November 5, 20213 yr Nije od leka već od Covida. Naravno da je i od korone ali sam citao o leku, koristi se za svasta nesto ali bas je grozan sa nuspojavama. I rodjaka ga je uzimala pre x godina za neku drugu boljku, duzi period pila i kaze sve vreme pojacan puls, da se ne cimam oko toga. Ja inace normalno funkcionisem sa 60 do 70 a ovo kad krene mi bude 90+, kao nije strasno ali traje satima i nervira. Ovo ostalo mi ne smeta toliko, vise cudno nego iritantno.Sent from my M2012K11G using Tapatalk
November 5, 20213 yr 4 hours ago, Caligula said: Vrv dosao iz Srbije, ne verujem da ovde to kontrolisu uopste ... kako se sa kime dopisujem iz ovog ili onog razloga, javlja mi da je pozitivan. Ili ako on nije, neko njegov jeste. Armagedon. Vaistinu Armagedon.
November 5, 20213 yr Prošli petak 27,5% pozitivnih, ovaj 27,1%. Napredujemo brzinom svetlosti, koliko sutra ovaj talas će biti prošlost.
November 5, 20213 yr Sahranismo kolegu danas...Jbte ode za par dana.Nek ide sve u... ... Shiit has hit the fan
November 5, 20213 yr 22 hours ago, ljuttko said: Juče mojoj dobroj drugarici preminuo brat, 63 godište. Bila sam slučajno sama pored nje u gradu kad su joj javili, to stanje šoka je teško opisati. Par nedelja na bolovanju zbog nekih problema sa kičmom, taman da se vrati na posao opet mu se slošilo, dan pre smrti bio i na skeneru i ustanove upalu pluća , bez temperature i ikakvih simptoma. negativan na svim testovima, 3 puta vakcinisan . lekari rekli da je upala pluća, bakterijska . A smrt---moždani udar od tromba u kući. Čovek je zbog posla na sistematskim najredovnije, na 6 meseci , i ovo sve po redu odradio i prvi put se od kada je ovo sve počelo pitam , da li je možda njegov moždani udar jedan od onih slučajeva neželjenog dejstva vakcine. Jer niko ne zna ništa drugo više da kaže kao objašnjenje. Samo su mogli da konstatuju smrt . A koliko je sve otišlo k vragu - na dolazak pogrebnika se čekalo od 3 popodne do 11 uveče Hvala ti za ovaj post, iako si me sad bacila u brigu. Identičan slučaj sam glede bolda, osim godina i što nisam išao na skener i ne znam da li imam upalu. Grlo bolilo prva dva dana, bez mirisa jedan dan, potoci iz nosa, povremeni kašalj i kijavica, bez visoke T. Leukociti i granulociti povišeni, limfociti ispod minimuma. Čitam da kod tzv. "atipičnih pneumonija" može da postoji velika razlika između urednog fizikalnog nalaza (auskultacija, perkusija) i izraženih promena na snimku pluća, što je glavni razlog što me čudi da me dr. nije poslao na snimanje. I u laboratorijskim analizama postoji izražen tzv. zapaljenjski sindrom (povišena sedimentacija eritrocita, povišenje broja leukocita, povišene vrednosti C reaktivnog proteina - CRP).
November 5, 20213 yr 47 minutes ago, eumeswil said: Hvala ti za ovaj post, iako si me sad bacila u brigu. Identičan slučaj sam glede bolda, osim godina i što nisam išao na skener i ne znam da li imam upalu. Grlo bolilo prva dva dana, bez mirisa jedan dan, potoci iz nosa, povremeni kašalj i kijavica, bez visoke T. Leukociti i granulociti povišeni, limfociti ispod minimuma. Čitam da kod tzv. "atipičnih pneumonija" može da postoji velika razlika između urednog fizikalnog nalaza (auskultacija, perkusija) i izraženih promena na snimku pluća, što je glavni razlog što me čudi da me dr. nije poslao na snimanje. I u laboratorijskim analizama postoji izražen tzv. zapaljenjski sindrom (povišena sedimentacija eritrocita, povišenje broja leukocita, povišene vrednosti C reaktivnog proteina - CRP). ja ne znam detalje lab nalaza brata moje drugarice izuzev da on nije imao nikakve uobičajene simptome korone, praktično je bio na bolovanju zbog problema sa ledjima . pretpostavljam samo da je ocena o bakterijskoj upali na osnovu krvne slike par dana pre smrti kada je i otišao na skener i kad s eupala pluća videla. Ko zna kakav je on netipičan slučaj , kada bi se neko bavio time da ga zaista istraži, ako uopšte jeste korona. Kako nisam lekar i ništa ne znam sem samoobrazovanja i slike bližnjih oko mene, rekla bih pre da si skoro isti kao moj brat, nije imao visoku temperaturu ali jeste sve simptome koje pominješ jedno 7 dana, tek posl e7 dana je i snimio pluća i nije imao upalu, a nalazi su počeli da se vraćaju u normalu. na kraju je sam uradio D dimer 10 dana posle oboljevanja...tako, samo kontroliši svoje nalaze zapitkuj lekare čim primetiš ikakvu promenu i nadam se da će sve da s eokonča . Uostalom medju onima koji su uspešno preležali i bez upale pluća a sa samo 2 doze sinifarma je moja ujna od 84 godine. Kod kuće , sama , lekovi i povremeni lekarski nadzor...
