March 26, 20205 yr 1 hour ago, Arkadija said: Jel su ovi naši moroni stvarno mislili da decu na silu odvoje od roditelja, u slučaju da se roditelji razbole? Vidim da Kon opet vadi kestenje iz vatre, ali nisam imala snage da čitam tekst. Samo vi idite da se testirate (nije upućeno direktno tebi Arkadija), ja ću da vam mašem iz šahta...
March 26, 20205 yr 1 hour ago, Arkadija said: Jel su ovi naši moroni stvarno mislili da decu na silu odvoje od roditelja, u slučaju da se roditelji razbole? Vidim da Kon opet vadi kestenje iz vatre, ali nisam imala snage da čitam tekst. naravno da decu treba odvojiti od pozitivnih roditelja ako su ona negativna. zdravlje dece je važnije od roditeljske samovolje. roditelji nisu vlasnici života svoje dece.
March 26, 20205 yr 2 hours ago, Taihoskopija said: Ovaj čovek baš ne ume ovo, naporan je za praćenje, nedovoljno jasan, providno spinuje i providno izbegava odgovore na pitanja i pravi glupe digresije i glupe metafore baš i ocilo jbt. Covek je zreo da se pt izvice na njega
March 26, 20205 yr 32 minutes ago, Malvo said: Covek je zreo da se pt izvice na njega Danas sam u božanstvenoj harmoniji. Naručila sam konačno neku donaciju testova za Srbiju, dobila odziv svih u državi i van nje koji je trebalo da se odazovu i sada mogu malo da kuliram i blaženo gledam na sve. Do sutra.
March 26, 20205 yr 11 hours ago, Redoran said: Pada mi na pamet da bi ovi brifinzi mogli da se organizuju po ugledu na vojne. Ono, kada se dešava neki rat ili vojna tenzija, i onda dnevne presice ne drži glavni general sa svojim štabom (jer imaju pametnijeg posla) nego vojska uvek ima nekog pukovnika koji ni o čemu ne odlučuje ali dobija bitne i relevantne informacije iz štaba i zadatak mu je da ih prosledi/objasni javnosti. U solidnom broju slučajeva ti likovi imaju nešto talenta za odnose sa javnošću i strpljivi su sa nedotupavim novinarima. Dakle, izvučeš, lupam, načelnika nekog odeljenja iz Kliničkog centra koji je raspoložen da malo bude Avram Izrael, dovedeš PT da mu isporuči crash course iz kriznog komuniciranja, i onda oni svakog dana pripremaju presice na osnovu onoga što štab pošalje. Uveče ga šalješ na nacionalne televizije umesto onog šoping-imbecila i to je to. nisam proveravao, ali rekao mi je drug madjar da je tacno tako u madjarskoj. na presici samo vojska. edit: ja ostajem kod mog stava da je ovaj oblik komuniciranja vise nego zadovoljavajuci i da imamo pr-a, makar to bilo ono kako bog zapoveda, fakticki bi predstavljalo redukciju dostignutog stepena transparentnosti i to se ne radi nasred ovog perioda nego sa cim si usao, usao si. u srbiji se krenulo sa prilicno otvorenim pristupom, to se pokazalo prihvatljivim, i tako sada treba i da ostane. pa neka to bude case study za ubuduce, za neke nove tomove. Edited March 26, 20205 yr by Krošek
March 26, 20205 yr 25 minutes ago, Krošek said: nisam proveravao, ali rekao mi je drug madjar da je tacno tako u madjarskoj. na presici samo vojska. edit: ja ostajem kod mog stava da je ovaj oblik komuniciranja vise nego zadovoljavajuci i da imamo pr-a, makar to bilo ono kako bog zapoveda, fakticki bi predstavljalo redukciju dostignutog stepena transparentnosti i to se ne radi nasred ovog perioda nego sa cim si usao, usao si. u srbiji se krenulo sa prilicno otvorenim pristupom, to se pokazalo prihvatljivim, i tako sada treba i da ostane. pa neka to bude case study za ubuduce, za neke nove tomove. Pristup jeste generalno OK, iako je ocigledno nekoherentan, problem je sto nema tog pristupa koji ce od Vucica i Brnabicke da napravi devojku. Na srecu u nesreci, ima jos idiota (moja keva, na primer) koji dosledno slusaju sta ova suklata od Vucica govori, veruju mu i rade ono sto im govori, pa mozda i nije toliko lose da se on licno pojavljuje, koliko god se nama prevrne zeludac svaki put kad se ona njegova dete-debil faca pojavi na televiziji. Danas mi drzi predavanje o tome kako je Vucic rekao isto ono sto sam joj i ja rekao pet dana pre njega, u vezi sa ponasanjem, izolacijom i slicno. Sta cu, cutim i aminujem, shvatio sam odavno da sam tu bitku izgubio. Neka prodje ovo sa sto je manje zrtava pa kako god.
March 26, 20205 yr Izašli su podaci na sajtu po opštinama. Beograd šije sve živo naravno. Od ovih današnjih zaraženih više od pola je iz BG. Ćuprija ima 7, Požarevac 6, Čačak 5, ostalo je po 1 ili 2.
March 26, 20205 yr ja sam za back to basics pristup, hranim se dobro, od suplemenata doduse uzimam cink i jos par dana cu, ukinula sam sebi vucica, ne pratim izvestaje o komorbiditetu, istovremeno sam svela izlaske na minimum tj setanje psa jer to moram, nosim masku, drzim fizicku distancu. izvinjavam se sto dociram, ali kao lijeceni anksiozni tip, trenutno u remisiji, cini mi se da na forumu primjecujem nekad i neproduktivno strahovanje. treba sebe malo rasteretiti, zdravlja radi. drzimo se preventivnih mjera za koje znamo i cekamo da epidemija prodje. ovo nije odgovor tebi licno, samo sam se nadovezala.dobro si se nadovezala. i od statistike se treba razvezati, puna je shredingerovih machaka. ako testraju po beogradu, bice po beogradu. izbor uzorka i putanja za pracenje odluchuju o brojevima. sent from bubamoto
March 26, 20205 yr 1 minute ago, napadaj said: Zrenjanin ima najmanje troje. Kako to misliš? Svi ovi brojevi su najmanje nešto što ima u odnosu na stvaran broj.
March 26, 20205 yr 8 minutes ago, Boza_zvani_Pub said: Aplauzi nesto utihnuli... Ja ih uopšte nisam čuo. Jedino što je neka budala odvrnula narodnjake par ulica od mene.
March 26, 20205 yr 3 minutes ago, theanswer said: Izašli su podaci na sajtu po opštinama. Beograd šije sve živo naravno. Od ovih današnjih zaraženih više od pola je iz BG. Ćuprija ima 7, Požarevac 6, Čačak 5, ostalo je po 1 ili 2. Ima li i po beogradskim opštinama..?
March 26, 20205 yr 1 minute ago, theanswer said: Kako to misliš? Svi ovi brojevi su najmanje nešto što ima u odnosu na stvaran broj. Izvini, nisam dobro pročitao, tek sad vidim da si govorio o današnjim brojkama.