March 26, 20205 yr 3 minutes ago, Goranz said: Ako ume da govori dovoljno dobro da javi policiji, nemoj. Pa ukljuci se svetlo cim krocis u dvoriste i vidimo se kroz kapiju s ulice Ako uvedu ovo do 15h kera izvodicu je tu kakogod.. @morgana jel su uveli vec?? Edited March 26, 20205 yr by InvisibleLight
March 26, 20205 yr ajebiga supet ste [emoji38]ol:jel sme pseto 20 minuta 8-9 ili je ukinuo jer je to najgore po njegovo mentalno zdravlje?sent from bubamoto
March 26, 20205 yr 1 minute ago, gospa buba said: ajebiga supet ste ol: jel sme pseto 20 minuta 8-9 ili je ukinuo jer je to najgore po njegovo mentalno zdravlje? sent from bubamoto sme bre. ja se juče smorila, nešto mi se pomešali termini, mislila sam da je šetnja pasa od 9 pa izašla na prozor da geldam izložbu, ono pustinja, nigde nikog. Edited March 26, 20205 yr by slepa živana
March 26, 20205 yr 2 minutes ago, gospa buba said: ajebiga supet ste ol: jel sme pseto 20 minuta 8-9 ili je ukinuo jer je to najgore po njegovo mentalno zdravlje? sent from bubamoto jbga, ja retko gledam ali i kad pogledam, dijagonalno doduse, ne razumem bas sasvim sta je on odlucio, sta struka, a sta mi stvarno treba da radimoa. najbolje pusti pseto pred tv, pa sta odluci
March 26, 20205 yr 5 hours ago, Ayatollah said: Da li zaraženi Trivanov pomoćnik sutra svečano ulazi na Sajam kao prvi korisnik? Zajdeno sa Željkarom™.
March 26, 20205 yr a znachi ipak se pominjalo 15h mislili smo da je baba overdozirala. neshto.sent from bubamoto
March 26, 20205 yr Author Zamisljena situacija na sajmu... Lik ima laksi oblik, bude tamo 5 dana, odrade mu test... NEGATIVAN.... lik srecan u PM, javlja svima da uskoro izlazi i u toj guzvi srece drugara iz kraja (moze neko nepoznat, svejedno), pricaju zezaju se... dodje drugi test - POZITIVAN... lik ne ide kuci, jer je od drugara (moze i nepoznat lik nebitno) je dobio opet koronu. I tako moze u krug koliko hocete puta... I sta u tom slucaju? Da li ce se negativni posle prvog kontrolnog testa, izolovati negde, da se ne mesaju sa ostalima koji su jos uvek pozitivni? Edited March 26, 20205 yr by Milosh76
March 26, 20205 yr znači juče od ukupnog broja testiranih bila je pozitivna trećina, danas je četvrtina pozitivnih.
March 26, 20205 yr 5 minutes ago, Milosh76 said: Zamisljena situacija na sajmu... Lik ima laksi oblik, bude tamo 5 dana, odrade mu test... NEGATIVAN.... lik srecan u PM, javlja svima da uskoro izlazi i u toj guzvi srece drugara iz kraja (moze neko nepoznat, svejedno), pricaju zezaju se... dodje drugi test - POZITIVAN... lik ne ide kuci, jer je od drugara (moze i nepoznat lik nebitno) je dobio opet koronu. I tako moze u krug koliko hocete puta... I sta u tom slucaju? Da li ce se negativni posle prvog kontrolnog testa, izolovati negde, da se ne mesaju sa ostalima koji su jos uvek pozitivni? Pa valjda se zvanicno vodi da se jako retko dobija 2x A i sta imas kog tamo grliti,dzedzis sam na krevety, i bezis kuci cim pre
March 26, 20205 yr 4 minutes ago, Milosh76 said: Zamisljena situacija na sajmu... Lik ima laksi oblik, bude tamo 5 dana, odrade mu test... NEGATIVAN.... lik srecan u PM, javlja svima da uskoro izlazi i u toj guzvi srece drugara iz kraja (moze neko nepoznat, svejedno), pricaju zezaju se... dodje drugi test - POZITIVAN... lik ne ide kuci, jer je od drugara (moze i nepoznat lik nebitno) je dobio opet koronu. I tako moze u krug koliko hocete puta... I sta u tom slucaju? Da li ce se negativni posle prvog kontrolnog testa, izolovati negde, da se ne mesaju sa ostalima koji su jos uvek pozitivni? Cekaj, cek, cek, cek zar ovo nije izbaceno iz jednadzbe jos uvek Jedan negativan potrazuje drugi negativan da potvrdi prvi negativan, ili ne ?
March 26, 20205 yr 7 minutes ago, Milosh76 said: Zamisljena situacija na sajmu... Lik ima laksi oblik, bude tamo 5 dana, odrade mu test... NEGATIVAN.... lik srecan u PM, javlja svima da uskoro izlazi i u toj guzvi srece drugara iz kraja (moze neko nepoznat, svejedno), pricaju zezaju se... dodje drugi test - POZITIVAN... lik ne ide kuci, jer je od drugara (moze i nepoznat lik nebitno) je dobio opet koronu. I tako moze u krug koliko hocete puta... I sta u tom slucaju? Da li ce se negativni posle prvog kontrolnog testa, izolovati negde, da se ne mesaju sa ostalima koji su jos uvek pozitivni? Pitaš to kao da veruješ da iko ima ikakav plan i ideju o bilo čemu.
March 26, 20205 yr Author 3 minutes ago, villiem said: Cekaj, cek, cek, cek zar ovo nije izbaceno iz jednadzbe jos uvek Jedan negativan potrazuje drugi negativan da potvrdi prvi negativan, ili ne ? Receno je da pustaju kuci sa Sajma, kad budu 2 uzastopna rezultata negativna i salju u kucnu izolaziju jos 14 dana 2 minutes ago, JozoMujica said: Pitaš to kao da veruješ da iko ima ikakav plan i ideju o bilo čemu. Naravno
March 26, 20205 yr 1 minute ago, Milosh76 said: Receno je da pustaju kuci sa Sajma, kad budu 2 uzastopna rezultata negativna i salju u kucnu izolaziju jos 14 dana Ma ok to, ja sam te razumeo dodje pozitivan, ozdravi, bude negativan, i onda opet dobije, opet pozitivan, to je neka nocna mora, znaci nemam vise drugare iz vojske, dosta ih je i bilo vala Pricaju, zezaju se..
March 26, 20205 yr 10 minutes ago, JozoMujica said: Pitaš to kao da veruješ da iko ima ikakav plan i ideju o bilo čemu. I to još na forumu na kojem ljudi potražuju istinu od vlasti.