November 5, 20213 yr Hvala ti za ovaj post, iako si me sad bacila u brigu. Identičan slučaj sam glede bolda, osim godina i što nisam išao na skener i ne znam da li imam upalu. Grlo bolilo prva dva dana, bez mirisa jedan dan, potoci iz nosa, povremeni kašalj i kijavica, bez visoke T. Leukociti i granulociti povišeni, limfociti ispod minimuma. Čitam da kod tzv. "atipičnih pneumonija" može da postoji velika razlika između urednog fizikalnog nalaza (auskultacija, perkusija) i izraženih promena na snimku pluća, što je glavni razlog što me čudi da me dr. nije poslao na snimanje. I u laboratorijskim analizama postoji izražen tzv. zapaljenjski sindrom (povišena sedimentacija eritrocita, povišenje broja leukocita, povišene vrednosti C reaktivnog proteina - CRP). Ovo ti je praktično prepisan moj slučaj, sada, i vrlo oprezna doktorka koja me vodi.I ona mi kaže iako je PCR test negativan, da me tretira kao koroniranog.Kaže da me dve stavke u KKS+CRP "izbacuju" iz ful korone...I po njenoj priči izgleda da ima milion varijanti. Bukvalno milion. ... Shiit has hit the fan
November 6, 20213 yr 22 hours ago, Malkmus said: Potvrda da će nastaviti da primenjuju najlabavije moguće mere tokom cele zime. Ne zelim da mracim, ali bice teska zima. Brojevi pozitivnih, bolesnih ce biti konstantno visoki. Pomor u toku, i pomor u najavi jer se nista ne cini, nego se podstice. Pomor od kovida, posledica kovida, drugih bolesti. Rodjak 79 godina isao da primi vakcinu protiv gripa u DZ i trazio od dr neki papir za pio fond da bi sve zavrsio sa fondom onlajn. Ona odbila recima Nije vanredno stanje, mere su propisane. Inace, covek ima redovnu dvogodisnju kontrolu u klinickom centru, tu ga je oduvala za uput jer nije hitno. To je realnost
November 6, 20213 yr https://www.021.rs/story/Info/Srbija/289073/Udovicic-Delta-plus-soj-je-verovatno-stigao-u-Srbiju-izazivace-teze-klinicke-slike.html
November 6, 20213 yr 10 hours ago, Frank Pembleton said: Kaže da me dve stavke u KKS+CRP "izbacuju" iz ful korone... Koje su to stavke?
November 6, 20213 yr Sa Vox92 foruma: Quote Pricam sa rodjakom koji je zaradio COVID, a dao Bog bojao se od vakcine vise nego od COVID-a. Posto i dalje njie bas najbolje, nisam razumeo gde je tacno bolestan morao da ceka 3 sata u redu na testiranje, pa se i srusio cekajuci. Posto u bolnicama nema mesta njega su poslali kuci, gde isto niko nije vakcinisan, posto svi veruju u zavere i sada je opsta panika. On je u garazi na poljskom krevetu, o ostatak ukucana svako u svojoj sobi. Covek magistar masinstva i sa 63 godine veruje u budalastine sa youtuba. Edited November 6, 20213 yr by vememah
November 6, 20213 yr Koje su to stavke?Veruj mi nisam obraćao pažnju. Mislim da je spomenula leukocite...Ali nemoj zdravo za gotovo da uzimaš. ... Shiit has hit the fan