Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Njegova ciljna grupa je trenutno bar 70 posto  zaražena :D 

Znam iz svog okruženja.

Edited by Milošica

Oće kula i dalje da baca lasere, neće valjda uskratiti gradjane i za to? :unsure:

Edited by mraki

oće, laseri i ludački vatromet ostaju

:fantom:

lkVnHiD.jpg

Op, op, lideri u regionu. 

Kad jako presisas Rumuniju koja ima tri puta vise stanovnika..onda znas da si do jaja jak.

Braca Bugari malo zaostali u vremenu..kod njih kanda jos uvek delta bije

• Popular Post

Nama se sad dešava ono što je predvidjano prošle zime - sudar raznorazih virusa - to smo izbegli onomad zahvaljujući kakvim takvim merama. 

Sad nismo imali nikakve šanse

Stopa kojom zdravstveni radnici ispadaju iz stroja je gotovo neverovatna - bukvalno ljudi dodju u smenu a završe na infuzijama ili u COVID ambulanti. 

A ove cifre ne da nisu realne - nego nisu ni videle realnost. 

• Author

Da mnozimo sa 2 ili 3?

3,5

1 minute ago, renne said:

3,5

Standardni koeficijent srpske realnosti, tako je bilo i sa grobljima prošle godine, jel' tako?

ne znam shto bi prestajali da mnozimo. valjda shto smo lideri i kad lazemo :unsure:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Just now, radisa said:

Standardni koeficijent srpske realnosti, tako je bilo i sa grobljima prošle godine, jel' tako?

da

Just now, gospa buba said:

ne znam shto bi prestajali da mnozimo. valjda shto smo lideri i kad lazemo :unsure:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

nezadrživo srljamo u progres

5 minutes ago, radisa said:

bogu mi onaj economistov koeficijent je preko 4, što se tiče preminulih

čekamo miladina da izbaci brojku za ‘21

34 minutes ago, steins said:

A ove cifre ne da nisu realne - nego nisu ni videle realnost. 

Tako je. Masovno znam bolesne i masovno znam netestirane, u slučaju mojih poznanstava tu je znak jednakosti.