Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Nisu to prljave rukavice,sad ste stvarno bezobrazni.  Kad se nose duže od pola sata, oznoji se ruka, pa se lepi za rukavicu. Ja ih nosim stalno na poslu.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Zamisli tek to, da su poslali splavarke koje ne bi mogle ni da pročitaju napisano...
Pa vidi, veća je šteta da se Kon i Milošević iscrpljuju na ovim kzš, cenim da Darija[emoji769] uživa, nego da se vidi kakve su spodobe sve zaposlili za PR-ove...

A btw, našlo bi se i među novinarima koji prate zdravstvo par njih koji bi znale da odrade to...

... Shiit has hit the fan...

2 minutes ago, Frank Pembleton said:

A btw, našlo bi se i među novinarima koji prate zdravstvo par njih koji bi znale da odrade to...

gde su ti novinari sad, zasto bar ne postavljaju smislena pitanja

Krstacu zamenila imenom, a cistu masku valja prljavim rukavicama.
Stvarno kidaju...
Untitled.jpg.a366cadf10fca297deafc3f211716ef5.jpg
Naravno da je krstača i nametag presudna stvar!
A to što ne nosi masku govori o tome šta misli o tome da je nosi oko vrata, a ne preko usta...
Upravo to što si napisao i govori o tome zašto oni ne bi trebalo da drže ove konferencije.

gde su ti novinari sad, zasto bar ne postavljaju smislena pitanja
Pa zato što ne postavljaju oni pitanja, nego urednici, zapravo.
A pod znanjem sam mislio na interpretiranje odgovora iz oblasti medicine...

2 hours ago, Malvo said:

Aleksija i koga još ima iz prosvete, očekujete li da se školska godina nastavi u nekom momentu? Još uvek je nezahvalno prognozirati, ali ima li kakvih abrova? Deluje mi nerealno da se sve zaustavi do juna ako ne dođe do eksplozije.

ministar je pominjao razne mogucnosti, ali osim sto je dileja i nema pojma, nista se i ne pita.

ko ce mu ga znati. vec imamo slucajeve dece koja su pozitivna i kolko god da su to, srecom, mnogo blaze varijante, mislim da bi roditelji napravili haos ako se otvori prerano.

ova daljinska skola nekako gura, u rasponu od nikakvog do besprekornog, kao sto su i rl casovi u redovnom stanju... nastava nece previse stradati, a i da hoce, nadoknadivo je kad -tad.  jos se radi na usporavanju ovih koji su krenuli sa bombardovanjem dece zadacima, ali i to ce proci .

jedino ne znam kako ce se deca drzati u izolaciji toliko dugo. moji prijatelji imaju privatan biznis i svaki dan rade, iako realno ne moraju uopste (sve mogu online) - ali dva tinejdzera kod kuce... kazu, sve je bolje od toga :)

sto se nas zaposlenih tice, sve je mnogo komplikovanije i duze nego ziv rad i nastava. za mene nije neko iznenadjenje, ali se mora konstatovati:  deca i nastavnici su nam sve osim digitalno pismeni - ako ne racunamo drustvene mreze. ne svi, naravno, ali su moji neki prosek, pa mislim da mogu da generalizujem pomalo - a pratim i ostale kolege.

i ja mislim da nema nista do kraja skolske godine, mozda ce biti nesto simbolicno u junu, ako se sve ovo kako-tako zavrsi to tada. no nisam bas optimista.

35 minutes ago, InvisibleLight said:

da to ne bi smelo da se dogadja ,da je nezgodna situacija

da su imali takav slucaj i na kraju je dete preuzeo ujak u unutrasnjosti

sve u svemu rade na tome, nema gotovog resenja 

Ne bi ni Kon trebao da obavlja važnu državnu funkciju nakon skandala sa vakcinama oko svinjskog gripa, već bi trebao da je odležao robiju i da mu sada važi mera zabrane obavljanja delatnosti, ali ipak evo njega ovde još uvek.

Čuj, oni rade na rešenju. Znači, neće biti nikakvog rešenja, već kako se ko snađe. 

nema bre nishta od shkole, bar ne na nizim nivoima. za univeriztet ce se videti, zbog praktichne nastave. ako bude vremena.

shto se tiche daljinske nastave, s ove strane televizora i vajbera i gugl drajva, deco, nismo mi nishta gori od drugih. ali i to znamo od ranije.

sent from bubamoto

20 minutes ago, Arkadija said:

Nisu to prljave rukavice,sad ste stvarno bezobrazni.  Kad se nose duže od pola sata, oznoji se ruka, pa se lepi za rukavicu. Ja ih nosim stalno na poslu.

Mislim da nije zamerka bila na to što su oznojene ruke unutar rukavica, već što sa rukavicama koje su na rukama a samim tim i prljave pipa masku.

@Frank Pembleton

Jeste šteta, da...možda neki kompromis - da se pojavljuju jednom u 3 dana, a da to u međuvremenu pokrije neko pismen. Ali, sada im nema izvlačenja, a to će postati problem u nekom trenutku pošto će ih svakodnevne konferencije iscrpeti.

10 minutes ago, Ayatollah said:

Ne bi ni Kon trebao da obavlja važnu državnu funkciju nakon skandala sa vakcinama oko svinjskog gripa, već bi trebao da je odležao robiju i da mu sada važi mera zabrane obavljanja delatnosti, ali ipak evo njega ovde još uvek.

šta robija, trebao je da završi na banderi kao predsednik radne grupe za praćenje pandemije

:isuse:

7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

šta robija, trebao je da završi na banderi kao predsednik radne grupe za praćenje pandemije

:isuse:

Predsednik radne grupe za praćenje pandemije koji je isforsirao proglašenje epidemije, pričao da će od gripa da oboli dva miliona ljudi i da mora hitno da se nabavi vakcina jer je nema dovoljno, a posle se pravio naivan kad su sudili Vukajlovićki i Gravari jer se ispostavilo da je običan lopovluk bio u pitanju. Morao je u najmanju ruku da odgovara za širenje lažnih vesti i da bude smenjen sa pozicije na kojoj se nalazi.

Jesu li oni njega optužili i da li se iko od optuženih pozvao na njegove tvrdnje u svojoj odbrani?
Dakle ti misliš da je on namerno širio betačne cifre u cilju nabavke većeg broja vakcina?

to je bio spin who, kakav crni kon

ceo svet se prema h1n1 tako poneo, što imajući u vidu šta se sada dešava u italiji i španiji možda i nije toliko loš pristup

liči na onu priču o pastiru koji je vikao vuk

Edited by kud u maglu Simoviću

Background Picker
Customize Layout