Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

3 minutes ago, Goranz said:

Ako ume da govori dovoljno dobro da javi policiji, nemoj.

Pa ukljuci se svetlo cim krocis u dvoriste i vidimo se kroz kapiju s ulice

Ako uvedu ovo do 15h kera izvodicu je tu kakogod..

@morgana jel su uveli vec??

Edited by InvisibleLight

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

ajebiga supet ste [emoji38]ol:

jel sme pseto 20 minuta 8-9 ili je ukinuo jer je to najgore po njegovo mentalno zdravlje?

sent from bubamoto

1 minute ago, gospa buba said:

ajebiga supet ste emoji38.pngol:

jel sme pseto 20 minuta 8-9 ili je ukinuo jer je to najgore po njegovo mentalno zdravlje?

sent from bubamoto

sme bre. 

ja se juče smorila, nešto mi se pomešali termini, mislila sam da je šetnja pasa od 9 pa izašla na prozor da geldam izložbu, ono pustinja, nigde nikog.

Edited by slepa živana

hvala sreco. i kuca ti kaze av :hihi:

sent from bubamoto

2 minutes ago, gospa buba said:

ajebiga supet ste emoji38.pngol:

sent from bubamoto

jbga, ja retko gledam ali i kad pogledam, dijagonalno doduse, ne razumem bas sasvim sta je on odlucio, sta struka, a sta mi stvarno treba da radimoa.

najbolje pusti pseto pred tv, pa sta odluci :)

5 hours ago, Ayatollah said:

Da li zaraženi Trivanov pomoćnik sutra svečano ulazi na Sajam kao prvi korisnik?

Zajdeno sa Željkarom™.

a znachi ipak se pominjalo 15h :unsure:

mislili smo da je baba overdozirala. neshto.

sent from bubamoto

• Author

Zamisljena situacija na sajmu...

Lik ima laksi oblik, bude tamo 5 dana, odrade mu test... NEGATIVAN.... lik srecan u PM, javlja svima da uskoro izlazi i u toj guzvi srece drugara iz kraja (moze  neko nepoznat, svejedno), pricaju zezaju se... dodje drugi test -  POZITIVAN... lik ne ide kuci, jer je od drugara (moze i nepoznat lik nebitno) je dobio opet koronu. I tako moze u krug koliko hocete puta...

I sta u tom slucaju? Da li ce se negativni posle prvog kontrolnog testa, izolovati negde, da se ne mesaju sa ostalima koji su jos uvek pozitivni?

Edited by Milosh76

znači juče od ukupnog broja testiranih bila je pozitivna trećina, danas je četvrtina pozitivnih. 

5 minutes ago, Milosh76 said:

Lik ima laksi oblik, bude tamo 5 dana, odrade mu test... NEGATIVAN.... lik srecan u PM, javlja svima da uskoro izlazi i u toj guzvi srece drugara iz kraja (moze  neko nepoznat, svejedno), pricaju zezaju se... dodje drugi test -  POZITIVAN... lik ne ide kuci, jer je od drugara (moze i nepoznat lik nebitno) je dobio opet koronu. I tako moze u krug koliko hocete puta...

I sta u tom slucaju? Da li ce se negativni posle prvog kontrolnog testa, izolovati negde, da se ne mesaju sa ostalima koji su jos uvek pozitivni?

Pa valjda se zvanicno vodi da se jako retko dobija 2x

A i sta imas kog tamo grliti,dzedzis sam na krevety, i bezis kuci cim pre

4 minutes ago, Milosh76 said:

Cekaj, cek, cek, cek zar ovo nije izbaceno iz jednadzbe jos uvek

Jedan negativan potrazuje drugi negativan da potvrdi prvi negativan, ili ne ?

7 minutes ago, Milosh76 said:

Pitaš to kao da veruješ da iko ima ikakav plan i ideju o bilo čemu.

• Author
3 minutes ago, villiem said:

Cekaj, cek, cek, cek zar ovo nije izbaceno iz jednadzbe jos uvek

Jedan negativan potrazuje drugi negativan da potvrdi prvi negativan, ili ne ?

Receno je da pustaju kuci sa Sajma, kad budu 2 uzastopna rezultata negativna i salju u kucnu izolaziju jos 14 dana

2 minutes ago, JozoMujica said:

Naravno :D

1 minute ago, Milosh76 said:

Receno je da pustaju kuci sa Sajma, kad budu 2 uzastopna rezultata negativna i salju u kucnu izolaziju jos 14 dana

Ma ok to, ja sam te razumeo dodje pozitivan, ozdravi, bude negativan, i onda opet dobije, opet pozitivan, to je neka nocna mora, znaci nemam vise drugare iz vojske, dosta ih je i bilo vala

Pricaju, zezaju se..:D

10 minutes ago, JozoMujica said:

I to još na forumu na kojem ljudi potražuju istinu od vlasti.

Background Picker
Customize Layout