Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

7 minutes ago, Malvo said:

Braca Kinezi ih izgleda odgovorili od te smisljene strasnije mere, posto je inace tako tesko bilo zakljuciti da je jedina sustinska razlika izmedju karantin i ne-karantin mere, te da ce zbijanje ljudi na mali prostor samo napraviti vece sranje

Kako znaš da su ih Kinezi odgovorili ? 

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Pa samo njih slušaju

Vakcinacija protiv redovnog sezonskog gripa nije sprovedena kako treba pre 5-6 meseci, čak ni među starijim pacijentima (na zahtev da se vakcinišu  odgovarali da nije stigla vakcina i pozvali pacijente da se "interesuju"). Sad im se mešaju oboleli od sezonskog gripa i korone i maskiraju podatke o epidemiji.

Edited by halloween

21 minutes ago, halloween said:

Vakcinacija protiv redovnog sezonskog gripa nije sprovedena kako treba pre 5-6 meseci, čak ni među starijim pacijentima (na zahtev da se vakcinišu  odgovarali da nije stigla vakcina i pozvali pacijente da se "interesuju"). Sad im se mešaju oboleli od sezonskog gripa i korone i maskiraju podatke o epidemiji.

da, to za sezonski grip mi je majndfak

već nekoliko godina, što po privatnim.., što podržavnim bolnicama uzimam tu vakcinu i to funkcioniše besprekorno™ za sada

mislim da nisam imao dan bolovanja već 5+ godina

Edited by Ravanelli

5 hours ago, InvisibleLight said:

6 mrtvih a hrvatska 1

:unsure:

5 hours ago, dùda said:

hrvatska je mogo više testirala, tako da brojevi o zaraženima ne govore ništa

Kako god da okreneš, porazno je po nas. Ako stvarno imamo isti broj obolelih, onda je nega kod nas drastično lošija, a ako oni imaju daleko manje zato što više testiraju, onda se kod nas širi dramatično brže pošto smo zvanično na istom broju, a kod njih je krenulo 12 dana ranije ako verujemo u zvanične podatke i lapsus tj. 7 ako ne verujemo u lapsus.

3 minutes ago, vememah said:

Kako god da okreneš, porazno je po nas. Ako stvarno imamo isti broj obolelih, onda je nega kod nas drastično lošija, a ako oni imaju daleko manje zato što više testiraju, onda se kod nas širi dramatično brže pošto smo zvanično na istom broju, a kod njih je krenulo 12 dana ranije ako verujemo u zvanične podatke i lapsus tj. 7 ako ne verujemo u lapsus.

Možda rvati smrtne ishode pripisuju hroničnim bolestima, sve može da se frizira.

Nemci kao tek počinju da testiraju preminule, o čemu se ovde priča? kakvi brojevi, kakvi bakrači...

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Just now, mlatko said:

Nemci kao tek počinju da testiraju preminule, o čemu se ovde priča? kakvi brojevi, kakvi bakrači...

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

nemci ce fingirati podatke u smislu da sve sto moze da se ne pripise koroni nece biti pripisano

to prilagodjavanje i zadovoljavanje svega sto mozemoze da se zadovolji je njihov nacin razmisljanja

22 minutes ago, vememah said:

Hrvati su imali vrlo rigorozan pristup prema prvoj dvojici zarazenih koji su pronadjeni, zatvorili su ih u karantin odeljnje bolnice, totalno zapecatili, imali su mokri cvor unutra i nisu smeli da izlaze, hranu im dostavljali kroz vrata, full bez kontakta.

Kod nas medicinski radnici primaju pacijente a nemaju zastitnu opremu. I onda posle 7 dana rada celo odeljnje ide na 14dnevno odsustvo, jer su zarazeni. Nebo-zemlja razlika.

Mislim da to da je nega kod nas drastično lošija uopšte ne dolazi u pitanje. Svuda se priča da naši medicinski radnici nisu adekvatno opremljeni ni sada, izlišno je razmišljati na šta je to ličilo na početku krize.

sudeći po svemu do sad, zatvaranje bg, ni i va je sasvim izvesno

Direktor instituta za zaštitu javnog zdravlja u Kragujevcu kaže da im treba četiri sata da budu osposobljeni za obradu testova na ovaj virus iz Vuhana. Ne znam zašto je još uvek strogo centralizovano testiranje?

@kud u maglu Simoviću

da, samo pitanje trenutka

Edited by Ted

To zatvaranje, znači da se kretanje u okviru gradova nastavlja kao do sada, samo nema izlaženja van grada?

... Shiit has hit the fan...

Background Picker
Customize Layout