Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

15 minutes ago, Host said:

Mozda bi pomoglo kad bi postavila kvalifikovano uputstvo za ponasanje u vanrednim situacijama. 

Evo jednog.

Nije moj tip vanredne situacije, ali još bolje, jer je približnije ovome:
https://www.paho.org/disasters/index.php?option=com_content&view=category&view=article&id=731&Itemid=807&lang=en

A ovde ima niz jako dobrih publikacija iz Emergency Communication ali za moju oblast:

LINK

Edited by pt 2.0

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Drago mi je što je Kikinda ostala na brojci 6 zaraženih i iskreno se nadam da će građani setiti na sledećim izborima ove situacije..Krizni štab se obratio možda jednom za ovih 14 dana..Nigde,ni u jednoj apoteci već 14 dana neme ni jedne maske,ni rukavica,,A kamoli da se podeli besplatno..Toliko o pomoći..

Po mom mišljenju današnja kzn je bila odlična. Mnogo toga mi je razjasnilo. Ne razumem šta treba. Da govore šizik i brnaba? Ili ona Suzana Vasiljević?

Jujujuju

U Vranju neki debil doktor, bio na Malti, nije prijavio. Sad zbog njega 75% bolnice u izolaciji

Kaže Brnaba da je velika greška što su pokazali Sajam

Se secan neko Tominih nastupa tokom poplava?

Just now, renne said:

Sto otvara i druga pitanja sta jos ta bagra krije od nas?!

2 minutes ago, renne said:

eto vam pr, pa ko voli

Pa kao sad će ga srediti, biće prostora za razonodu blabla zruć

Sad se cuh sa mojima u Valjevu, Bair pun Konradom™, znaci vratili se gunneri iz Beca. Koliko sam razumeo, zena koja je preminula je moja Brdjanka. 

Jura ne radi od sutra do kraja sledece nedelje (rekli danasnjoj prvoj smeni, valjda se odnosi na sve, nisam pitao za detalje), vrsice dezinfekciju itd...

10 minutes ago, renne said:
19 minutes ago, John Coltrane said:

Pa kao sad će ga srediti, biće prostora za razonodu blabla zruć

Što nas dovodi do zaključka da za svaku svinjariju koju naprave treba dizati frku. One jadnike su iz Subotice (pošto su napravili veliku frku) danas prebacili u vojni hotel u Beogradu, kažu da im je mnogo bolje sad. Da su ćutali nigde ih ne bi prebacili.

Edited by Anonymous

posao pr-a je da spreci dizanje frke

3 minutes ago, Anonymous said:

Što nas dovodi do zaključka da za svaku svinjariju koju naprave treba dizati frku. One jadnike su iz Subotice (pošto su napravili veliku frku) danas prebacili u vojni hotel u Beogradu, kažu da im je mnogo bolje sad. Da su ćutali nigde ih ne bi prebacili.

Upravo tako. Odmah reagovati i dici i kuku i motiku dok se to ne promeni.

apropos kriznog pr-a ne bih da se ponavljam, ali situacija nalaže

republika srbija ne poseduje nikakav protokol za ponašanje u krizama, koji treba da definiše ko, šta, gde, kako, koliko i sa kim radi od trenutka proglašenja "krize" i onda imamo ovo sad. krizni menadžment o ruk style. to je jedna strana, a druga strana su tzv novinari :isuse: plač majke božije. obzirom da dobro poznajem stanje u medijima ovde sam na strani pt. šta bre ima da pitaš, dobiješ izveštaj i bujrum i onako je to što imaš da pitaš ordinarna glupost, a isključiv razlog za pitanje je 15 sekundi izjave koju će staviti u head news.

poludebili što bi rekao đorđe čvarkov

Background Picker
Customize Layout