March 26, 20205 yr jesu ovo promenili sve na konferenciji? da neko ne ugrozi popularnost nultom pacijentu?
March 26, 20205 yr Ne razymem cemu pitanja o italiji i spaniji pored toliko precih o situaciji i merama kod nas
March 26, 20205 yr 1 minute ago, InvisibleLight said: Ne razymem cemu pitanja o italiji i spaniji pored toliko precih o situaciji i merama kod nas novinari stručnjaci veliki
March 26, 20205 yr 2 minutes ago, InvisibleLight said: Ne razymem cemu pitanja o italiji i spaniji pored toliko precih o situaciji i merama kod nas Ljudi zele neku rec utehe, uplaseni su - sta su ITA i ESP lose uradili, ajde da mi to ne ponovimo. Ucimo se na tudjim greskama, ne na svojim. Jbg svi mi pratimo sta se desava u svetu, broj obolelelih, mrtvih, onih koji su ozdravili.
March 26, 20205 yr 8 minutes ago, Aleksija said: jesu ovo promenili sve na konferenciji? da neko ne ugrozi popularnost nultom pacijentu?
March 26, 20205 yr 2 minutes ago, John Coltrane said: Ljudi zele neku rec utehe, uplaseni su - sta su ITA i ESP lose uradili, ajde da mi to ne ponovimo. Ucimo se na tudjim greskama, ne na svojim. Jbg svi mi pratimo sta se desava u svetu, broj obolelelih, mrtvih, onih koji su ozdravili. Pa ok o tom citaju na fb 24/7 a evo i ovaj sad kenja o 4s na grbu, daj vazne informacije, ne eseje, nisi psihoterapeut nego infektolog Edited March 26, 20205 yr by InvisibleLight
March 26, 20205 yr kaže ovaj somotski da ne može da razume građane koji su turistički putovali u poslednja tri meseca, jer je bar od januara SVE JASNO. AAAA!
March 26, 20205 yr Direktor instituta za zaštitu javnog zdravlja u Kragujevcu kaže da im treba četiri sata da budu osposobljeni za obradu testova na ovaj virus iz Vuhana. Ne znam zašto je još uvek strogo centralizovano testiranje?Tačno. Ali ovo je Srbija, braleПослато са Mi 9T помоћу Тапатока
March 26, 20205 yr Inače, sad na onom sajtu, covid19.data.gov.rs, može da se vidi i broj ljudi u samoizolaciji po opštinama, ode se na filter, pa se izabere. Edited March 26, 20205 yr by zgembo
March 26, 20205 yr Just now, Gylfi Pleasure said: kaže ovaj somotski da ne može da razume građane koji su turistički putovali u poslednja tri meseca, jer je bar od januara SVE JASNO. AAAA! Da da. Govna jedna odvratna svi skupa
March 26, 20205 yr Just now, Gylfi Pleasure said: kaže ovaj somotski da ne može da razume građane koji su turistički putovali u poslednja tri meseca, jer je bar od januara SVE JASNO. AAAA! Ahaha, kad sve prodje i posloze se hronoloski izjave politike i struke imacemo pravu sliku srbije
March 26, 20205 yr https://covid19.data.gov.rs/?fbclid=IwAR2E4Glv5JWrSbix1Gt-V4aOepORqkUELIX-WC0AZNvavGrX4yfRuuVB4q4 Статистика. Edited March 26, 20205 yr by Хетерија