January 11, 20223 yr bilo bi divno, shteta da se ne sastanu [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto.
January 11, 20223 yr 8 minutes ago, gone fishing said: naravno, doći će i braća bugari na proslavu, ide gas.... - pozitivno je da za sada nema porasta hospitalizovanih i ako to potraje još 2-3 dana dobićemo potvrdu da je omikron vaistinu kesa Broj hospitalizovanih laguje nekih 7-10 u odnosu na broj zaraženih. Otprilike za slavu sv.Jovan će se videti.
January 11, 20223 yr mi smo u prošli utorak imali oko 5200, u utorak pre toga svega 1700, tako da ako u petak broj hospitalizovanih ne skoči značajno, barem preko 3 tisuće, mi smo na konju
January 11, 20223 yr 25 minutes ago, LaLinea said: Mozda bude zasedao cak i krizni stab da utvrdi da moze docek jos jedan 😅 23 minutes ago, gospa buba said: bilo bi divno, shteta da se ne sastanu ol: sent from novi mnogo jak bubamoto. Rekao maršal sinoć da se neće sastajati i da joka može da održi koncert iako je on, jelte, principjelno bio protivu
January 11, 20223 yr 2 minutes ago, renne said: Rekao maršal sinoć da se neće sastajati i da joka može da održi koncert iako je on, jelte, principjelno bio protivu Sta ce vise covek da uradi, pa nije on recimo u kriznom stabu ili nesto...
January 11, 20223 yr 28 minutes ago, LaLinea said: Mozda bude zasedao cak i krizni stab da utvrdi da moze docek jos jedan 😅 Apelovaće i izneće činjenice, uz opasku da oni ne mogu nikoga naterati da ostane kod kuće, i da država nije nikom majka ni otac...
January 11, 20223 yr 22 hours ago, James Marshall said: Saosjećam s njim, evo sav treperim. i mene prolaze neki srsi 51 minutes ago, mraki said: Nije, nismo prebacivali 10k do sad koliko znam. bilo bi kad bi ljudi imali gde da se testiraju.
January 11, 20223 yr 1 minute ago, djordje geprat said: ja sam za jednu litiju za novaka s kovidnim patrijarhom na čelu Novak je u Australiji, ne treba Edited January 11, 20223 yr by Hermetico
January 11, 20223 yr 2 minutes ago, Hermetico said: Novak je u Australiji, ne treba u znak podrške a protiv tamošnjih zlikovaca. možda i moleban. Edited January 11, 20223 yr by djordje geprat
January 11, 20223 yr 42 minutes ago, mraki said: Odložili lane moje na promenadi. ali ali ali kako zaštooooo o zaštoooooo