Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Dosta je bilo "MILF" i sličnih doskočica. Hvala.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

1 hour ago, Jumanji said:

To je veoma neobično, toliko aktivan čovek.

kDw6ngB.png

Sa'će didu ljudi da ližu gelendere ne bi li se dokopali ulaznice za najveću žurku na Balkanu...

a šta kao postoji samo jedan soj virusa, zar nije bio onaj slabiji i jedan opasniji? Ako se ima jedan ne može se "preći" na drugi? produženo izlaganje virusu ne pogoršava stanje? Ne znam, ima teorija. Mislim da je ova kolektivna mera otvorene izolacije neprimenjiva osim u ekstremnim slučajevima koje nadamo se neće biti.

1 hour ago, dvb-t manijak said:

I dalje mi nije jasna ta priča da je Kekinda  žarište™ zaraze. kad je na devetom mestu COVID top 10 za 25. mart.

izvor podataka:

https://covid19.data.gov.rs/

2 hours ago, renne said:

Zoran Pantelić, vlasnik firme "Panekspres" koja je prevozila oružje GIM-a i lokalni funkcioner SNS, zaražen je koronavirusom i nalazi se u bolnici u Kragujevcu. Prema saznanjima Nova.rs, sa njim u kontaktu je bio i Radoš Milovanović, višedecenijski direktor firme Milan Blagojević - Namenska, koji nije u izolaciji i uprkos tome što je stariji od 65 godina svakodnevno ide na posao.

Jel 09.03 psiho bio u Valjevu izmedju ostalog i sa ovim,i docekali su ga slucajno okupljeni gradjani.

Prosao period inkubacije dve nedelje i imamo sta imamo u Valjevu

Edited by Блок_64

6 minutes ago, Блок_64 said:

Jel 09.03 psiho bio u Valjevu izmedju ostalog i sa ovim,i docekali su ga slucajno okupljeni gradjani.

Prosao period inkubacije dve nedelje i imamo sta imamo u Valjevu

to je malo više od dve nedelje :)

imali su u valjevu neku grupu italijana početkom marta koja je obilazila srpske svetilje, pa se pretpostavlja da je otud zaraženo nekoliko popova. a s obzirom na one snimke koje smo gledali pre neki dan sa sisanjem kašike i žvalavljenjem ikone... čini mi se da je jedan snimak bio baš iz valjeva.

Edited by slepa živana

Napisao sam to pre možda nedelju ili malo više..Mediji su jako eksploatisali tu priču,ima pun ku..ac tekstova srpski wuhan i ostalo..Prva tri obolela su završili u Novom sadu na respiratorima..Sad nas niko i nespominje..Zašto???Pa dok smo mi bili žarište kuge,svi su sedeli po kafićima,kladionicama i slavili rođendane..Mi smo sve zatvorili..Baš sve prodavnice osim apoteka i prehrane..Mislite da je vlast nešto učinila?Nismo mogli da kupimo jednu masku..Od pre par dana ljudi nemogu da uđu u prodavnicu da kupe hranu bez maske..Odakle im maske???Svako se snalazio za sebe,ljudi su se povukli u kuće i grad je pust..Svest ljudi da sede kući će pobediti ovo sranje..Eto,tako se mi borimo sa ovim sranjem..Vidite gde je Valjevo..

3 minutes ago, slepa živana said:

to je malo više od dve nedelje :)

imali su u valjevu neku grupu italijana početkom marta koja je obilazila srpske svetilje, pa se pretpostavlja da je otud zaraženo nekoliko popova. a s obzirom na one snimke koje smo gledali pre neki dan sa sisanjem kašike i žvalavljenjem ikone... čini mi se da je jedan snimak bio baš iz valjeva.

Pa nije valjda grupa turista iz italije se druzilo sa ovim sto vozi oruzje za gim pa i njega zarazili.

Sisanje kašike je bilo i u Novom Sadu..Sa sve direktnim prenosom na RTvojvodina..

13 minutes ago, trust said:

Svest ljudi da sede kući će pobediti ovo sranje...

Vidite gde je Valjevo..

To je izgleda jedina pobednička taktika. 

Vidim Valjevo i za to se čuje. Iznenađenje je novitet na ovoj TOP listi - Ćuprija!

Nadam se da će neko sutra da pokrije ovu priču i razjasni ovoliki skok tamo.

sta bi pr rekao na srebrne kasike, da l' bi rekao kao svaka neutralna razumna osoba da je to rizik ili bi samo odmahnuo rukom, mhihi ma molim vas nismo dosli ovde da pricamo o kasikama

49 minutes ago, Skyhighatrist said:

kDw6ngB.png

Sa'će didu ljudi da ližu gelendere ne bi li se dokopali ulaznice za najveću žurku na Balkanu...

Korono, eve me..

11 minutes ago, Блок_64 said:

Pa nije valjda grupa turista iz italije se druzilo sa ovim sto vozi oruzje za gim pa i njega zarazili.

više sam mislila da ne sme ikona asepsolom da se tretira.

1 minute ago, Jimmy Kowalski said:

Korono, eve me..

Fali im samo Aca Lukas..

Background Picker
Customize Layout