January 9, 20223 yr Ufff, ovo bas nije dobro, od blizu 180 pregledanih juce, skoro pola njih je pozitivno.
January 9, 20223 yr Koji se test radi i kada da bi se videlo da li je neko sveze prelezao kovid? Tipa da se antitela razlikuju od onih dobivenih vakcinom
January 9, 20223 yr Bio u nekom društvu danas, 10-ak ljudi. Samo stižu sms poruke, zaražen ovaj, onaj… a svi su se vidjali oko praznika. Neka druga okupljanja sam izbegao, ovo baš nisam mogao.
January 9, 20223 yr 4 minutes ago, Bogotac said: jel ocekujemo 30k zarazenih do pocetka februara ili gresim u proceni? Na dnevnom nivou, ili kao presek aktivnih slučajeva 1 februara ili ukupno da bude 30K do tad?
January 9, 20223 yr 1 minute ago, radisa said: Na dnevnom nivou, ili kao presek aktivnih slučajeva 1 februara ili ukupno da bude 30K do tad? na dnevnom nivou
January 9, 20223 yr to znam,pusti njihovo selektivno testiranje i lazne brojke,realno cini mi se da kad krene pik omrikona,ispod 25k nece da bude
January 9, 20223 yr 13 minutes ago, Bogotac said: to znam,pusti njihovo selektivno testiranje i lazne brojke,realno cini mi se da kad krene pik omrikona,ispod 25k nece da bude mislim da brojeve i procente testiranja nisu u stanju da štelujutm za one druge znamo
January 9, 20223 yr Stvar je u tome da su nasi kapaciteti za testiranje max 30k dnevno (a i to je poprilicno optimisticna procena) . od toga je dobar deo kontrolni test ovih koji su bili pozitivni i cekaju negativni test da izadju iz izolacije. Moja procena je da necemo imati nikada zvanicno vise od 12k novoobolelih. Najbolji lakmus je topik "zarazeni forumasi..."
January 10, 20223 yr izgleda je plebs nagrnuo posle praznika, u 12:30 na nbgd(medicina rada) nisu imali više brojeva za testiranje
January 10, 20223 yr Kaže Maršal svi ga zajebali, nije smela da se slavi NG masovno, on teo da bude klizni štab, al' ga ne jebu