March 26, 20205 yr 2 minutes ago, InvisibleLight said: Jos 2 zrtve 80god muskarac 62god zena Brojne propratne bolesti 6 mrtvih a hrvatska 1 hrvatska je mogo više testirala, tako da brojevi o zaraženima ne govore ništa u drugim vestima: jel' ima neko info, da li svi naši koju uđu u zemlju idu u karantin ili ne iz svih zemalja ? konkretno me zanima šta je sa onima koji bi ušli iz RS a državljani su Srbije, naravno
March 26, 20205 yr 41 minutes ago, dùda said: konkretno me zanima šta je sa onima koji bi ušli iz RS a državljani su Srbije, naravno pitaj rennea
March 26, 20205 yr Just now, Ravanelli said: pitaj rennea dobra ideja, fala @renne, šta je sada sa onima koji su državljani srbije, a treba da uđu iz RS ? jel' idu oni pod šatortm ili u kućnu izolaciju ?
March 26, 20205 yr Nisam Rene ali stric bio ubosni po gorivo 14.3. i pre neki dan zvalo da ga obavesti da je u kućnoj izolaciji. Nisu bili da proveravaju.
March 26, 20205 yr Author 3 minutes ago, dùda said: @renne, šta je sada sa onima koji su državljani srbije, a treba da uđu iz RS ? jel' idu oni pod šatortm ili u kućnu izolaciju ? Malo te zezaju, renne je usao pre vanrednog stanja i nisu ga cimali, neka me ispravi ako gresim Elem, svi koji su nasi drzavljani, a ulaze u Srbiju ce biti testirani 1/1. A posle verovatno neki karantin ili sta vec
March 26, 20205 yr 2 minutes ago, Milosh76 said: Malo te zezaju, renne je usao pre vanrednog stanja i nisu ga cimali, neka me ispravi ako gresim Elem, svi koji su nasi drzavljani, a ulaze u Srbiju ce biti testirani 1/1. A posle verovatno neki karantin ili sta vec e samo da se razumemo stvarno, ali stvarno nisam zezao ni dudu ni renea. mislio sam da ozbiljno pita čoveka video sam da je bilo nekog trolovanja, ali nisam ispratio Edited March 26, 20205 yr by Ravanelli
March 26, 20205 yr u ostalim dogaanjima, vlada velika preduzeća i čudilo bi me da nisu zamolili konsultante da daju svoje predloge mera, da vide kako je to uticalo na ekonomiju ostalih zemalja, šta ostali rade
March 26, 20205 yr 1 hour ago, dùda said: hr konkretno me zanima šta je sa onima koji bi ušli iz RS a državljani su Srbije, naravno idu i policija je revnosna u provjeri pridržavanja pravila. dotičnu osobu koja je ušla iz RS u Srbiju prije deset prvo zvali na posao , pa kući, pa tako par dana, onda provjera na adresu. Edited March 26, 20205 yr by beeva
March 26, 20205 yr 1 minute ago, beeva said: idu i policija je revnosna u provjeri pridržavanja pravila pa to znam, nego bila je neka priča da nije svejedno odakle dolaziš ? jbg, vi se zezate, a ja pitam ozbiljno
March 26, 20205 yr sad ti rekoh..iz RS ako ulazis a državljanin si Srbije ideš u karantin. Ko ima BH pasoš ne može ući. Edited March 26, 20205 yr by beeva
March 26, 20205 yr 2 minutes ago, beeva said: sad ti rekoh..iz RS ako ulazis a državljanin si Srbije ideš u karantin. Ko ima BH pasoš ne može ući. znači svi u karantin, ne može nikako u svoju kuću u karantin ?
March 26, 20205 yr kažu na vestima, možda već sutra počinje upotreba sajma. jel pomenut datum juče na obraćanju vlade, struke? Edited March 26, 20205 yr by slepa živana
March 26, 20205 yr 2 minutes ago, dùda said: znači svi u karantin, ne može nikako u svoju kuću u karantin ? ovo je bilo prije 9 dana i osoba je otišla u kucni karantin
March 26, 20205 yr 13 minutes ago, slepa živana said: kažu na vestima, možda već sutra počinje upotreba sajma. jel pomenut datum juče na obraćanju vlade, struke? Čeka se da iz Kaira stignu laisybags.