March 25, 20205 yr Naravno da je moguce, oni ne rade svoj posao kako treba ni u normalnim okolnostima, a kamoli sad kad im je frka da se ne zaraze
March 25, 20205 yr 3 minutes ago, Hermetico said: Poslali nam na vajber grupu. Pitaju se da li ćemo dobiti i mi u Beogradu. Ovo je nemoguće pročitati, daj dajdžest.
March 25, 20205 yr 18 minutes ago, John Coltrane said: Ivana = MILF Ne zesti se, ko te nervira na ignor, siguran sam da dosta ljudi pazljivo cita strucne postove, tj. ljudi koji znaju o cemu pisu. Ne nervira me niko, na sebe sam besna što se upuštam i hrlim ko guska u maglu, umesto da fino ćutim. Mada bi zapravo ovde trebalo da vežbam za slične rasprave sa SNS-ovcima koje vodim na poslu a koji nam upravljaju društvom. Ista meta, isto odstojanje. Samo nisu ignoramusi na forumu, nego ljudi koji donose odluke. EDIT. @kud u maglu Simoviću nije to moja strana, to je strana davanja izjava u vanrednoj situaciji. ti moras na svaki nacin da sprecis moguca tumacenja, dezinformacije, sumanute interpretacije. zato svaka izjava mora da ti bude izbrusena, crystal clear. nema mislim nema cini mi se nema otprilike. samo cinjenice, mere, saopstene na NEDVOSMISLEN NACIN. a analize u za to predvidjenim specijalnim emisijama. morali bi imati communication plan jebemmu. Edited March 25, 20205 yr by pt 2.0
March 25, 20205 yr 33 minutes ago, pt 2.0 said: Svaki put kada sam pisala o nečemu što mi je posao, ili što iz prve ruke znam, debelo sam zažalila. +1 Treba samo light i neutralne stvari. Edited March 25, 20205 yr by halloween
March 25, 20205 yr 7 minutes ago, Hermetico said: Poslali nam na vajber grupu. Pitaju se da li ćemo dobiti i mi u Beogradu. ‚prevedi ne bilo ti teško, ne vidi se
March 25, 20205 yr 7 minutes ago, mraki said: Ovo je nemoguće pročitati, daj dajdžest. Izvinjavam se. Nalaže se da zaposleni u osnovnim i srednjim školama na teritoriji grada Niša mlađi od 45 godina stave na raspolaganje štabu za krizne situacije... Ako nisu zdravstveno rizični. Direktor škole izdaje radne naloge. Dalje u tekstu nešto o pomoći u svojoj opštini, zgradi, ulazu, bloku, naselju... dosta nejasno. Može to da bude i dobro ako bismo čuvali ljudima decu, ja sam na to mislio još kad je krenulo. Zavisi od organizacije... EDIT Može da bude ok i ako pomažemo starcima, mada mi to već radimo jer žena ima baku od 97 koju sad nema ko da čuva. Ali podelili bismo se. Ali najlogičnije mi je ovo za decu. Edited March 25, 20205 yr by Hermetico
March 25, 20205 yr gradonacelnik nisa 25.03. izdao naredbu: nalaze da zap. u osn. i sr. skolama na ter. nisa ml. od 45 god. koji isp. krit. da nisu iz zdr. rizicne grupe, budu stavljeni na raspolaganje stabu u cilju pruzanja pom. nasim starijim sugr. i za dr. pogrebe staba tokom vanr. stanja. dir. skole duzan je da za nedeljni period kada se zap. stavlja na rasp. stabu zaposlenom izda r. nalog. ... neizvrsenje povlaci zakonske posledice.
March 25, 20205 yr 13 minutes ago, pt 2.0 said: nije to moja strana, to je strana davanja izjava u vanrednoj situaciji. ti moras na svaki nacin da sprecis moguca tumacenja, dezinformacije, sumanute interpretacije. zato svaka izjava mora da ti bude izbrusena, crystal clear. nema mislim nema cini mi se nema otprilike. samo cinjenice, mere, saopstene na NEDVOSMISLEN NACIN. a analize u za to predvidjenim specijalnim emisijama. morali bi imati communication plan jebemmu. dobro evo ja sam gradjanin ove zemlje i ne zelim to i ne prihvatam da mi se kaze da mora. to je politicko pitanje.
March 25, 20205 yr 13 minutes ago, pt 2.0 said: @kud u maglu Simoviću mislio sam na dve strane gledanja na isti "problem"