November 6, 20213 yr pa imas kafice u koje ogromna vecina dolazi upravo da bi radila. super je da se radi u kafichu, ja bash volim. mislim, ko moze da radi kotkuce sa djecom kujnom i vesh mashinom, kafic je lajt verzija svega i niko ne kaze mama, shto je univerzalna prednost sent from novi mnogo jak bubamoto.
November 6, 20213 yr nisam mama al mogu da pogledam. ma bas volim da radim u kaficu, ako se i cuje zamor dozivljavam ga kao sum jer me ne zanima (a ovdje gdje idem zbilja je rijetko kad neko glasan, prosto zato sto vecina radi)
November 6, 20213 yr meni se sad opet otvara opcija da radim u blokicima. jel ti reche da je ona theta ok lokacija? djelato danas u 11 tamnica naroda sent from novi mnogo jak bubamoto.
November 6, 20213 yr meni se sad opet otvara opcija da radim u blokicima. jel ti reche da je ona theta ok lokacija? djelato danas u 11 tamnica naroda sent from novi mnogo jak bubamoto.Meni je ta Theta onako malo više ogavna.Možda da vidi# onu kopiju Grineta tamo kod Inteze... Shiit has hit the fan
November 6, 20213 yr 1 minute ago, Frank Pembleton said: Meni je ta Theta onako malo više ogavna. Možda da vidi# onu kopiju Grineta tamo kod Inteze ... Shiit has hit the fan gde je to, tamo oko metroa?
November 6, 20213 yr 9 minutes ago, gospa buba said: meni se sad opet otvara opcija da radim u blokicima. jel ti reche da je ona theta ok lokacija? djelato danas u 11 tamnica naroda sent from novi mnogo jak bubamoto. ok je teta za rad, oni stolovi za nepusace (tj ako je isto kao prije korone, od tada nisam bila) nije ogavna, slicni ljudi kao u djelatu, bolja kafa, manje mirisa kuhinje i ujutru manja guzva
November 6, 20213 yr Just now, morgana said: ok je teta za rad, oni stolovi za nepusace (tj ako je isto kao prije korone, od tada nisam bila) nije ogavna, slicni ljudi kao u djelatu, bolja kafa, manje mirisa kuhinje i ujutru manja guzva pa to, ima kao onu neku kvazi bashticu u staklu, ne videh nikog. u djelatu cu dobit deltu plus pre roka
November 6, 20213 yr blokici jeste. ja volim blokice prirodno, sama od sebe, nemam istoriju tamo sent from novi mnogo jak bubamoto.
November 6, 20213 yr Ma dobfo, malo sam ratovao sa njima oko parkiranja onih tenkova u kojima mušterije dolaze, pa su kelneri izigravali zaštitnike mušterija...A da ova je tamo kod metroa, nekako tamo nikad nisam video gužvu, a opet loše je vreme... ... Shiit has hit the fan
November 6, 20213 yr 3 hours ago, Jozef K. said: Dešava se rezaražavanje. Retko, ali ima. Kakva je klinička slika? za ovaj drugi ne znam prvi je bio light, koji dan t°, koji dan bez mirisa/ukusa i to je to
November 6, 20213 yr 6 hours ago, kud u maglu Simoviću said: čuo za kolegu da se po drugi put zarazio, prvi put je bilo u maju prošle godine Znam za slučaj osobe koja je do sad četiri ili pet puta bolovala od korone. Organizam joj ne stvara antitela. Zbog toga ne može ni da se vakciniše, jer nema svrhe.
November 6, 20213 yr 4 minutes ago, Domar said: Znam za slučaj osobe koja je do sad četiri ili pet puta bolovala od korone. Organizam joj ne stvara antitela. Zbog toga ne može ni da se vakciniše, jer nema svrhe. Jel ne pravi antitela ni od jedne bolesti? Nikada? Ili samo od kovida? Proveravala antitela poslesvakog od ovih 4-5 obolevanja?