March 16, 20205 yr aj i ovde da pitam.. kakva je sad situacija sa vandrednim stanjem i kretanjem? jel mogu ja npr. da idem sutra na Frusku Goru a da me ne uhapse?
March 16, 20205 yr Ne teraj Brnabu da uvede policijski čas Naravno da možeš, kretanje nije ograničeno
March 16, 20205 yr 1 minute ago, ivy said: aj i ovde da pitam.. kakva je sad situacija sa vandrednim stanjem i kretanjem? jel mogu ja npr. da idem sutra na Frusku Goru a da me ne uhapse? Ako imaš manje od 65 godina. Ako imaš više, staviće te uz prvo drvo i...
March 16, 20205 yr 33 minutes ago, ivy said: kakva je sad situacija sa vandrednim stanjem i kretanjem? jel mogu ja npr. da idem sutra na Frusku Goru a da me ne uhapse? za sad je veoma opušteno. verovatno možeš. veliki broj ljudi se ponaša neadekvatno. vlada je najavila uvođenje policijskog časa u roku od 72 časa ukoliko se ljudi ne budu pridržavali razumnih mera. javi nam kako si prošla
March 16, 20205 yr 10 minutes ago, renne said: Jeste primetili da nigde nema jednog zrna suvog kvasca ako imate bar malo kvasca, zamesti hleb, komadić odvojte i čuvajte za sledeći hleb i tako redom neće baš da poraste kao kada grunete unutra po kila kvasca ali će biti ok
March 16, 20205 yr 1 hour ago, van_Dyke said: tuzno stanje, najblaze receno.. ovo za pare isto cirkus, umesto da fokus placanja bude karticom, svi poitase da dignu papir™, ne bi li se ubrzao proces sirenja.. iq200 ovo za skole, ne bi pridavao neku vaznost, ako su naucili da citaju i pisu, vise im i ne treba, a svakako ne bi naucili nista korisno i da je skola redovna..
March 16, 20205 yr 7 minutes ago, Goranz said: Ako imaš manje od 65 godina. Ako imaš više, staviće te uz prvo drvo i... Ucice Ivy partizanka u citanku, videces ti.
March 16, 20205 yr 3 minutes ago, renne said: ako, i treba, vidiš da penzioneri ne slušaju ništa treba i njih razumeti, jedno je izjaviti donosice vam hranu i ostale potrebstine preko tv-a, a u praksi nece ni proci pored mesta gde zive..