January 11, 20223 yr Njegova ciljna grupa je trenutno bar 70 posto zaražena Znam iz svog okruženja. Edited January 11, 20223 yr by Milošica
January 11, 20223 yr Oće kula i dalje da baca lasere, neće valjda uskratiti gradjane i za to? Edited January 11, 20223 yr by mraki
January 11, 20223 yr Kad jako presisas Rumuniju koja ima tri puta vise stanovnika..onda znas da si do jaja jak. Braca Bugari malo zaostali u vremenu..kod njih kanda jos uvek delta bije
January 11, 20223 yr Popular Post Nama se sad dešava ono što je predvidjano prošle zime - sudar raznorazih virusa - to smo izbegli onomad zahvaljujući kakvim takvim merama. Sad nismo imali nikakve šanse Stopa kojom zdravstveni radnici ispadaju iz stroja je gotovo neverovatna - bukvalno ljudi dodju u smenu a završe na infuzijama ili u COVID ambulanti. A ove cifre ne da nisu realne - nego nisu ni videle realnost.
January 11, 20223 yr 1 minute ago, renne said: 3,5 Standardni koeficijent srpske realnosti, tako je bilo i sa grobljima prošle godine, jel' tako?
January 11, 20223 yr ne znam shto bi prestajali da mnozimo. valjda shto smo lideri i kad lazemo sent from novi mnogo jak bubamoto.
January 11, 20223 yr Just now, radisa said: Standardni koeficijent srpske realnosti, tako je bilo i sa grobljima prošle godine, jel' tako? da
January 11, 20223 yr Just now, gospa buba said: ne znam shto bi prestajali da mnozimo. valjda shto smo lideri i kad lazemo sent from novi mnogo jak bubamoto. nezadrživo srljamo u progres
January 11, 20223 yr 5 minutes ago, radisa said: Standardni koeficijent srpske realnosti, tako je bilo i sa grobljima prošle godine, jel' tako? bogu mi onaj economistov koeficijent je preko 4, što se tiče preminulih čekamo miladina da izbaci brojku za ‘21
January 11, 20223 yr 34 minutes ago, steins said: A ove cifre ne da nisu realne - nego nisu ni videle realnost. Tako je. Masovno znam bolesne i masovno znam netestirane, u slučaju mojih poznanstava tu je znak jednakosti.