March 26, 20205 yr 1 minute ago, theanswer said: Kako to misliš? Svi ovi brojevi su najmanje nešto što ima u odnosu na stvaran broj. Arandjelovac 4,lik je skinut sa respiratora juce,zarazio je 3 pre toga,svi su u KG na infektivnoj,podaci ne vrede nicemu,barem ovi zvanicni
March 26, 20205 yr 1 minute ago, Lancia said: Pozarevacka bolnica nadrljala - lekari i m.sestre bez zastitne opreme Ovo već postaje nacionalni sport, ubeđuju lekare da nisu bili u inostranstvu ili da nisu viđali nikog ko jeste i onda kada ih već ubede, priznaju da jesu uz "Pa šta?".
March 26, 20205 yr 1 minute ago, Goranz said: Ovo već postaje nacionalni sport, ubeđuju lekare da nisu bili u inostranstvu ili da nisu viđali nikog ko jeste i onda kada ih već ubede, priznaju da jesu uz "Pa šta?". Cekaj, ti da si lekar, verovao bi im? Ima jos jedan problem sa varosicama u Srbiji, ljudi vole da se posecuju medjusobno, komsije, rodjaci, prijatelji...kafica, rakijica, malo ogovaranja. Ko stvoreno za koronu.
March 26, 20205 yr 1 minute ago, Lancia said: Cekaj, ti da si lekar, verovao bi im? Ima jos jedan problem sa varosicama u Srbiji, ljudi vole da se posecuju medjusobno, komsije, rodjaci, prijatelji...kafica, rakijica, malo ogovaranja. Ko stvoreno za koronu. Pretpostavljam da to ide varijantom "Recite ako ste bili tamo gde hara korona, da bi mogli da vas testiramo i spasimo na vreme" i onda računaju da ti se ipak isplati da priznaš. Naravno, ova strategija ne važi ako nalete na Ayatollaha.
March 26, 20205 yr 21 minutes ago, morgana said: ja sam za back to basics pristup, hranim se dobro, od suplemenata doduse uzimam cink i jos par dana cu, ukinula sam sebi vucica, ne pratim izvestaje o komorbiditetu, istovremeno sam svela izlaske na minimum tj setanje psa jer to moram, nosim masku, drzim fizicku distancu. izvinjavam se sto dociram, ali kao lijeceni anksiozni tip, trenutno u remisiji, cini mi se da na forumu primjecujem nekad i neproduktivno strahovanje. treba sebe malo rasteretiti, zdravlja radi. drzimo se preventivnih mjera za koje znamo i cekamo da epidemija prodje. ovo nije odgovor tebi licno, samo sam se nadovezala. Ovo je od krucijalnog značaja, veoma bitno da čovek ne bi poludeo od kombinacije stresa, anksioznosti i panike koju šire razni idioti koji jašu TV i druge medije svakodnevno.
March 26, 20205 yr 22 minutes ago, Bogotac said: Arandjelovac 4,lik je skinut sa respiratora juce,zarazio je 3 pre toga,svi su u KG na infektivnoj,podaci ne vrede nicemu,barem ovi zvanicni Po podacima na sajtu je 3. Nije 0.
March 26, 20205 yr Dva mlađa tipa u BG, pravili ortaku momačko veče 13.03, smešteni na infektivnu, treći čeka rezultat testa...Ko zna koliko je tu još zaraženih...Kako su ljudi budale... ... Shiit has hit the fan...
March 26, 20205 yr SPC potvrdila da su zaraženi episkop valjevski i dva njegova saradnika. Nalaze se u D Mišović
March 26, 20205 yr 54 minutes ago, Bogotac said: Arandjelovac 4,lik je skinut sa respiratora juce,zarazio je 3 pre toga,svi su u KG na infektivnoj,podaci ne vrede nicemu,barem ovi zvanicni AAAAAA,.....nemaš pojma koliko mi je drago zbog tog lika, pratio sam ga svo vreme, bukvalno od prvog snimka........ znao sam da će biti dobro, ovo mi je ulepšalo čitav dan. Dužan sam ti piće za ovo :+1:
March 26, 20205 yr 9 minutes ago, steins said: AAAAAA,.....nemaš pojma koliko mi je drago zbog tog lika, pratio sam ga svo vreme, bukvalno od prvog snimka........ znao sam da će biti dobro, ovo mi je ulepšalo čitav dan. Dužan sam ti piće za ovo :+1: Info je direktno od doktorke iz bolnice u Arandjelovcu Malo pozitivnih vesti u ovom crnilu
March 26, 20205 yr 46 minutes ago, theanswer said: Po podacima na sajtu je 3. Nije 0. Videh,kasne sa ubacivanjem podataka,da li su neorganizovani ili namerno sporije ubacuju podatke,ne znam