November 6, 20213 yr 2 hours ago, vememah said: Pricam sa rodjakom koji je zaradio COVID, a dao Bog bojao se od vakcine vise nego od COVID-a. Posto i dalje njie bas najbolje, nisam razumeo gde je tacno bolestan morao da ceka 3 sata u redu na testiranje, pa se i srusio cekajuci. Posto u bolnicama nema mesta njega su poslali kuci, gde isto niko nije vakcinisan, posto svi veruju u zavere i sada je opsta panika. On je u garazi na poljskom krevetu, o ostatak ukucana svako u svojoj sobi. Covek magistar masinstva i sa 63 godine veruje u budalastine sa youtuba. pametnom dosta
November 6, 20213 yr 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: čuo za kolegu da se po drugi put zarazio, prvi put je bilo u maju prošle godine Dešava se rezaražavanje. Retko, ali ima. Kakva je klinička slika?
November 6, 20213 yr Dešava se rezaražavanje. Retko, ali ima. evo ja. retko ali ima.sent from novi mnogo jak bubamoto.
November 6, 20213 yr 1 kolega se rezarazio posle samo 8 meseci, drugi put malo gora klinika slika sa jednostranom upalom pluca. Vakcinisan bio.
November 6, 20213 yr 1 minute ago, gospa buba said: evo ja. retko ali ima. sent from novi mnogo jak bubamoto. A kao da nemate. To se ne broji
November 6, 20213 yr Ima li nekih svežih podataka o odnosu vakcinisanih i nevancinisanih u bolnicama?
November 6, 20213 yr 34 minutes ago, Jozef K. said: Dešava se rezaražavanje. Retko, ali ima. Ja bih rekao da i nije tako rijetko, i to po dva osnova: oni koji su preležali prošle godine pa sad opet deltu, i oni koji imaju long covid pa im je test u nekom trenutku bio negativan, a infekcija se vratila relativno brzo. Nije to uopšte statistička greška, ja sam mislio da svi znamo bar po nekog.
November 6, 20213 yr @Milošica Udovičić je rekao da je u bolnici na Karaburmi više od 70% nevakcinisanih, svaki treći ispod 50 godina. Edited November 6, 20213 yr by Lena
November 6, 20213 yr A kao da nemate. To se ne brojia jednom kao da nemam (alfa), a muchim se pola godine sa nekim posledichnim glupostima, posle godinu dana opet, kao da imam 2 dana neshto + ukus i miris cao nedelju dana (delta), i onda nastavljam da budem mrljava ceo mesec, sve se neshto samoposmatram i oslushkujem, kao da li sam dobro. a junior koji je sad proshao najgore, sa 5 dana temperature i posledichnim antibiotikom, on se oporavio ko nishta i odma je besan i lud (mladi su govna [emoji38]ol: ), a mi se razvlachimo neshto moram da priznam da mi malo dosadilo, ceo taj setap edip. ubedjena sam da je hudini (dete) imala kovid i u septembru i u oktobru nemam dokaz, osim da sam sad u oktobru sigurna da jeste bio.sent from novi mnogo jak bubamoto.
November 6, 20213 yr A izgleda i to oko dece postaje ozbiljno.Prijateljevom detetu koje je fasovalo koronu bez nekih jakih simptoma, doktor odredio 6 nedelja pauziranje od treninga košarke i fizičkog u školi... Pri tome ona je mala 6-7 godina... Shiit has hit the fan
November 6, 20213 yr zato shto je nevidjen pritisak na decu da se odmah vracaju i u shkole i vanshkolske aktivnosti, imamo kao nacionalni konsenzus da je sve u redu sa decom. a nije. da ne pominjem da se ubijaju od povreda na sportovima, jer objektivno nisu za povratak sent from novi mnogo jak bubamoto.
November 6, 20213 yr ako jos jednu zimu budem morala da radim iskljucivo od kuce, tj ako zbog velikog broja oboljelih i nevakcinisanih bude suludo ici u kafic, ja cu da se pozdravim sa pamecu. ne da je to najveci problem u situaciji kakva je, ali jebem ga, rjesiv je. osim sto nije.
November 6, 20213 yr 1 hour ago, Milošica said: Ima li nekih svežih podataka o odnosu vakcinisanih i nevancinisanih u bolnicama? Nisam skoro visdeo da je negde izaslo, s tim sto je sada zajeban period i za vakcinisane - par ljudi koje znam su zakacili kovid bas pred buster dozu. Dakle bolje da kazes "bivsi vakcinisani" nego vakcinisani, jer i tu se status imuniteta menja. @morgana svaka ti cast kada mozes da se skoncentrises da radis u kaficu jesam radio po open spejsovima 12+ godina sa gomilom ljudi, ali nije to kafic jbg Edited November 6, 20213 yr by Caligula