March 26, 20205 yr btw, ima 10 dana da su najavljene mjere eu prema regionu, dok su srpski mediji intenzivno polivali vijescu da eu boli kurac i za sebe samu iz a srbiju. doduse, brnabic je rekla u jednom momentu da je eu voljna da pomogne, 'ali trenutno ne moze', bez objasnjenja, mada ga je znala
March 26, 20205 yr Evo ga Palavestra sa "krivom"...A infektolog rekao da sa ovim ciframa je besmisleno davati ocene...(Drugim rečima do sada smo tako malo testirali, da je besmisleno pričati o "krivoj") ... Shiit has hit the fan...
March 26, 20205 yr deco, shta ne smem i kada?sent from bubamotoKao i dosad, za sada... ... Shiit has hit the fan...
March 26, 20205 yr 8 minutes ago, Arkadija said: Jel su ovi naši moroni stvarno mislili da decu na silu odvoje od roditelja, u slučaju da se roditelji razbole? Vidim da Kon opet vadi kestenje iz vatre, ali nisam imala snage da čitam tekst. pa da 1 minute ago, gospa buba said: deco, shta ne smem i kada? sent from bubamoto sve kao i do sada
March 26, 20205 yr Не зна се ко је гори да ли новинари са питањима или она директорка Батута која прича десет минута и ништа конкретно не каже или онај Тиодоровић за којег бих рекао да је психолог а не епидемиолог.
March 26, 20205 yr Just now, gospa buba said: a ker? sent from bubamoto Ćuti i budi srećna što nemaš dogu.
March 26, 20205 yr 2 minutes ago, gospa buba said: a ker? sent from bubamoto Ako je na baterije 150k ces riknuti.
March 26, 20205 yr Jel smem izvesti pseto u 18h u dvoriste zgrade -parking (zatvorena kapija, ne mos uci u nj ako nisi stanar Jel to krsenje,zna neko?
March 26, 20205 yr Just now, InvisibleLight said: Jel smem izvesti pseto u 18h u dvoriste zgrade -parking (zatvorena kapija, ne mos uci u nj ako nisi stanar Jel to krsenje,zna neko? ja cu pasica da vodim u 15 do 9, samo ispred zgrade, to mi ne povecava broj izlazaka niti susreta sa drugim ljudima, sto ce reci da sam u smislu sirenja virusa ok i prema sebi i prema okolini jednako kao da izidjem u 15 do 5. pa kakva god da je mjera.
March 26, 20205 yr https://infogram.com/covid-19-serbia-1ho16v8lv7jx2nq Pregledno. Ako je bilo killnite post.
March 26, 20205 yr 3 minutes ago, InvisibleLight said: Jel smem izvesti pseto u 18h u dvoriste zgrade -parking (zatvorena kapija, ne mos uci u nj ako nisi stanar Jel to krsenje,zna neko? Ako ume da govori dovoljno dobro da javi policiji, nemoj.