Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

8 minutes ago, steins said:

Čekaj nisam shvatio da su i oni inficirani emoji852.png

A i da jesu, nisam siguran koliko je to mudra odluka pošto mi se čini da težina kliničke slike zavisi od voličine virusa koje imaš

@Spirit mislim da je ovde došlo do prenosa preko nekog od ovih što su bili na rodjendanu, to je valjda transfer 2. reda

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Piše ovako

Reč je o muškarcima starosti između 49 i 70 godina. Prema saznanjima MNA svi oboleli su povezani sa 18. rođendanom od pre tri nedelje, na kom je bila osoba iz Nemačke, a kod koje je prvo potvrđen COVID-19.

Ja to shvatam da su i oni bili na rođendanu

...

Edited by Spirit

4 minutes ago, Spirit said:

Ja to shvatam da su i oni bili na rođendanu

nema logike

da su bili na rođendanu valjda bi se razboleli ranije

Rebić je naveo da policija proverava da li se poštuje samoizolacija, mera koju su građanima izrekli sanitarni inspektori. Policija građane najpre poziva telefonom, a potom policajci odlaze na kućne adrese i ukoliko građane tamo ne zateknu za njima raspisuju potragu.

„Od juče je pozvanih blizu 20 i nešto hiljada lica, 218 nije pronađeno na adresi i sada je u toku procedura pronalaska istih i preduzimanje mera prema njima", kaže Rebić.

20 hiljada?! :ph34r:

11 hours ago, Jumanji said:

Da li zaiata biraju ove imbecile, ne znam, ali tako izgleda odozgo, pa nadole, svo od reda.

Da li je realno, ovaki moroni. Jel ovo sin Tome stiropola?

Debil je ono sa olakšanjem izjavio da konačno eto i  oni imaju zaraženog. Verovatno su ga zajebavali na sastancima kao: Ćuti ti, vi nemate ni jednog zaraženog.

Sad konačno da odahne čovek............:isuse:

Rebić je naveo da policija proverava da li se poštuje samoizolacija, mera koju su građanima izrekli sanitarni inspektori. Policija građane najpre poziva telefonom, a potom policajci odlaze na kućne adrese i ukoliko građane tamo ne zateknu za njima raspisuju potragu.
„Od juče je pozvanih blizu 20 i nešto hiljada lica, 218 nije pronađeno na adresi i sada je u toku procedura pronalaska istih i preduzimanje mera prema njima", kaže Rebić.
20 hiljada?! [emoji185]
Apsolutno realna cifra.

Da i 20,000 nije 318.000. Meni je to logična cifra.

45 minutes ago, steins said:

Pa jebmu mater, što se prijavila kad je već takva situacija???
Oboje su u ogromnom riziku

Da, to je svi pitaju. videcemo, oboje ce biti testirani jer su po prirodi posla u kontaktu s ovih 5 pozitivnih lekara. Nadam se da nece biti pozitivni.

4 minutes ago, vememah said:

...

Ma da, kenjam i ja, logično je...

26 minutes ago, Tresko said:

Da li je realno, ovaki moroni. Jel ovo sin Tome stiropola?

Debil je ono sa olakšanjem izjavio da konačno eto i  oni imaju zaraženog. Verovatno su ga zajebavali na sastancima kao: Ćuti ti, vi nemate ni jednog zaraženog.

Sad konačno da odahne čovek............:isuse:

jeste

GORAN VESIĆ: Nije isključeno da policijski čas bude 24 sata

:isuse:

Background Picker
Customize Layout