Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

A tu je i poslovična druga krajnost... ili je to sve isti fenomen?

https://luftika.rs/jagodina-penzioner-pobegao-policiji/ 

'Kako nezvanično saznaje „TPK NEWS“, policijski automobil prilikom potere ulicama Jagodine za penzionerom koji je pobegao iz kućne izolacije, u ulici Kneza Milete u Jagodini, kod supremarketa „Lidl“, u pokušaju da sustigne odbeglog penzionera, koji je sve vreme uspevao veoma uspešno i vešto da izmakne svakom pokušaju policajaca da ga zaustave, sudario se sa pežoom i prevrnuo na krov.'

Koliko su oni želeli njega da uhvate? Razumem da je prekršio zakon, ali svi su bre mogli da izginu. Glupo da pitam koja je logika, ali je i bez ikakve logike ekstremno. I dalje se pitam da li je vest prava. S druge strane, dok se neki ćalci ističu po južnoj Srbiji, onog mog samo iće i piće zanimaju. A nije da ne bi mogao, vozi ko zmaj. Nego nema interesovanja, ambicije... Žali bože para za auto. dry.png

Pa ovi love penzionere po ulici u hot pursuit modu biggrin.png Samo fali pesma Bad Boys iz serije Cops...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

U jbte, digla se kuka i motika oko ukidanja šetnje pasa, sad su shvatili da je ludak na vlasti i da je ovo policijska država!

... Shiit has hit the fan...

1 minute ago, arheolog1981 said:

Pa ovi love penzionere po ulici u hot pursuit modu biggrin.png Samo fali pesma Bad Boys iz serije Cops...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Lu-di-lo. I to kad ih uhvate pa privedu u stanicu, valjda je fora što manje kontakta. A ne da zakrče bolnice, ovde mora bit da je bio bar jedan slučaj za urgentni.

23 minutes ago, vememah said:

Kinezi su stavili Vuhan u karantin 23. januara, pre 2 meseca i 5 dana, imaš u prvom postu na opštoj temi.

вфб ыфьщ лщв тфы тшоу ифх ещдшлщ шнвшмдофдщ

edit: ostala mi ruska tastatura :D

anyhow, kod nas nije toliko izdivljalo kao kod njih, plus smo na gotovo dobili mere do koji su oni dolazili vremenom

mi smo još trocifreni

ja se (naivno) nadam skorom relaksiranju mera

Edited by Ravanelli

Sve pijace lokot takođe.

U jbte, digla se kuka i motika oko ukidanja šetnje pasa, sad su shvatili da je ludak na vlasti i da je ovo policijska država!  

... Shiit has hit the fan...

fikus grupa promashila, teshko tebi toni blere. 

dobar je bacushka aleksandar, ali ti savetnici zlikovci s_p.jpg

idemo 3, 2, 1, a onda nas pushta jer je dobar i voli nas. al prvo malo muchenje, 2 -3 dana dok naidje nova zabava

ponavljam, mali pas, mala izlazna velichina biggrin.png

vi gledajte kako cete...

sent from bubamoto

:wub:

kon opet pokido!

Zna li se šta se planira sa ljudima koji su preležali koronu?

Zašto bi 1 Kokeza ili neko sličan sedeo kod kuće naredna dva meseca ili mnogo više badava...

11 minutes ago, ToniAdams said:

:wub:

kon opet pokido!

Odlican Konara, al ovi oko njega :fantom:

Zašto bi 1 Kokeza ili neko sličan sedeo kod kuće naredna dva meseca ili mnogo više badava...
dide da shiri dobru vest? :hihi:

zashto vam je on beshe bitan, mrzi me da guglam :unsure:

sent from bubamoto

zavisi od toga dal si zvezda ili partizan. ako si jedan zao ti je sto nije umro, a ako si drugi, zao ti je sto je ziv. 

1 hour ago, keitel said:

Dva puta je sinoć ponovio da su neke od slučajeva smrti čija direktna posljedica nije korona, pominjao je infarkt miokarda, računaju kao da su umrli od korone i da neće da budu kao neke druge zemlje koje to ne rade (čitaj Njemačka).

Lončar je danas rekao potpuno suprotno, da neće da pripisuju posthumno na koronu ako je uzrok smrti nešto drugo.

Stevanović se potrudio da objasni ali nažalost procedura je i dalje ostala nejasna.

Kakav je interes (verovatno politički) u tome da se uzrok smrti ne pripisuje Kovidu? 

Ako je neko primljen u bolnicu zbog posledica zaraze ovim virusom pa nakon toga i preminuo, u otpusnoj listi treba da piše da je preminuo usled komplikacija (neuspešnog lečenja) od virusa. Pišu se i osnovne dijagnoze ukoliko ih ima ali je uzrok smrti uglavnom gušenje (odnosno nemogućnost pluća da snabdeva organe kiseonikom).

gledam u vestima, lončar danas pizdio na ove što se gle i ljube, pa se stih dragoljuba 

gde li nam je on ?

28 minutes ago, Apollo Creed said:

Zar nije receno da mozes vise puta da zapatis ovaj virus?
Da i ako prelezis, postoji sansa da se ponovo razbolis?

Ili sam ja propustio nesto :unsure:

19 minutes ago, gospa buba said:

dide da shiri dobru vest? :hihi:

zashto vam je on beshe bitan, mrzi me da guglam :unsure:

sent from bubamoto

najbolji vucicev ortak, uz bizona. kazu™ jedan od top5 najmocnijih u srbiji, predsednik fudbalskog saveza