Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Sad pričaosa kolegom koji je bio učesnik ove "momačke večeri" koja će izgleda da se lepo preseli na infektivnu...
On još nije došao "na red za testiranje", od simptoma ima izgleda sve sem tog "plitkog disanja", čak smo probali nekako preko veze da ga testiraju, ali mrka kapa.
Izgleda da je lista za testiranje baš dugačka a verovatno ni testova nema još uvek...

... Shiit has hit the fan...

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

3 minutes ago, Ravanelli said:

jebem li ga.

ja sada imam ovaj sertifikat za internet epidemiologa, jer sam pročitao večinu onih vemenahovljevih linkova i tekstova i još jedno pola interneta

po mom stručnom mišljenju za 10 dana

Zato tebe i pitam.

Ajde izdrzacu valjda jos deset dana jebem mu misa.

Izgleda da je lista za testiranje baš dugačka a verovatno ni testova nema još uvek...

Oce kurac jos 10 dana.Kod nas ce korona ostane jos dest godina.

Edited by Блок_64

9 minutes ago, Блок_64 said:

Kada ovo po ratnom rasporedu treba da pocne da pada.

tesko nemogucno je reci na osnovu ovako malog uzorka

5 minutes ago, Ravanelli said:

jebem li ga.

ja sada imam ovaj sertifikat za internet epidemiologa, jer sam pročitao večinu onih vemenahovljevih linkova i tekstova i još jedno pola interneta

po mom stručnom mišljenju za 10 dana će da se "ispravi"

mene preko coursere zvalo iz johns hopkins university da pohodim kurs iz epidemije :sleep:

cuj, pohadjam. 

4 minutes ago, ToniAdams said:

tesko nemogucno je reci na osnovu ovako malog uzorka

Jesmo li do sada testirali 1000 ljudi.

toni, ima li nemacka lockdown? sve mi se pomesalo.

1 minute ago, Блок_64 said:

moguce sa danasnjim danom. juce je mislim bilo 825 il tako nesto.

Just now, Aleksija said:

toni, ima li nemacka lockdown? sve mi se pomesalo.

ma kakvi. danas isao da prosetam, privid normalnosti potpun, sve okolo radi, ljudi setaju decu, jednu sam masku video, al to je bila na liku koji je renovirao neku kucu i iznosio sut.

isao po tablete za glavobolju, i one devojke sto rade ne nose maske. imaju doduse na polici svaka svoju sa napisanim imenom.

3 minutes ago, Aleksija said:

mene preko coursere zvalo

Isto :happy:

Usput, žena mi radi u jednoj privatnoj bolnici u Bg, danas ih raspustili na prinudne odmore. a popodne im javili da je jedna sestra vrv pozitivna na koronu, al' još nemaju nikakvo uputstvo za osoblje.

Čeka da im (valjda sutra) jave definitvne rezultate, pa da vidimo šta ćemo. Za sad ne izlazi iz sobe osim u klonju, klopu joj dali na stočić pored vrata i poželeli joj laku noć.

5 minutes ago, Блок_64 said:

1456

22 minutes ago, Блок_64 said:

Kada ovo po ratnom rasporedu treba da pocne da pada.

Teško je to predvideti,ali neka bude da je dobro ako to krene za 15ak dana.

Edited by Milošica

3 minutes ago, ToniAdams said:

moguce sa danasnjim danom. juce je mislim bilo 825 il tako nesto.

ma kakvi. danas isao da prosetam, privid normalnosti potpun, sve okolo radi, ljudi setaju decu, jednu sam masku video, al to je bila na liku koji je renovirao neku kucu i iznosio sut.

isao po tablete za glavobolju, i one devojke sto rade ne nose maske. imaju doduse na polici svaka svoju sa napisanim imenom.

:D

nadati se da znaju sta rade.

2 minutes ago, Skyhighatrist said:

Isto :happy:

Usput, žena mi radi u jednoj privatnoj bolnici u Bg, danas ih raspustili na prinudne odmore. a popodne im javili da je jedna sestra vrv pozitivna na koronu, al' još nemaju nikakvo uputstvo za osoblje.

Čeka da im (valjda sutra) jave definitvne rezultate, pa da vidimo šta ćemo. Za sad ne izlazi iz sobe osim u klonju, klopu joj dali na stočić pored vrata i poželeli joj laku noć.

eh. drzimo palceve da nije.

2 minutes ago, mraki said:

1456

Masovno, nema šta.

ovaj, ne bih da mracim, ali tesko da ce biti pada broja obolelih dok ne bude masovnog testiranja, i mera u skladu sa rezultatima.

ako krene da pada za mesec dana, da se sutamo u bulju.

Sad naravno vrti film u glavi (nije nesklona panici), i seća se da je skinula masku da pojede bananu i baš se tad susrela u svlačionici sa tom sestrom koja je krenula kući, takođe bez maske, naravno.

Inače nosi masku 95% vremena na šljaci, po prirodi posla (lab sa natpritiskom, embrioni, pičke materine).

ajajaja, drzim fige

Background Picker
Customize Layout