March 26, 20205 yr 1 hour ago, Lancia said: Pozarevacka bolnica nadrljala - lekari i m.sestre bez zastitne opreme 1 hour ago, Goranz said: Ovo već postaje nacionalni sport, ubeđuju lekare da nisu bili u inostranstvu ili da nisu viđali nikog ko jeste i onda kada ih već ubede, priznaju da jesu uz "Pa šta?". na stranu sto u ovakvoj situaciji doktori ne nose opremu, sto je nerazumljivo najblaze receno, al ove sto kriju da su bili u inostranstvu ili imali kontakt, treba sve u jedan podrum pa nek si jebu mater Edited March 26, 20205 yr by Shaq
March 26, 20205 yr Kragujevac: Zaraženi pacijent bežao iz bolnice - verovatno zarazio zaposlene užas ...
March 26, 20205 yr 11 minutes ago, Bogotac said: Info je direktno od doktorke iz bolnice u Arandjelovcu Malo pozitivnih vesti u ovom crnilu Znao sam da ima poboljšanja još u subotu al mi bilo frka da kažem, pa sam se onako kurtonski raspitivao kod ostalih U ponedeljak sam bio siguran da je bolje, al od tada nisam imao info. 2 minutes ago, mackenzie said: Kragujevac: Zaraženi pacijent bežao iz bolnice - verovatno zarazio zaposlene užas ... Majmun. Neki iz Legije Stranaca, napao tehničare i doktora, onda ga jedan tehničar koji ume s pesnice skrco dok nije stigla vojska. Pisao sam o tome juče.
March 26, 20205 yr 1 hour ago, Lancia said: Pozarevacka bolnica nadrljala - lekari i m.sestre bez zastitne opreme 1 hour ago, Goranz said: Ovo već postaje nacionalni sport, ubeđuju lekare da nisu bili u inostranstvu ili da nisu viđali nikog ko jeste i onda kada ih već ubede, priznaju da jesu uz "Pa šta?". juče išla vest da je doktor debil na isti stavio u izolaciju više od pola osoblja u leskovačkoj bolnici
March 26, 20205 yr Quote Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je za RTS da je u dogovoru sa predsednikom Srbije odlučeno da sutra u Berlin bude upućen avion koji će dovesti srpske zdravstvene radnike u Srbiju. ?
March 26, 20205 yr 2 hours ago, Milosh76 said: - Naš cilj je da za nekoliko dana počnemo da radimo 5.000 testova dnevno. To je bio prvi deo priče na kriznom štabu večeras, a drugi je da sutra u 14 sati počinje da radi objekat na Sajmu - rekao je dr Branimir Nestorović za TV Prva. dal će noćas da unose lejzibegove i stolove za ping pong 2 hours ago, Boza_zvani_Pub said: Aplauzi nesto utihnuli... ni kod mene nije bilo. uopšte.
March 26, 20205 yr Author Danas se montiraju stolovi za bilijar i opticki net, da mogu ljudi da igraju texas holdem poker
March 26, 20205 yr 36 minutes ago, Shaq said: na stranu sto u ovakvoj situaciji doktori ne nose opremu, sto je nerazumljivo najblaze receno, al ove sto kriju da su bili u inostranstvu ili imali kontakt, treba sve u jedan podrum pa nek si jebu mater Pričao sam sa prijateljem koji je doktor u unutrašnjosti (ima u porodici još njih iz medicinske branše) i on pomenu da je u startu bio raspad u pogledu opreme, otprilike svi ruke na gomilu, viknu "POBEDA!" i krenu da pregledaju pacijente. Bio je u fazonu da ta strategija "neko da mu odvlači pažnju dok drugi nabace mrežu na njega" može nešto da uradi dok jje u pitanju po koji pacijent ali da bi bilo kakvo drastično povećanje broja pacijenata vodilo u katastrofu. Ne sumnjam da je tako na nivou cele zemlje, pa na IMD su kuburili sa špricevima i gazama i u "mirnodopsko" vreme. Edited March 26, 20205 yr by Goranz
March 26, 20205 yr 2 minutes ago, Anonymous said: ? Meni je ovo jedna kvalitetna lagarija, nisam vido ni jedan jedini pozitivan komentar na ovu ideju, na Linkedinu su se masovno israli po glavi nekom zameniku zamenika ministra koji je postavio onu molbu. SLična situacija je i na ostalim društvenim mrežama. Pričao sa par lekara iz dijaspore™ koji su se grohotom nasmijali na ovo i rekli da je moguće da ostanu samo oni koji su iz ovog ili ong razloga zaglavili u Srbiji pa ne mogu da se vrate, mada i takvih ima malo - znam da su za nekoliko njih poslodavci /Nemci/ sami organizovali transport van. Osim ako ovo nije njihova prevara, onda se radi o malom broju onih koji su zaglavili preko a ne mogu da nostrifikuju diplome, pa ne rade ništa ili rade neke honorarne poslove.
