Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Dobro rade sa ovim postepenim najavama, da ljudi mogu da se iz ovih gradova razbeže po Srbiji na vreme pa da se posle zatvaraju i neki drugi gradovi.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

koliko ja vidim niko ne zna šta to konkretno znači, svrha je da se ne širi zaraza daje iz izolovanih gradova

3 minutes ago, Ted said:

koliko ja vidim niko ne zna šta to konkretno znači

Srpski krizni menadžment u deset reči.

30 minutes ago, cedo said:

nemci ce fingirati podatke u smislu da sve sto moze da se ne pripise koroni nece biti pripisano

to prilagodjavanje i zadovoljavanje svega sto mozemoze da se zadovolji je njihov nacin razmisljanja

Čim nabaviš dokaz ili čvrstu indiciju da je tako, javi se.

đe je kriznii pr kad ti je potreban neko ko bi recimo imao neku savetodavnu ulogu za komunikacije sa nekim iskustvom neko kao suzana ona recimo :fantom:

Just now, vememah said:

Čim nabaviš dokaz ili čvrstu indiciju da je tako, javi se.

neces taj dan docekati ...ja to samo iz iskustva radeci sa njima

nije loše bilo fizičko na rts3

73 nova slucaja na 295 testiranih

3 minutes ago, Orle Zmajević said:

kakva nam je kriva u poređenju sa drugim?

e

abitno, pošto je veći broj testiranih

Edited by kud u maglu Simoviću

3 minutes ago, Orle Zmajević said:

Juce 81 a kolko bilo testiranih,zna neko?

I juče je bila neka cifra blizu 300

1 minute ago, InvisibleLight said:

Juce 81 a kolko bilo testiranih,zna neko?

oko 250

Mi jedini zakrivismo krivulju.

preminula je i treća osoba, 48 godina

još jedan smrtni slučaj, 48 godina

Background Picker
Customize Layout