Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Ali kako ce zena da vodi dete na treninge i rodjendane te skolu kada malo poodraste? 

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

On 28. 10. 2021. at 5:36, Caligula said:

oftopik e stvarno zamisli norveski PPP

jab vrv isao na performanse Marine Abramovic i pisao o njima, ovi sa muzike bi slusali "neke opskurne balkanske narodnjake" i delili po now listening, na sportu bi se standardno klali... eh

Jesi čuo da dobiva ordenje od Vučića?

On 28. 10. 2021. at 6:53, James Marshall said:

Jesi čuo da dobiva ordenje od Vučića?

Prema svecu i tropar

... cuo sam. Sve je bas kako treba :heart: 

Edited by Caligula

On 28. 10. 2021. at 5:36, Caligula said:

oftopik e stvarno zamisli norveski PPP

d81adb9432408425d2d32f2c973eeaa045adf6cc

Bio kod izabranog lekara u DZ, zbog kašlja i temperature.
PCR mi je negativan, ali i ona ima stav da me tretira kao pozitivnog jer mnogo simptoma navrće na tu stranu.
Videćemo još rezultate iz laboratorije, u plućima ima šlajma. Tako da sam dobio Pancef i sirup za iskašljavanje Levopront i aspirin 100mg

Zanimljiv razgovor vodio sa doktorkom pošto se znamo inače, a taman jojje bila pauza pa smo izašli na terasu...

Kaže da joj traže Ivermektin da im prepiše a ona ih pita:
A vi imate seosko domaćinstvo?
Ne u blokovima sam.
Pa ja mislila treba vam za stoku.

Za vakcine je izludela, dolaze ljudi sa takvim izgovorima da je to spektakl.
E da, za covid ambulantu u OB kaže da jeste super organizovana, i sve je tu i rendgen i laboratorija pa se mnogo brže završava. I da, ne primaju sa drugih opština, jedino baš loše slučajeve, i ako je neko van BG da ne idu ljudi tamo...

... Shiit has hit the fan

On 28. 10. 2021. at 10:46, Frank Pembleton said:

PCR mi je negativan, ali i ona ima stav da me tretira kao pozitivnog jer mnogo simptoma navrće na tu stranu.

Pametno sa njene strane, my 50c. Ide na stranu sigurnosti. Nije obican grip.

Zanimljiv razgovor vodio sa doktorkom pošto se znamo inače, a taman jojje bila pauza pa smo izašli na terasu...

Ne u blokovima sam.

E da, za covid ambulantu u OB kaže da jeste super organizovana, i sve je tu i rendgen i laboratorija pa se mnogo brže završava. I da, ne primaju sa drugih opština, jedino baš loše slučajeve, i ako je neko van BG da ne idu ljudi tamo...

Jadni ljudi :sad: cime mora da se sluze. 

Edited by Moonwalker

Bio kod izabranog lekara u DZ, zbog kašlja i temperature.
Videćemo još rezultate iz laboratorije, u plućima ima šlajma. Tako da sam dobio Pancef i sirup za iskašljavanje Levopront i aspirin 100mg

Ne u blokovima sam.

Kod mene u Maksiju dve radnice tako (valjda, nadam se) negativne, a kašlju piju antibiotike. I rade, najurednije. Evo sad upravo razmišljam...

On 28. 10. 2021. at 12:13, Hermetico said:
Kod mene u Maksiju dve radnice tako (valjda, nadam se) negativne, a kašlju piju antibiotike. I rade, najurednije. Evo sad upravo razmišljam...
Da ne bude zabune, ona je meni otvorila bolovanje i naložila izolaciju u okviru stana.

On 28. 10. 2021. at 13:11, Frank Pembleton said:

Da ne bude zabune, ona je meni otvorila bolovanje i naložila izolaciju u okviru stana.

Ma kakva zabuna, znam druže... Ovima sigurno nisu, ne bi dolazile na posao inače. Nisam ja njih kritikovao.

Edited by Hermetico

Evo ga naš dobri Maršal se dernja na Slađu u Hronici

On 27. 10. 2021. at 18:54, kud u maglu Simoviću said:

vladica veličković fb

Čovek je car. Na stranu super objave, ali srž je u komentarima i kako u par/rečenica rešava pritajene avakse. 

Lajkovao mi je par komentara :heart:

Evo jednog primera, kako ga je čovek isproveravao, i rekao mu na kraju da je car kad je prošao njegove "testove znanja". Bukvalno sam se naglas smejao kada sam pročitao, žestoko mi je bilo smešan ceo tok konverzacije. :D

Capture.JPG.f8fb78efa2c941dd0ad808df6f5c1838.JPG

On 28. 10. 2021. at 15:40, renne said:

Evo ga naš dobri Maršal se dernja na Slađu u Hronici

Bas je 'besan'. Tvrdi da nema povlacenja oko kovid propusnica 24h. Po obicaju, laze.

Background Picker
Customize Layout