

cekajte ljudi jel pricamo o merama ogranicavanja kretanja i krivici dzogera i biciklista dok fabrike u kojima radi po par stotina ljudi uglavnom bez zastitne opreme (maski) i dlaje ide na posao i boravi u jednoj zajednickoj prostoriji?

jel su obustavili rad tih fabrika?

edit ovo treba na topik o srbiji

Edited by InvisibleLight

plus na jozu mujicu, ovo postaje sve veca histerija

3 hours ago, Ayatollah said:

Prvo mozak neka uključe ministri i struka™, jer po ovim rezultatima njihove mere očigledno ne daju nikakvog rezultata. Na kraju će Šveđani ispasti najpametniji.

Šveđani će možda ispasti najpametniji ali ako tako ispadne na kraju razlog će biti to što... žive u Švedskoj. Koja, je li, nije Srbija. Svaka zemlja koja na slepo pokuša da c/p-uje njihov pristup, počiniće spektakularno samoubistvo. Ovo posebno važi za sve što se geografski nalazi ispod 56. paralele.

6 minutes ago, Djolle said:

https://niskevesti.rs/in-memoriam-preminuo-milan-andrejic-vecnik-gradske-opstine-palilula/

Ne pominje se korona, nezvanično, čovek je imao simptome, ali nije ispunjavao 'definiciju slučaja'

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Nadji ako mozes sta je napisao njegov najbolji prijatelj Branislav Jovanovic o slucaju.Znaci horor sta su mu uradili.Slicno kao i ona osoba u Sapcu.

Ne znam ko napisa,tacno cu pre skapati u svojoj kuci nego da zavrsim na sajmu ili slicno.

Just now, Bogotac said:

Nadji ako mozes sta je napisao njegov najbolji prijatelj Branislav Jovanovic o slucaju.Znaci horor sta su mu uradili.Slicno kao i ona osoba u Sapcu.

Ne znam ko napisa,tacno cu pre skapati u svojoj kuci nego da zavrsim na sajmu ili slicno.

nesto slicno postoji i za onog zubara kojeg su vec optuzili da je radio sa simptomima. prilog na n1 govori da se prijavio i da nije ispunjavao studiju slucaja, da nisu hteli da ga testiraju itd

1 minute ago, InvisibleLight said:

nesto slicno postoji i za onog zubara kojeg su vec optuzili da je radio sa simptomima. prilog na n1 govori da se prijavio i da nije ispunjavao studiju slucaja, da nisu hteli da ga testiraju itd

Kaze Branislav da su mu prvo prepisali obicnu prehladu uz injekcije,iako je imao simptome korone.Posle par dana otac ga odvezao u bolnicu sa 39,5 temperaturom i kasljem i povracanjem,nisu hteli da dodju po njega.U infektivnu nisu hteli da ga prime dok on nije zvao nacelnika u Nisu,nisu ni testirali ljude sa kojima je imao kontakt iako su zvali one call centre.Na kraju lik umro.

24 minutes ago, Nikodije said:

najbolji vucicev ortak, uz bizona. kazu™ jedan od top5 najmocnijih u srbiji, predsednik fudbalskog saveza

to mi je sumnjivo. oni da su najbolji ortaci, zarazio bi vucica. 

12 minutes ago, KNKNPNKN said:

plus na jozu mujicu, ovo postaje sve veca histerija

+1000

Cujmo i glas razuma i velikog razumozborca

Izgleda da i bela crkva ima svoj san siro, samo nije stadion u pitanju već najposećeniji kafić u gradu. Potvrđen virus kod vlasnika istog i žene mu. Bukvalno na desetine ljudi od danas u izolaciji od 28 dana. Samo javljaju i nije kraj, ja mislim da on pola svojih kontakta ni ne može se seti. Plus što tamo sede uglavom ljudi kojima je manje više bleja po gradu i cirkulisanje jedini posao. Lepota