March 16, 20205 yr On 16. 3. 2020. at 10:16, Apollo Creed said: Ala mu se obradovala Zamisli da si profil lika kome se rođena baba ne obraduje. @nautilus, druže, nema potrebe odavno da ukazujemo na protivustavno ponašanje Psihopate.
March 16, 20205 yr On 16. 3. 2020. at 10:22, SNARC said: Kekekekeke...glodji ga sirotinjo nadrealno. vaistinu, glodji ga.
March 16, 20205 yr On 16. 3. 2020. at 10:18, nautilus said: tačno tako. plus je priča na kzš duboko protivustavna. na primer ne može niko automatski biti osuđen na zatvorsku kaznu kako je rekao vučić. odredbe o pravu na pošteno suđenje se ne mogu ukinuti u vanrednom stanju. Sad mi reče kolega da je izjavio "3 godine odmah u zatvor"
March 16, 20205 yr Ne razumete, on toliko voli bake i deke™ da će ih staviti u zatvor na tri godine za njihovo dobro. Em ih skloni sa ulice od virusa em ne plaćaju režije i hranu. Win-win
March 16, 20205 yr On 16. 3. 2020. at 10:16, Apollo Creed said: KOJE MERE PROTIV KORONE PREDUZIMAJU POLITIČARI: ...Kod mene sve po starom, idem po selima, razgovaram s ljudima. Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević juče je posetio svoju baku 91-godišnju Dragicu Aleksić i odneo joj sve potrebne namirnice. Ala mu se obradovala Jadna zena, verovatno pomislila da je dosao da joj otme penziju.
March 16, 20205 yr nemci imaju kalkulator zaliha, uneseš broj ukućana i izbaci sta i koliko cega, za jednu osobu, 28 dana, za prosečan unos od oko 2200 kcal dnevno, treba 89 kilograma namirnica (doduše, 56 kg otpada na flaširanu vodu) https://www.ernaehrungsvorsorge.de/ Edited March 16, 20205 yr by Kelt
March 16, 20205 yr Pre pola sata na Surcinu - ulazak na pasosh neke druge/trece zemlje uz tradicionalnu zdravstvenu knjizicu Srbije... Jery "necemo se ni mi drzati zakona k'o pijan plota", ne?
March 16, 20205 yr On 16. 3. 2020. at 10:15, variola said: Dotakli smo se ovoga tamo na opštoj temi. Koliko sam kao laik shvatio, vanredno stanje je samo okvir za donošenje odredbi vlade kojima se ograničavaju neka prava? Te odredbe treba doneti i objaviti da se vidi šta i kako konkretno? Priča na kzš ne obavezuje nikoga? edit. umesto odredbe valjda treba uredbe Upravo tako. Ja ne znam uopste na osnovu cega skole danas ne rade kad ne postoji nikakva odluka o tome. Dakle, oni su zatvorili to na osnovu kzš. Edited March 16, 20205 yr by bejzbolka
March 16, 20205 yr On 16. 3. 2020. at 10:04, renne said: Pre par minuta opet nisu radili telefoni Pa sta se desava?
March 16, 20205 yr On 16. 3. 2020. at 10:41, bejzbolka said: Dakle, oni su zatvorili to na osnovu kzš. "Rek'o gazda (retard)."
March 16, 20205 yr On 16. 3. 2020. at 10:26, Godfrey said: Sad mi reče kolega da je izjavio "3 godine odmah u zatvor" On 16. 3. 2020. at 10:24, Valkyrie said: Zamisli da si profil lika kome se rođena baba ne obraduje. @nautilus, druže, nema potrebe odavno da ukazujemo na protivustavno ponašanje Psihopate. ma jasno valk, nego vec u glavi imam savrsenu odbranu nekog nesrecnika koji zaista bude izveden na sud. proces je kompromitovan od starta jer je postojao pritisak na sudije pa im nije sudjeno posteno. ima da zatrpamo strazbur ovim argumentom.
March 16, 20205 yr On 16. 3. 2020. at 10:41, bejzbolka said: Upravo tako. Ja ne znam uopste na osnovu cega skole danas ne rade kad ne postoji nikakva odluka o tome. Dakle, oni su zatvorili to na osnovu kzš. Stigao je dopis školama: ПРЕДШКОЛСКА УСТАНОВА ОСНОВНА ШКОЛА СРЕДЊА ШКОЛА – директору Поштована/-и, У складу са Одлуком о проглашењу ванредног стања на целој триторији Републике Србије, која је ступила на снагу вечерас 15.03.2020. године, установе образовања и васпитања неће радити од понедељка 16.03.2020. године. У току сутрашњег дана школе ће добити потребне информације и упутства за организовање и спровођење наставе на даљину почевши од 17.03.2020. године (уторак). Од директора школа и наставника очекује се да у току сутрашњег дана изврше потребне припреме и информисање ученика и њихових родитеља/законских старатеља о организованој настави на даљину. Потребно је планирати обавештавање ученика и координацију наставе на даљину тако да што мањи број запослених долази у установу, а да своје радне обавезе у највећој мери обављају од куће. Током боравка у установи сви запослени су у обавези да се придржавају здравствено-хигијенских мера, упутстава и наредби надлежних служби. У данима који су пред нама Министарство просвете, науке и технолошког развоја ће пружити потребну помоћ школама, ученицима и њиховим родитељима да наставу на даљину организују, спроводе и прате на делотворан и ефикасан начин. Заједничким напорима, добром координацијом и синхронизованим активностима можемо допринети да се актуелна кризна ситуација за образовни систем, али и систем у целини, предупреди и тиме ублаже њене последице. У том смислу, позивамо Вас на посвећено деловање и одговорно поступање! С поштовањем, Министарство просвете, науке и технолошког развоја 15.03.2020. године
March 16, 20205 yr On 16. 3. 2020. at 10:16, Apollo Creed said: KOJE MERE PROTIV KORONE PREDUZIMAJU POLITIČARI: Ala mu se obradovala Dobra Vučevićeva maska, a i lepo je namestio da dihtuje. Bolesnici nenormalni.