Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

On 23. 11. 2021. at 20:22, Caligula said:

Da si citao dalje, naleteo bi na komentar sa dosta lajkova "A STO JE JEDAN DECKO UMRO OD VAKCINE TO NE JAVLJATE"  ... sve ispod vesti o tinejdzeru preminulom od korone.

Ja sam mislio da sam na sve oguglao a onda sam na tviteru bacio pogled na komentare ispod vesti o smrti bebe koja je imala Covid. Pola dana mi nije bilo dobro.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

On 23. 11. 2021. at 20:42, Redoran said:

Ja sam mislio da sam na sve oguglao a onda sam na tviteru bacio pogled na komentare ispod vesti o smrti bebe koja je imala Covid. Pola dana mi nije bilo dobro.

Kums i jos par ljudi me ovde stalno pitaju "zasto to citas"

jebemli ga, valjda da nahranim mizantropa u sebi. Mada imaju poentu, neznanje je blagoslov.

Jebeni internet.

On 23. 11. 2021. at 20:52, Caligula said:

Kums i jos par ljudi me ovde stalno pitaju "zasto to citas"

jebemli ga, valjda da nahranim mizantropa u sebi. Mada imaju poentu, neznanje je blagoslov.

Jebeni internet.

Ja sam Kesica prestao da gledam..kada su utisci kod Olje prebacim..komentare izbegavam...vesti evo malo ovde i preko tvitera..

I na dobrom sam putu da me zabole vise svasta za sve.

On 23. 11. 2021. at 19:51, čekmeže said:

Kako uvek hoće vojni rok ti što vojsku nisu služili?

To su ti drugari sa muškim akušerima koji kažu "šta će ti epidural, ne boli mnogo porođaj" 

On 23. 11. 2021. at 19:53, SNARC said:

..gospoja oseca manjak testosterona medj srpskim zivljem.

Reveal hidden contents

Mislio sam da samo ja ovo primećujem, a sve više starijih, nedousamljenih

žena potežu to kao argument...
  On 23. 11. 2021. at 21:27, Valkyrie said:

To su ti drugari sa muškim akušerima koji kažu "šta će ti epidural, ne boli mnogo porođaj" 

Pa jeste..ono..koliko epidurala je primila tvoja prababa dok se poradjala na njivi  - Omiljeni :)

On 23. 11. 2021. at 21:30, Šumejker-Levi 9 said:

Mislio sam da samo ja ovo primećujem, a sve više starijih, nedousamljenih

žena potežu to kao argument...

Ja sam to zato sakrio i stavio u spoiler..mozda ti neko zameri sto javno iznosis :))

Nisam znala da je drug @omiljeni  takav mizoginik, bogami ćemo drugačije od sad da razgovaramo :dry:

Katarina Tomašević, pomoćnica ministra odbrane za ljudske resurse...

:isuse: 

Gde god nadjes zgodno mesto, po 1 Dijanutm posadi..

jel' bila negde konstatovana preporuka direktorima škola da pošalju decu da gledaju zvezdu protiv ludog i goreg™po njuzmaks obućini

On 23. 11. 2021. at 9:40, Aleksija said:
jesmo, navikli smo. i mogu da se kladim da ispod ove vesti na svakoj drustvenoj mrezi stoje desetine smejucih emotikona.

Internet je cudo, ima raznih ludaka. Ja se vise ne kladim ali mislim da nema tih desetina smejucih emotikona kad umre bilo ko (osim ako nije onaj patrolna sapa smrad, onda moze), pogotovo decko od 16 godina, cak ni od strane antivaksera a svakako ne od strane normalnih nevakcinisanih. Ako takvi uopste postoje, jelte.

Inace, za mene licno ne postoji velika razlika izmedju ekstremnih antivaksera i ekstremnih huskaca na vakcinu. Idiota u oba tabora za izvoz, to neka agresija, ludilo mozga, sacuvaj me Boze.

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

ni četnici ni partizani, zlatna sredinа.

• Popular Post
  On 24. 11. 2021. at 2:36, Zli Gli said:

Internet je cudo, ima raznih ludaka. Ja se vise ne kladim ali mislim da nema tih desetina smejucih emotikona kad umre bilo ko (osim ako nije onaj patrolna sapa smrad, onda moze), pogotovo decko od 16 godina, cak ni od strane antivaksera a svakako ne od strane normalnih nevakcinisanih. Ako takvi uopste postoje, jelte.

Inace, za mene licno ne postoji velika razlika izmedju ekstremnih antivaksera i ekstremnih huskaca na vakcinu. Idiota u oba tabora za izvoz, to neka agresija, ludilo mozga, sacuvaj me Boze.

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

Brate, moja žena se trenutno kocka sa životom čekajući da zbog gužve povuku zabranu operacija na mozgu svega što nije izliv krvi ili tumor koji ugrožava život, a najviše se kocka zbog tih normalnih nevakcinisanih. Takvih kao ona je mnogo. Ali dobro tebi je to sve okej ti se inače kockaš usereš sebi život pa što ne bi i drugome. Nisam ja zao samo sam destruktivan jer me boli kurac. To su 'normalni nevakcinisani', ukratko.

Edited by Hermetico

On 24. 11. 2021. at 4:01, ObiW said:

ni četnici ni partizani, zlatna sredinа.

Da ovi odu a da se oni ne vrate :fantom:

Msm ne kapiram jel ti normalni zauzimaju manje mesta u bolnici kad se razbole, ređe se zaraze nego nenormalni, manje virus mutira kod njih? Ako će da puste da ljudi umiru u hiljadama jer njih mrzi da odu da prime, imaju temperaturu 2-3 dana ili štagod oni za mene tek nisu normalni. Normalniji su ovi koji misle da vakcine služe da pobiju sve ljude.

Ne znam da li je vec bilo na nekom topiku - EU zemlje, veza izmedju broja vakcinisanih i broja umrlih:

image.thumb.jpeg.5ebc1881c664db9eaad447203cb39b62.jpeg

Background Picker
Customize Layout