March 26, 20205 yr Upravo. Kako oni to zamišljaju, neko ko radi u Nemačkoj za stalno će da dođe 1 dan na posao i kaže Ej odo ja malo u Srbiju da radim? U svakom slučaju biće to zanimljiv prilog sa Surčina.
March 26, 20205 yr 5 minutes ago, Goranz said: Pričao sam sa prijateljem koji je doktor u unutrašnjosti (ima u porodici još njih iz medicinske branše) i on pomenu da je u startu bio raspad u pogledu opreme, otprilike svi ruke na gomilu, viknu "POBEDA!" i krenu da pregledaju pacijente. Bio je u fazonu da ta strategija "neko da mu odvlači pažnju dok drugi nabace mrežu na njega" može nešto da uradi dok je po koji pacijent ali da bi bilo kakvo drastično povećanje broja pacijenata vodilo u katastrofu. Ne sumnjam da je tako na nivou cele zemlje, pa na IMD su kuburili sa špricevima i gazama i u "mirnodopsko" vreme. Nista to nije novo.Video si slike sa infektivne.Mozda ces ozdraviti od korone ali ces sugu,dobiti sigurno.
March 26, 20205 yr Da li zaiata biraju ove imbecile, ne znam, ali tako izgleda odozgo, pa nadole, svo od reda.
March 26, 20205 yr 58 minutes ago, Ravanelli said: da ne bude da smo prošli današnji dan bez kurvi Kada ovo po ratnom rasporedu treba da pocne da pada.
March 26, 20205 yr 2 hours ago, Lancia said: Pozarevacka bolnica nadrljala - lekari i m.sestre bez zastitne opreme ovo mi je kraj, pa kao nešto znam. za početak taj TPKNews portal je nešto potpuno levo, nije relevantan lokalni medij, čak ni opozicioni. bukvalno svi koje sam zvao prvi put čuju za njega. navodno, bar po FB strani, su iz obližnjeg sela Topolovnik. na nekada opozicionim Boom93 portalu ima delimično negiranje ove vesti, ne da je žena zaražena bila tu, već ovaj deo da je veći deo osoblja u karantinu. http://www.boom93.com/info/lokalne-vesti/65919/ispituje-se-sta-se-desavalo-u-bolnici-tokom-lecenja-zene-pozitivne-na-koronavirus.html s druge strane par njih s kojima sam se čuo potvrđuju da se nešto dešava u bolnici, da je frka, i da izgleda da stvarno neko osoblje ide u karantin ali ne mogu da saznaju koji broj. svejedno, obzirom na već godinama hroničan nedostatak ljudstva u toj bolnici ovo je poslednja stvar koja im, a i lokalnom stanovništvu, je trebala. istovremeno, imamo situaciju u Velikom Gradištu. tamo je bila ona gasterbajterka što je po povratku šetala po pijaci i sl. (https://mondo.rs/Info/Drustvo/a1296652/Veliko-Gradiste-Korona-virus-Zena-kliconosa.html) u Domu Zdravlja u Gradištu mi radi drugar i kaže da još uvek nemaju drugih slučaja ali da se "bunkerišu" očekujući kraj inkubacionog perioda od trenutka povratka ove gospođe u Srbiju, a to je valjda kraj ove i početak iduće nedelje. dodatna komplikacija je što je Dom Zdravlja u Gradištu u sred renoviranja, pa sad improvizuju i neke prostore u okolini. Edited March 26, 20205 yr by Svarog
March 26, 20205 yr 7 minutes ago, Блок_64 said: Kada ovo po ratnom rasporedu treba da pocne da pada. jebem li ga. ja sada imam ovaj sertifikat za internet epidemiologa, jer sam pročitao večinu onih vemenahovljevih linkova i tekstova i još jedno pola interneta po mom stručnom mišljenju za 10 dana će da se "ispravi" Edited March 26, 20205 yr by Ravanelli