Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

15 minutes ago, slepa živana said:

kažu na vestima, možda već sutra počinje upotreba sajma. jel pomenut datum juče na obraćanju vlade, struke? 

nije

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

7 hours ago, Goranz said:

Biće mu problem ako krenemo da padamo kao snoplje, do tada je business as usual. Uopšte nije bitno kako Sajam izgleda do trenutka kada bude trebalo da se ide do njega ili bilo koje druge bolnice koja je u raspadu, onda će se ljudi verovatno prestraviti i krenuti da talasaju. Dok god je to u sferi hipotetičkog, gubiće se neki PR poeni tu i tamo, a on može da ih vrati ako prođemo sa malo žrtava.

to da prodjemo sa malo zrtava se nece desiti - ako i bude relativno mali broj ljudskih zivota izgubljen, cemu se iskreno nadam, naci cemo se u novim bitkama. i najverovatnije, bar sledecih 1.5 - 2 godine u konstantnom smenjivanju donekle normalnog zivota sa periodima ekstremne socijalne izolacije - osim ako se ne desi neko cudo.

kako ce se svi nositi sa tim, a pogotovu papirni tigar srbija, u kome je sve fejk i laz, videcemo. svi ce biti na neki nacin zrtve, naravno, uzasno je porediti prezivele i one koji izgube zivot, ali vise nista nece biti isto. 

u izvesnoj meri smo privilegovani da gledamo kako se u momentu okrecu i ponasaju ogromni sistemi, uz svu mogucu prirodnu inerciju i otpore. svet koji nastane nece biti ni nuzno bolji ni losiji, ali ce, ako planira da opstane, morati da bude mnogo vise prilagodjen brzim odgovorima na opasnost. trajace ovo i videcemo (ko bude tu) kako se vucic i svi mi snalazimo. tesko da iko moze sad da predvidi nesto, moguce da ce za nekoliko meseci postojati malo vise parametara koji ce moci da ukazu na buduci razvoj situacije. ali, mislim da ce i oni ce biti trenutni, jer ce opet doci jos promena. 

Vasiljević: Premijerka Srbije i njeni saradnici testirani na koronu

1 minute ago, renne said:

Sta je ovde vest? Siguran sam da to rade svaki dan a zvalavi svakih pola sata.

pa valjda povodom ovoga što su neki ih vlade zaraženi, pa se suzana pre koji minut obratila javnosti

Ne znam jel bilo. Ako jeste izvinjavam se. Ali ovaj čovek je jako prijatan za slušanje (za razliku od novinara) i jako korsnih informacija 

Edited by Далибор

1 hour ago, slepa živana said:

kažu na vestima, možda već sutra počinje upotreba sajma. jel pomenut datum juče na obraćanju vlade, struke? 

Da li zaraženi Trivanov pomoćnik sutra svečano ulazi na Sajam kao prvi korisnik?

Just now, Ayatollah said:

Da li zaraženi Trivanov pomoćnik sutra svečano ulazi na Sajam kao prvi korisnik?

uf... sigurno. nego ova reporterka što je jutros to pričala, stoji tamo na sajmu i kaže da se oseća jak "miris" magacina.

e da, slušala sam i studentkinju iz studentskog doma na novom beogradu. juče je išla da uzme stvari. isključili su liftove, tako da je par stotina ljudi cirkulisalo stepeništem, a odlična informacija je i da su isključili vodu u domu, tako da ljudi nisu mogli da peru ruke tokom, posle pakovanja. možda nekom ko nema iskustvo u selidbama to ne znači mnogo, ali to je prilično veliki problem.

5 minutes ago, slepa živana said:

uf... sigurno. nego ova reporterka što je jutros to pričala, stoji tamo na sajmu i kaže da se oseća jak "miris" magacina.

e da, slušala sam i studentkinju iz studentskog doma na novom beogradu. juče je išla da uzme stvari. isključili su liftove, tako da je par stotina ljudi cirkulisalo stepeništem, a odlična informacija je i da su isključili vodu u domu, tako da ljudi nisu mogli da peru ruke tokom, posle pakovanja. možda nekom ko nema iskustvo u selidbama to ne znači mnogo, ali to je prilično veliki problem.

Takozvani eau de magacin.:D Nisu još stigli noćni ormarići, lasybags, monopol i čoveče ne ljuti se, tako da se odlaže upotreba sajmišta™.

Kod nas su sad prilične gužve u prodavnicama, apotekama, svuda. Ako ima imalo sluha neće skraćivati ovo sa 5 na 5. 

3 minutes ago, theanswer said:

Kod nas su sad prilične gužve u prodavnicama, apotekama, svuda. Ako ima imalo sluha neće skraćivati ovo sa 5 na 5. 

gde je to kod vas ?

• Author
4 minutes ago, theanswer said:

Ako ima imalo sluha neće skraćivati ovo sa 5 na 5. 

Sta ovo tacno znaci? :D 

1 minute ago, dùda said:

gde je to kod vas ?

zr

@Milosh76 da ne produžuju vreme policijskog časa, nastaće haos

Edited by theanswer

• Author

Jasno mi je to... ali napisao si sa 5 na 5 :D 

Braca Kinezi ih izgleda odgovorili od te smisljene strasnije mere, posto je inace tako tesko bilo zakljuciti da je jedina sustinska razlika izmedju karantin i ne-karantin mere, te da ce zbijanje ljudi na mali prostor samo napraviti vece sranje

Background Picker
Customize Layout