Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Očigledno je da se odluke menjaju iz dana u dan i ne vredi nagađati, sad se mora misliti u hodu. Verujem da niko nema tačan plan ni za šta. Meni je skroz ok da radim, mogu i da kopam samo da ne popisujem nikakve ljude nigde i ne vršim bezbednosne zadatke. :) To bih odbio po svaku cenu. Jebeš posao.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

1 hour ago, theanswer said:

Da nema konferencija kenjali bi što ih nema, što nema nikoga kome se mogu postavljati pitanja, da je PR tu, rekli bi šta će nam PR kad on nije stručan da odgovara

A da se kombinuje PR sa lekarom?

Tj. statistika, mere i dr. PR, a samo ono sto je uska struka™ lekar?

Ne moraju tri lekara da sede na KZS.

Edited by Budja

Just now, Budja said:

A da se kombinuje PR sa lekarom?

Tj. statistika, mere i dr. PR, a samo ono sto je uska struka™ lekar?

zato sto je lekar hendikepiran i pasce od umora sto mora da izgovori sest brojeva

1 minute ago, pt 2.0 said:

Ne nervira me niko, na sebe sam besna što se upuštam i hrlim ko guska u maglu, umesto da fino ćutim.

Mada bi zapravo ovde trebalo da vežbam za slične rasprave sa SNS-ovcima koje vodim na poslu a koji nam upravljaju društvom.

Ista meta, isto odstojanje.

Samo nisu ignoramusi na forumu, nego ljudi koji donose odluke.

Kako na vreme nisam stigao na ovu diskusiju, evo i neznatne naknadne podrške. :wub:

2 minutes ago, Krošek said:

dobro evo ja sam gradjanin ove zemlje i ne zelim to i ne prihvatam da mi se kaze da mora. to je politicko pitanje. 

o čemu ti pričaš uopšte?

kakvo jebeno političko pitanje???

3 minutes ago, pt 2.0 said:

o čemu ti pričaš uopšte?

kakvo jebeno političko pitanje???

ja zahtevam da cujem to sve sto bi mi ti uskratila, hocu da cujem i to mozda, i nismo sigurno i da se danas kaze jedno a sutra drugo. sve to ja zahtevam jer smatram to svojim pravom. na osnovu toga ja tvorim sliku o tome sta se stvarno desava. svako ko stoji na putu tome je moj neprijatelj u politickom smislu. 

ja kazem hocu, ti kazes ne moze - interesni (politicki) konflikt

Edited by Krošek

kakav motivacioni spot na rtsu

Ako ne budete dobri spavaćete na sajmu umestu u svom krevetu

:frust:

Just now, Krošek said:

ja zahtevam da cujem to sve sto bi mi ti uskratila, hocu da cujem i to mozda, i nismo sigurno i da se danas kaze jedno a sutra drugo. sve to ja zahtevam jer smatram to svojim pravom. na osnovu toga ja tvorim sliku o tome sta se stvarno desava. svako ko stoji na putu tome je moj neprijatelj u politickom smislu. 

ti i dalje ne kapiraš.

NIJEDNA BITNA INFORMACIJA NE SME BITI USKRAĆENA JAVNOSTI.
NIJEDNA. 

TO JE POSTULAT POSTUPANJA U VANREDNOJ SITUACIJI.

poenta je u tome da se informacije saopštavaju toliko jasno koliko je razumno moguće, da idu iz jednog centra (ŠVS) i da se minimizira mogućnost da se pogrešno interpretiraju. 

situacija je takva da su promene brze i moguće, upravo zato se mere dodaju ili uklanjaju, ili se pribegava novom setu mera.

upravo zbog brzine razvoja mora se obezbediti da se sve vitalne informacije nedvosmisleno saopšte CELOJ POPULACIJI.

to je bitno, i to mora da ide u smeru od štaba ka medijima (novinarima).

nekakve analize i diskusije NISU ZA KZN TOG TIPA.

ja necu samo informacije, hocu da vidim coveka koji odgovara za svoj rad, hocu sve to kako je sad. svako ko mi to uskracuje samo cini da budem manje informisan, a ja se tome borbeno protivim. 

Just now, Krošek said:

ja necu samo informacije, hocu da vidim coveka koji odgovara za svoj rad, hocu sve to kako je sad. svako ko mi to uskracuje samo cini da budem manje informisan, a ja se tome borbeno protivim. 

krošek, ti si 1 kvalitetan pain in the ass :D

(daj da ne davimo temu, molim te više)

ok :)

Samo vas posmatram i zamišljam koliko biste kenjali da na sva pitanja odgovara taj jedan PR. U stvari ni da ne odgovara na pitanja nego da izdeklamuje šta ima i ćao zdravo. Srušio bi se forum, tviter, sve moguće društvene mere. I svako ko kaže drugačije laže ko pas. Tačka. 

19 minutes ago, renne said:

kakav motivacioni spot na rtsu

Ako ne budete dobri spavaćete na sajmu umestu u svom krevetu

:frust:

:smiley_hail:

Ali prejako:D

odavno tvrdim da ptc treba preorati, a zemlju posoliti

pas mater

Zoran Pantelić, vlasnik firme "Panekspres" koja je prevozila oružje GIM-a i lokalni funkcioner SNS, zaražen je koronavirusom i nalazi se u bolnici u Kragujevcu. Prema saznanjima Nova.rs, sa njim u kontaktu je bio i Radoš Milovanović, višedecenijski direktor firme Milan Blagojević - Namenska, koji nije u izolaciji i uprkos tome što je stariji od 65 godina svakodnevno ide na posao.

Background Picker
Customize Layout