Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Da nema konferencija kenjali bi što ih nema, što nema nikoga kome se mogu postavljati pitanja, da je PR tu, rekli bi šta će nam PR kad on nije stručan da odgovara

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Just now, Krošek said:

meni ne izgledaju iznureno, drze se okej. ako im smeta neka kazu pa se dogovore da se skrati. poslednja briga na pameti. 

TO.

NIJE.

NJIHOV,

POSAO.

shvati da postoje jasna pravila kako se to radi.

ne smišlja PR ništa, on piše i prosleđuje šta mu se kaže iz štaba.

izvini, ali imaš pogrešnu predstavu o tome kako stvari treba da funkcionišu, a ovaj forum nije mesto ni format da te razuveravam.

bilo bi sto puta gore nego ovako

Mora neko da odgovara na pitanja novinara, na svako pitanje, cak i retardirano. Ne moraju svi da odgovaraju svaki dan, ali neko iz tima mora da bude tamo i da odgovara na pitanja. 

1 hour ago, variola said:

Jel ta Ivana pre par dana govorila kako nije u redu od umornih lekara tražiti da još obrađuju podatke o zaraženima po gradovima? Kao da je to neko tražio striktno od lekara. A danas evo konačno i tih podataka. 

U vezi sa njima, kako je to otprilike išlo u Va. https://nova.rs/drustvo/vladika-i-lekarka-zarazili-valjevo/

Dobro, svi znamo da je Gvozdenovic govno, bivsi trecepozivac SPOa, ali jebem mu mater, Todorovic je jos vece djubre od njega,  u tzv clanku nista ne otkriva novo, sto samo pokazuje u kakvom se stanju ne samo Valjevo vec vascela Serbija nalazi. Pa pre nekoliko strana na ovom svetom topicu(C) smo gledali imbecila gde potvrdjuje da je Konrad™ u Valjevu u intervjuu s oim jos zlosrecnijim Milinovicem.

Ali, dobro, Todorovic je stara kurva, pise po placenom ceku...

3 minutes ago, pt 2.0 said:

TO.

NIJE.

NJIHOV,

POSAO.

shvati da postoje jasna pravila kako se to radi.

ne smišlja PR ništa, on piše i prosleđuje šta mu se kaže iz štaba.

izvini, ali imaš pogrešnu predstavu o tome kako stvari treba da funkcionišu, a ovaj forum nije mesto ni format da te razuveravam.

ne slazem se uopste: niti da to nije njihov posao, niti sa premisom da "svako mora da radi svoj posao" niti da postoje jasna pravila, niti da pr ne smislja (smislja, naravno, pobogu), niti da "stab" (sta je stab? to je fikcija, svako radi posao u svom domenu i koordinise se sa ostalima) zna sta da kaze pr-u. negiram tu vrstu posla i ne zelim ocima da vidim pr-a nigde i nikad

2 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Mora neko da odgovara na pitanja novinara, na svako pitanje, cak i retardirano. Ne moraju svi da odgovaraju svaki dan, ali neko iz tima mora da bude tamo i da odgovara na pitanja. 

ne. ne mora.

moraju da im dostave informacije koje su pravovremene, nedvosmislene, i korisne za društvo.

moraju jasno da prenesu uvedene mere, moraju jasno da govore o eventualnom uvođenju novih, ili ukidanju nekih mera.

to je sve.

diskusije i gubljenje vremena - posle. 

ovo je vanredna situacija. 

tačka.

@Krošek ne možemo da nastavljamo ovu diskusiju, jer ti prosto ne znaš o čemu govoriš.

ja znam kako to na terenu izgleda.

štab je doslovno to - štab za vanredne situacije, i zna se ko u njemu sedi, i zašto, postoji jasan princip 1 glas 1 mesto odlučivanja.

Edited by pt 2.0

vece je drkanje "stabu" da smisli kakvu da poruku upakuje da pacifikuje javnost nego da samo izadju pred kamere i kazu sta im je na dusi. to je psihicki zdravije za sve koji rade odgovoran posao u ovoj krizi

Just now, pt 2.0 said:

ne. ne mora.

moraju da im dostave informacije koje su pravovremene, nedvosmislene, i korisne za društvo.

moraju jasno da prenesu uvedene mere, moraju jasno da govore o eventualnom uvođenju novih, ili ukidanju nekih mera.

to je sve.

diskusije i gubljenje vremena - posle. 

ovo je vanredna situacija. 

tačka.

Mora da odgovara i tacka, transparentnost je jako bitna, narocito imajuci u vidu kako se vlast ponasala. I tacka.

Just now, Krošek said:

vece je drkanje "stabu" da smisli kakvu da poruku upakuje da pacifikuje javnost nego da samo izadju pred kamere i kazu sta im je na dusi. to je psihicki zdravije za sve koji rade odgovoran posao u ovoj krizi

to kad ti budeš radio re-inventing vanrednih situacija i tomova i tomova studija koje su na tu temu ispisane, i jasnih smernica i standarda koje se poštuju u svakom uređenom sistemu u tom slučaju.

stvarno ne mogu dalje da se nastavljam.

nema smisla.

Just now, Кристофер Лумумбо said:

Mora da odgovara i tacka, transparentnost je jako bitna, narocito imajuci u vidu kako se vlast ponasala. I tacka.

i za tebe je očigledno da nemaš pojma o čemu pričaš, niti da si ikada prišao vanrednoj situaciji u svom profesionalnom životu.

ne bih vas dalje zadržavala.

26 minutes ago, Zabalujev said:

+1 na fejspalm.

Eno i one tupadžike retro Merkur iz DJB kako već danima tambura istu priču.

I propade nam država zamalo za 340.853.400 dinara.

Ali pokazasmo  Big Farmi. Ne može nam niko ništa.

idi u kurac

sada sam otišao na tviter branke saturn. pa ono je horor. ona, radule, ceo vrh stranke je kompletno lud

i njima su potrebna dobra pitanja

Imamo situaciju u kojoi vlast salje oprecne informacije, uzasno hendluje problem, stavlja od pocetka u prvi plan coveka koji misli da su ljudi sa plavim ocima

vamzemqljci, predaednika koji je na ivici nervnog sloma i sada su problem novinari koji postavljaju pitanja. Vec sam se usrao. 

Edited by Кристофер Лумумбо

u stabu i bilo kakvoj organizaciji koja javnost izvestava o svom radu uvek je neko dominantan ko kroji narativ spram odredjenih interesa, to je uglavnom pacifikacija javnosti, odbrana sistema od kritike itd, ja to ne zelim kao gradjanin nego hocu da vidim ogoljene profesionalce koji ce mi reci sta su radili. te tomove u delovimima koji se tice politike i sociologije bacam na lomacu, verujem da ce ostati 99.99% posto netaknuto. 

Pa, Vučić je odavno ukinuo podelu rada i postavio princip po kom mora jedna osoba da radi sve, ili bar više stvari u odnosu na zaduženje. Tako da - džaba lekarima procedure. Osim ako ne budu zatražili da se to izmeni, što će verovatno uraditi tek onda kada se neko bude onesvestio od iscrpljenosti u direktnom prenosu.

Background Picker
Customize Layout