Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

On 2. 11. 2021. at 22:18, Caligula said:

aman pustite Zlija, ima valjda neke kredite ovde.

Niko nema kredit na otvorenu glupost i idiotluk.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

On 3. 11. 2021. at 7:40, Filozof manijak said:

kako to sad povoljnu, na osnovu čega to tvrdi?

lokalno su brojevi drugaciji. ja sam vec pisala, kod nas je vec par nedelja dosta bolje nego u septembru. nije sjajno, ali je nama pik bio ranije. pretpostavljam da je i kod njih tako.

On 3. 11. 2021. at 7:40, Filozof manijak said:

kako to sad povoljnu, na osnovu čega to tvrdi?

valjda priča o čačku

On 3. 11. 2021. at 8:36, Aleksija said:

lokalno su brojevi drugaciji. ja sam vec pisala, kod nas je vec par nedelja dosta bolje nego u septembru. nije sjajno, ali je nama pik bio ranije. pretpostavljam da je i kod njih tako.

U NS je msilim nikda gore, u školma je pomor, što đaka, što nastavnika... Bolnica  je prepuna...

Ne znam, meni nimalo dobro sve ovo ne deluje... Već nedeljama idem bar jednom nedeljno na sahranu... :(

On 3. 11. 2021. at 8:34, garmonbozia said:
Niko nema kredit na otvorenu glupost i idiotluk.
Odakle si sad pa ti isplivao, Boze me sacuvaj.

Pokusao sam da dobijem neke odgovore, kulturno sve pisao, nikakve provokacije, meni je sve ovo konfuzno. Svaka cast strpljivima sto su pokusavali da objasne meni glupom a vama nadrkanima sto se javljate sa kratkim dovitljivim doskocicama i uvredama se nacestitam mile nove godine

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

Jesi li procitao postove Bambule (283 i 284 kompjuterska strana teme o Zarazenim forumasima)? Sa mesta izmedju ovog i onog sveta. Ulozio napor da u takvom stanju doprinese necemu i eventualno upozori na moguce posledice, necega sto nije linearno (ide istim putem kod svakog). Njega posle toga nema da se javi.

I ti zbunjen i konfuzan u zrelim godinama pises to sto pises, cekajuci da neko popizdi pa ti odgovori ostro da bi ovime dole zapravo pokazao ko si

On 3. 11. 2021. at 10:06, Zli Gli said:

a vama nadrkanima sto se javljate sa kratkim dovitljivim doskocicama i uvredama se nacestitam mile nove godine

Nisi ti glup, zapravo izuzetno si daleko od glupog. To se zove drugacije. Racunaj da si se i meni nacestitao.

Edited by Moonwalker

• Popular Post
  On 3. 11. 2021. at 10:06, Zli Gli said:

Odakle si sad pa ti isplivao, Boze me sacuvaj.

Pokusao sam da dobijem neke odgovore, kulturno sve pisao, nikakve provokacije, meni je sve ovo konfuzno. Svaka cast strpljivima sto su pokusavali da objasne meni glupom a vama nadrkanima sto se javljate sa kratkim dovitljivim doskocicama i uvredama se nacestitam mile nove godine

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

Jeste, kulturno si nam saopštio da u oktobru 2021., poste skoro dve godine pandemije, preko 5 miliona mrtvih u svetu i skoro godinu dana od dostupnosti vakcine - ti nisi vakcinisan. Pa si se uprpio za svoje dupe. Pa još plačeš ovde da mračimo mi i mediji oko dugotrajnih posledica. 

Nisi vakcinisan zato što... jebiga, neće valjda. Mlad si i zdrav. ne zanima te što su pune bolnice, a i groblja, "mladih i zdravih". Tačno, na svu sreću ne prolaze svi tako, ali bolest je opaka, niko ne zna kad i koliko ćeš biti bolestan. Dok nije tebi zagustilo, nisi zalazio na ove stranice, nisi se informisao na drugom mestu, jebi ga, nije te zanimalo. Šta te boli kita za tamo neki kovid.  

Jumanji se ne javlja od subote. 

Edited by braca

šta je ovaj lek iz Kine koji koliko vidim velikom broju obolelih u ovom talasu prepisuju? Doziranje 2x8 tableta na dan.

I to sad prihvataju gutati ali vakcinu neće...

• Popular Post
  On 3. 11. 2021. at 10:52, braca said:

Nisi vakcinisan zato što... jebiga, neće valjda.

треба бити фер, зли је писао како је наговарао мајку да се вакцинише, дакле није антиваксер. осим тога, био је искрен и писао је више пута о веома озбиљној болести с којом се бори. то што он о томе пише на шаљив и њему својствен начин, не значи да није озбиљна болест. и то што нама као лаицима не делује да болест за чије лечење није потребан хирург или анестезиолог, такође не значи да није озбиљна. 

мој шеф је умро у 40. години, развео се, жена га оптужила за насилност, суд му забранио да виђа дете, он дебео, сморио се, престао да пије лекове за притисак... и ето. да није било пандемије, боловао би па би се можда некад и помирио са судбином, у сваком случају живео би дуже...

када доктори говоре о коморбидитетима, не спомињу депресију, анксиозност, зависност... 

нама остаје да се нервирамо и то је људски, али индиректно то јесу придружене болести и лепо видимо како утичу на све нас.

On 3. 11. 2021. at 11:12, dillinger said:

šta je ovaj lek iz Kine koji koliko vidim velikom broju obolelih u ovom talasu prepisuju? Doziranje 2x8 tableta na dan.

To sada daju svim obolelim, bar ovde u Beogradu, bio vakcinisan ili ne

On 1. 11. 2021. at 23:00, Zli Gli said:

Samo mali deo naslova, ostale medije nisam pratio. Jel znate vi nekoga ko zna nekoga ko je x meseci posle korone imao slicne simptome? 

Baš dobar drugar je ležao u areni tipa 2, 3 nedelje, preporučeno mu 6 meseci mirovanja, par meseci posle toga povremeno oseti totalni otkaz tela, malaksalost i umor iz čista mira, bez bilo kakve najave. 

Necu da mracim ali izgleda da je to neko sranje koje radi nekakve problematicne mutacije. Zbog toga nije prihvacen na Zapadu i nije u protokolima.

@Zli Gli

Ja razumem tvoje osećanje i šta želiš da kažeš, i mislim da odnos nekih prema tebi nije okej(takav odnos kod nevakcinisanih i teoretičara zavere stvara još veći inat), ali moram reći i da nisi u pravu. "Panika" je neophodna s obzirom na situaciju.

Favipavir? Antivirotik, mislim da se to već kod nas prije koristilo u tretmanu HIV-a. A možda i griješim, možda je neki drugi ali fora je da su to novije verzije već postojećih antivirotika.

Ja sam pio to, prvi dan se pije 16 komada, ukupno 40 za 4 dana.

Background Picker
Customize Layout