Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

2 minutes ago, InvisibleLight said:

Jos 2 zrtve

80god muskarac

62god zena

Brojne propratne bolesti

6 mrtvih a hrvatska 1

:unsure:

hrvatska je mogo više testirala, tako da brojevi o zaraženima ne govore ništa

u drugim vestima:

jel' ima neko info, da li svi naši koju uđu u zemlju idu u karantin ili ne iz svih zemalja ?

konkretno me zanima šta je sa onima koji bi ušli iz RS a državljani su Srbije, naravno

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

ma da, besmisleno je pratiti nase statistike dok ne pocnu stvarno da testiraju

41 minutes ago, dùda said:

konkretno me zanima šta je sa onima koji bi ušli iz RS a državljani su Srbije, naravno

pitaj rennea

Just now, Ravanelli said:

pitaj rennea

dobra ideja, fala

@renne, šta je sada sa onima koji su državljani srbije, a treba da uđu iz RS ?

jel' idu oni pod šatortm ili u kućnu izolaciju ?

Nisam Rene ali stric bio ubosni po gorivo 14.3. i pre neki dan zvalo da ga obavesti da je u kućnoj izolaciji. Nisu bili da proveravaju.

• Author
3 minutes ago, dùda said:

@renne, šta je sada sa onima koji su državljani srbije, a treba da uđu iz RS ?

jel' idu oni pod šatortm ili u kućnu izolaciju ?

Malo te zezaju, renne je usao pre vanrednog stanja i nisu ga cimali, neka me ispravi ako gresim :D 

Elem, svi koji su nasi drzavljani, a ulaze u Srbiju ce biti testirani 1/1. A posle verovatno neki karantin ili sta vec

2 minutes ago, Milosh76 said:

Malo te zezaju, renne je usao pre vanrednog stanja i nisu ga cimali, neka me ispravi ako gresim :D 

Elem, svi koji su nasi drzavljani, a ulaze u Srbiju ce biti testirani 1/1. A posle verovatno neki karantin ili sta vec

e samo da se razumemo

stvarno, ali stvarno nisam zezao ni dudu ni renea. mislio sam da ozbiljno pita čoveka

video sam da je bilo nekog trolovanja, ali nisam ispratio

Edited by Ravanelli

u ostalim dogaanjima, vlada velika preduzeća i čudilo bi me da nisu zamolili konsultante da daju svoje predloge mera, da vide kako je to uticalo na ekonomiju ostalih zemalja, šta ostali rade

1 hour ago, dùda said:

hr

idu i policija je revnosna u provjeri pridržavanja pravila.

dotičnu osobu koja je ušla iz RS u Srbiju prije deset  prvo zvali na posao , pa kući, pa tako par dana, onda provjera na adresu.

Edited by beeva

1 minute ago, beeva said:

idu i policija je revnosna u provjeri pridržavanja pravila

pa to znam, nego bila je neka priča da nije svejedno odakle dolaziš ?

jbg, vi se zezate, a ja pitam ozbiljno :sad:

sad ti rekoh..iz RS ako ulazis a državljanin si  Srbije ideš u karantin.

Ko ima BH pasoš ne može ući.

Edited by beeva

2 minutes ago, beeva said:

sad ti rekoh..iz RS ako ulazis a državljanin si  Srbije ideš u karantin.

Ko ima BH pasoš ne može ući.

znači svi u karantin, ne može nikako u svoju kuću u karantin ?

kažu na vestima, možda već sutra počinje upotreba sajma. jel pomenut datum juče na obraćanju vlade, struke? 

Edited by slepa živana

2 minutes ago, dùda said:

znači svi u karantin, ne može nikako u svoju kuću u karantin ?

ovo je bilo prije 9 dana i osoba je otišla u kucni karantin

13 minutes ago, slepa živana said:

kažu na vestima, možda već sutra počinje upotreba sajma. jel pomenut datum juče na obraćanju vlade, struke? 

Čeka se da iz Kaira stignu laisybags.

Background Picker
Customize Layout