March 25, 20205 yr 15 minutes ago, Host said: Mozda bi pomoglo kad bi postavila kvalifikovano uputstvo za ponasanje u vanrednim situacijama. Evo jednog. Nije moj tip vanredne situacije, ali još bolje, jer je približnije ovome: https://www.paho.org/disasters/index.php?option=com_content&view=category&view=article&id=731&Itemid=807&lang=en A ovde ima niz jako dobrih publikacija iz Emergency Communication ali za moju oblast: LINK Edited March 25, 20205 yr by pt 2.0
March 25, 20205 yr Drago mi je što je Kikinda ostala na brojci 6 zaraženih i iskreno se nadam da će građani setiti na sledećim izborima ove situacije..Krizni štab se obratio možda jednom za ovih 14 dana..Nigde,ni u jednoj apoteci već 14 dana neme ni jedne maske,ni rukavica,,A kamoli da se podeli besplatno..Toliko o pomoći..
March 25, 20205 yr Po mom mišljenju današnja kzn je bila odlična. Mnogo toga mi je razjasnilo. Ne razumem šta treba. Da govore šizik i brnaba? Ili ona Suzana Vasiljević?
March 25, 20205 yr Jujujuju U Vranju neki debil doktor, bio na Malti, nije prijavio. Sad zbog njega 75% bolnice u izolaciji
March 25, 20205 yr Just now, renne said: Kaže Brnaba da je velika greška što su pokazali Sajam Sto otvara i druga pitanja sta jos ta bagra krije od nas?!
March 25, 20205 yr 2 minutes ago, renne said: Kaže Brnaba da je velika greška što su pokazali Sajam eto vam pr, pa ko voli
March 25, 20205 yr Sto otvara i druga pitanja sta jos ta bagra krije od nas?!Pa kao sad će ga srediti, biće prostora za razonodu blabla zruć
March 25, 20205 yr Sad se cuh sa mojima u Valjevu, Bair pun Konradom™, znaci vratili se gunneri iz Beca. Koliko sam razumeo, zena koja je preminula je moja Brdjanka.
March 25, 20205 yr Jura ne radi od sutra do kraja sledece nedelje (rekli danasnjoj prvoj smeni, valjda se odnosi na sve, nisam pitao za detalje), vrsice dezinfekciju itd...
March 25, 20205 yr 10 minutes ago, renne said: 19 minutes ago, John Coltrane said: Sto otvara i druga pitanja sta jos ta bagra krije od nas?! Pa kao sad će ga srediti, biće prostora za razonodu blabla zruć Što nas dovodi do zaključka da za svaku svinjariju koju naprave treba dizati frku. One jadnike su iz Subotice (pošto su napravili veliku frku) danas prebacili u vojni hotel u Beogradu, kažu da im je mnogo bolje sad. Da su ćutali nigde ih ne bi prebacili. Edited March 25, 20205 yr by Anonymous
March 25, 20205 yr 3 minutes ago, Anonymous said: Što nas dovodi do zaključka da za svaku svinjariju koju naprave treba dizati frku. One jadnike su iz Subotice (pošto su napravili veliku frku) danas prebacili u vojni hotel u Beogradu, kažu da im je mnogo bolje sad. Da su ćutali nigde ih ne bi prebacili. Upravo tako. Odmah reagovati i dici i kuku i motiku dok se to ne promeni.
March 25, 20205 yr apropos kriznog pr-a ne bih da se ponavljam, ali situacija nalaže republika srbija ne poseduje nikakav protokol za ponašanje u krizama, koji treba da definiše ko, šta, gde, kako, koliko i sa kim radi od trenutka proglašenja "krize" i onda imamo ovo sad. krizni menadžment o ruk style. to je jedna strana, a druga strana su tzv novinari plač majke božije. obzirom da dobro poznajem stanje u medijima ovde sam na strani pt. šta bre ima da pitaš, dobiješ izveštaj i bujrum i onako je to što imaš da pitaš ordinarna glupost, a isključiv razlog za pitanje je 15 sekundi izjave koju će staviti u head news. poludebili što bi rekao đorđe čvarkov