March 27, 20205 yr 8 minutes ago, steins said: Čekaj nisam shvatio da su i oni inficirani A i da jesu, nisam siguran koliko je to mudra odluka pošto mi se čini da težina kliničke slike zavisi od voličine virusa koje imaš @Spirit mislim da je ovde došlo do prenosa preko nekog od ovih što su bili na rodjendanu, to je valjda transfer 2. reda Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Piše ovako Quote Reč je o muškarcima starosti između 49 i 70 godina. Prema saznanjima MNA svi oboleli su povezani sa 18. rođendanom od pre tri nedelje, na kom je bila osoba iz Nemačke, a kod koje je prvo potvrđen COVID-19. Ja to shvatam da su i oni bili na rođendanu
March 27, 20205 yr 4 minutes ago, Spirit said: Ja to shvatam da su i oni bili na rođendanu nema logike da su bili na rođendanu valjda bi se razboleli ranije
March 27, 20205 yr Quote Rebić je naveo da policija proverava da li se poštuje samoizolacija, mera koju su građanima izrekli sanitarni inspektori. Policija građane najpre poziva telefonom, a potom policajci odlaze na kućne adrese i ukoliko građane tamo ne zateknu za njima raspisuju potragu. „Od juče je pozvanih blizu 20 i nešto hiljada lica, 218 nije pronađeno na adresi i sada je u toku procedura pronalaska istih i preduzimanje mera prema njima", kaže Rebić. 20 hiljada?!
March 27, 20205 yr 11 hours ago, Jumanji said: Da li zaiata biraju ove imbecile, ne znam, ali tako izgleda odozgo, pa nadole, svo od reda. Da li je realno, ovaki moroni. Jel ovo sin Tome stiropola? Debil je ono sa olakšanjem izjavio da konačno eto i oni imaju zaraženog. Verovatno su ga zajebavali na sastancima kao: Ćuti ti, vi nemate ni jednog zaraženog. Sad konačno da odahne čovek............
March 27, 20205 yr Rebić je naveo da policija proverava da li se poštuje samoizolacija, mera koju su građanima izrekli sanitarni inspektori. Policija građane najpre poziva telefonom, a potom policajci odlaze na kućne adrese i ukoliko građane tamo ne zateknu za njima raspisuju potragu. „Od juče je pozvanih blizu 20 i nešto hiljada lica, 218 nije pronađeno na adresi i sada je u toku procedura pronalaska istih i preduzimanje mera prema njima", kaže Rebić. 20 hiljada?! [emoji185]Apsolutno realna cifra.Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
March 27, 20205 yr 15 minutes ago, Skyhighatrist said: 20 hiljada?! 20.000 je iz vesti od utorka ujutru. Ovo je vest od sinoć: Quote U Srbiji je trenutno 50.534 osobe u kućnoj samoizolaciji. Kao i zaraženih i samoizolovanih je najviše u Beogradu – 8.704. https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=03&dd=26&nav_category=12&nav_id=1670108 Edited March 27, 20205 yr by vememah
March 27, 20205 yr 45 minutes ago, steins said: Pa jebmu mater, što se prijavila kad je već takva situacija??? Oboje su u ogromnom riziku Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Da, to je svi pitaju. videcemo, oboje ce biti testirani jer su po prirodi posla u kontaktu s ovih 5 pozitivnih lekara. Nadam se da nece biti pozitivni.
March 27, 20205 yr 26 minutes ago, Tresko said: Da li je realno, ovaki moroni. Jel ovo sin Tome stiropola? Debil je ono sa olakšanjem izjavio da konačno eto i oni imaju zaraženog. Verovatno su ga zajebavali na sastancima kao: Ćuti ti, vi nemate ni jednog zaraženog. Sad konačno da odahne čovek............ jeste
March 27, 20205 yr https://sandzakpress.net/pogledajte-radost-putnika-koji-su-na-muftijnu-intervenciju-posli-sa-blokirane-granice-kuci/Sent from fav toy