Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Znam za slučaj osobe koja je do sad četiri ili pet puta bolovala od korone. Organizam joj ne stvara antitela. Zbog toga ne može ni da se vakciniše, jer nema svrhe.
U kom periodu četiri pet puta?

... Shiit has hit the fan

Kako uopste ozdravi ako nema antitela? 

Mislim :twak:

a kako onda uopšte ozdravi da bi dobila priliku da se ponovo zarazi ako nikad nema nikakva antitela? šta otera virus iz organizma?

a kako zna da se razbolela ako nema simptoma koji su uzrokovani reakcijom organizma tj antitela

ovaj tip troluje od početka

:fantom:

onda isti joj djavo dal ce da se razboli ili vakcinishe?

sent from novi mnogo jak bubamoto.

6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

Ako je domar sa mog radnog mesta ne troluje :).

Cuvena izjava Ja sam zavrsio OS, ali tada se ucilo. Sta ce mi srednja skola kad je to samo obnavljanje iz osnovne 

Edited by Sandradjer

Moj jedan avax zet dva puta imao koronu. Prvi put prošlog novembra, baš teško podneo. Imao visoku temperaturu danima, blagu upalu pluća, kašalj katastrofa... A sad lakša slika dosta, mnogo brže se oporavio.

11 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

a kako zna da se razbolela ako nema simptoma koji su uzrokovani reakcijom organizma tj antitela

Za slučaj sam čuo od ljudi iz Biohemijske laboratorije ustanove u kojoj radim.

20 hours ago, Frank Pembleton said:

I po njenoj priči izgleda da ima milion varijanti. Bukvalno milion.

Jel tu misli na to da je imala koronce bez obzira na negativne rezultate testove, a korona im se videla u simptomima, krvnoj slici i drugim pregledima i postkovid stanju?

@eumeswil Jesi li pod antibiotskom terapijom? I kako se osecas?

Jel tu misli na to da je imala koronce bez obzira na negativne rezultate testove, a korona im se videla u simptomima, krvnoj slici i drugim pregledima i postkovid stanju?
Da. Test negativan sve ostalo daje koronu.
I završe u bolnici.
Kaže da je imala jednog negativan test, lab šaren, pluća horor.
Ne mogu još uvek sa sigurnošću da uspostave "vremenski tok", pogotovo sa novim sojevima...
Dolaze neki kojima za dva tri dana pluća kolabiraju, a neki nedelju dana pa tek krene na pluća...

... Shiit has hit the fan

da li bi bilo dobro da se ukine ono potpisivanje formulara/saglasnosti kod vakcinacije. mislim da deluje odbijajuće, povećava skepsu  a i daje argument više antivakserima. toliko je već vakcina data da mislim da nema rezona.

40 minutes ago, Sandradjer said:

@eumeswil Jesi li pod antibiotskom terapijom? I kako se osecas?

Jesam, Panklav još par dana. Dobro sam, samo slinavim i dalje ali dosta manje. U četvrtak je lekar na kontroli rekao da su mi pluća čista, isto kao 3 dana ranije, samo što ja nemam taj osećaj.

32 minutes ago, Frank Pembleton said:

I završe u bolnici.
Kaže da je imala jednog negativan test, lab šaren, pluća horor.
Ne mogu još uvek sa sigurnošću da uspostave "vremenski tok", pogotovo sa novim sojevima...
Dolaze neki kojima za dva tri dana pluća kolabiraju, a neki nedelju dana pa tek krene na pluća...

Još mi samo reci da su svi vakcinisani sa tri doze pa da se full ubedačim. :D

ti nema shta ni da se interesujesh! :D

1 hour ago, Frank Pembleton said:

ti si izgleda zakasnio sa testom, uveliko se virus spustio. to je bilo i kod alfa soja a sad tek mogu misliti.