Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

jesu ovo promenili sve na konferenciji? da neko ne ugrozi popularnost nultom pacijentu?

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Epidemiolozi su lepi ljudi

Ne razymem cemu pitanja o italiji i spaniji pored toliko precih o situaciji i merama kod nas

oko 250
248

Kad sam video somotski sako, reko evo Bujketa :ph34r:

1 minute ago, InvisibleLight said:

Ne razymem cemu pitanja o italiji i spaniji pored toliko precih o situaciji i merama kod nas

novinari stručnjaci veliki

2 minutes ago, InvisibleLight said:

Ljudi zele neku rec utehe, uplaseni su - sta su ITA i ESP lose uradili, ajde da mi to ne ponovimo. Ucimo se na tudjim greskama, ne na svojim.

Jbg svi mi pratimo sta se desava u svetu, broj obolelelih, mrtvih, onih koji su ozdravili.

8 minutes ago, Aleksija said:

jesu ovo promenili sve na konferenciji? da neko ne ugrozi popularnost nultom pacijentu?

:lolol:

2 minutes ago, John Coltrane said:

Ljudi zele neku rec utehe, uplaseni su - sta su ITA i ESP lose uradili, ajde da mi to ne ponovimo. Ucimo se na tudjim greskama, ne na svojim.

Jbg svi mi pratimo sta se desava u svetu, broj obolelelih, mrtvih, onih koji su ozdravili.

Pa ok o tom citaju na fb 24/7 a evo i ovaj sad kenja o 4s na grbu, daj vazne informacije, ne eseje, nisi psihoterapeut nego infektolog

Edited by InvisibleLight

kaže ovaj somotski da ne može da razume građane koji su turistički putovali u poslednja tri meseca, jer je bar od januara SVE JASNO. AAAA!

Direktor instituta za zaštitu javnog zdravlja u Kragujevcu kaže da im treba četiri sata da budu osposobljeni za obradu testova na ovaj virus iz Vuhana. Ne znam zašto je još uvek strogo centralizovano testiranje?
Tačno. Ali ovo je Srbija, brale

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Inače, sad na onom sajtu, covid19.data.gov.rs, može da se vidi i broj ljudi u samoizolaciji po opštinama, ode se na filter, pa se izabere.

Edited by zgembo

Just now, Gylfi Pleasure said:

kaže ovaj somotski da ne može da razume građane koji su turistički putovali u poslednja tri meseca, jer je bar od januara SVE JASNO. AAAA!

Da da. Govna jedna odvratna svi skupa

Just now, Gylfi Pleasure said:

Ahaha,  kad sve prodje i posloze se hronoloski izjave politike i struke imacemo pravu sliku srbije

Background Picker
Customize Layout