Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

1 minute ago, theanswer said:

Kako to misliš? Svi ovi brojevi su najmanje nešto što ima u odnosu na stvaran broj. 

Arandjelovac 4,lik je skinut sa respiratora juce,zarazio je 3 pre toga,svi su u KG na infektivnoj,podaci ne vrede nicemu,barem ovi zvanicni

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

novi sad ima kao 9, mirovic preventivno dize paniku

1 minute ago, Lancia said:

Pozarevacka bolnica nadrljala - lekari i m.sestre bez zastitne opreme :ph34r:

Ovo već postaje nacionalni sport, ubeđuju lekare da nisu bili u inostranstvu ili da nisu viđali nikog ko jeste i onda kada ih već ubede, priznaju da jesu uz "Pa šta?".

1 minute ago, Goranz said:

Ovo već postaje nacionalni sport, ubeđuju lekare da nisu bili u inostranstvu ili da nisu viđali nikog ko jeste i onda kada ih već ubede, priznaju da jesu uz "Pa šta?".

Cekaj, ti da si lekar, verovao bi im?

Ima jos jedan problem sa varosicama u Srbiji, ljudi vole da se posecuju medjusobno, komsije, rodjaci, prijatelji...kafica, rakijica, malo ogovaranja. Ko stvoreno za koronu. 

11 minutes ago, dillinger said:

Ima li i po beogradskim opštinama..?

Nema

1 minute ago, Lancia said:

Cekaj, ti da si lekar, verovao bi im?

Ima jos jedan problem sa varosicama u Srbiji, ljudi vole da se posecuju medjusobno, komsije, rodjaci, prijatelji...kafica, rakijica, malo ogovaranja. Ko stvoreno za koronu. 

Pretpostavljam da to ide varijantom "Recite ako ste bili tamo gde hara korona, da bi mogli da vas testiramo i spasimo na vreme" i onda računaju da ti se ipak isplati da priznaš. Naravno, ova strategija ne važi ako nalete na Ayatollaha.

21 minutes ago, morgana said:

ja sam za back to basics pristup, hranim se dobro, od suplemenata doduse uzimam cink i jos par dana cu, ukinula sam sebi vucica, ne pratim izvestaje o komorbiditetu, istovremeno sam svela izlaske na minimum tj setanje psa jer to moram, nosim masku, drzim fizicku distancu.

izvinjavam se sto dociram, ali kao lijeceni anksiozni tip, trenutno u remisiji, cini mi se da na forumu primjecujem nekad i neproduktivno strahovanje. treba sebe malo rasteretiti, zdravlja radi. drzimo se preventivnih mjera za koje znamo i cekamo da epidemija prodje.

ovo nije odgovor tebi licno, samo sam se nadovezala.

Ovo je od krucijalnog značaja, veoma bitno da čovek ne bi poludeo od kombinacije stresa, anksioznosti i panike koju šire razni idioti koji jašu TV i druge medije svakodnevno.

22 minutes ago, Bogotac said:

Arandjelovac 4,lik je skinut sa respiratora juce,zarazio je 3 pre toga,svi su u KG na infektivnoj,podaci ne vrede nicemu,barem ovi zvanicni

Po podacima na sajtu je 3. Nije 0.

Dva mlađa tipa u BG, pravili ortaku momačko veče 13.03, smešteni na infektivnu, treći čeka rezultat testa...
Ko zna koliko je tu još zaraženih...
Kako su ljudi budale...

... Shiit has hit the fan...

SPC potvrdila da su zaraženi episkop valjevski i dva njegova saradnika. Nalaze se u D Mišović

54 minutes ago, Bogotac said:

AAAAAA,.....nemaš pojma koliko mi je drago zbog tog lika, pratio sam ga svo vreme, bukvalno od prvog snimka........

znao sam da će biti dobro, ovo mi je ulepšalo čitav dan. 

Dužan sam ti piće za ovo

:+1:

da ne bude da smo prošli današnji dan bez kurvi

0053a7e4f519fb43ebe02ec3fd1e76ba6bcf4d0b

05aec1e1a33db103074777d673e24a8be9f49994

9 minutes ago, steins said:

AAAAAA,.....nemaš pojma koliko mi je drago zbog tog lika, pratio sam ga svo vreme, bukvalno od prvog snimka........

znao sam da će biti dobro, ovo mi je ulepšalo čitav dan. 

Dužan sam ti piće za ovo

:+1:

Info je direktno od doktorke iz bolnice u Arandjelovcu

Malo pozitivnih vesti u ovom crnilu

:thumbsup:

46 minutes ago, theanswer said:

Po podacima na sajtu je 3. Nije 0.

Videh,kasne sa ubacivanjem podataka,da li su neorganizovani ili namerno sporije ubacuju podatke,ne znam

Background Picker
Customize Layout