October 28, 20213 yr Ali kako ce zena da vodi dete na treninge i rodjendane te skolu kada malo poodraste?
October 28, 20213 yr On 28. 10. 2021. at 5:36, Caligula said: oftopik e stvarno zamisli norveski PPP jab vrv isao na performanse Marine Abramovic i pisao o njima, ovi sa muzike bi slusali "neke opskurne balkanske narodnjake" i delili po now listening, na sportu bi se standardno klali... eh Jesi čuo da dobiva ordenje od Vučića?
October 28, 20213 yr On 28. 10. 2021. at 6:53, James Marshall said: Jesi čuo da dobiva ordenje od Vučića? Prema svecu i tropar ... cuo sam. Sve je bas kako treba Edited October 28, 20213 yr by Caligula
October 28, 20213 yr Bio kod izabranog lekara u DZ, zbog kašlja i temperature.PCR mi je negativan, ali i ona ima stav da me tretira kao pozitivnog jer mnogo simptoma navrće na tu stranu.Videćemo još rezultate iz laboratorije, u plućima ima šlajma. Tako da sam dobio Pancef i sirup za iskašljavanje Levopront i aspirin 100mgZanimljiv razgovor vodio sa doktorkom pošto se znamo inače, a taman jojje bila pauza pa smo izašli na terasu...Kaže da joj traže Ivermektin da im prepiše a ona ih pita:A vi imate seosko domaćinstvo?Ne u blokovima sam.Pa ja mislila treba vam za stoku.Za vakcine je izludela, dolaze ljudi sa takvim izgovorima da je to spektakl.E da, za covid ambulantu u OB kaže da jeste super organizovana, i sve je tu i rendgen i laboratorija pa se mnogo brže završava. I da, ne primaju sa drugih opština, jedino baš loše slučajeve, i ako je neko van BG da ne idu ljudi tamo... ... Shiit has hit the fan
October 28, 20213 yr On 28. 10. 2021. at 10:46, Frank Pembleton said: PCR mi je negativan, ali i ona ima stav da me tretira kao pozitivnog jer mnogo simptoma navrće na tu stranu. Pametno sa njene strane, my 50c. Ide na stranu sigurnosti. Nije obican grip. On 28. 10. 2021. at 10:46, Frank Pembleton said: Zanimljiv razgovor vodio sa doktorkom pošto se znamo inače, a taman jojje bila pauza pa smo izašli na terasu... Kaže da joj traže Ivermektin da im prepiše a ona ih pita: A vi imate seosko domaćinstvo? Ne u blokovima sam. Pa ja mislila treba vam za stoku. Za vakcine je izludela, dolaze ljudi sa takvim izgovorima da je to spektakl. E da, za covid ambulantu u OB kaže da jeste super organizovana, i sve je tu i rendgen i laboratorija pa se mnogo brže završava. I da, ne primaju sa drugih opština, jedino baš loše slučajeve, i ako je neko van BG da ne idu ljudi tamo... Jadni ljudi cime mora da se sluze. Edited October 28, 20213 yr by Moonwalker
October 28, 20213 yr On 28. 10. 2021. at 10:46, Frank Pembleton said: Bio kod izabranog lekara u DZ, zbog kašlja i temperature. PCR mi je negativan, ali i ona ima stav da me tretira kao pozitivnog jer mnogo simptoma navrće na tu stranu. Videćemo još rezultate iz laboratorije, u plućima ima šlajma. Tako da sam dobio Pancef i sirup za iskašljavanje Levopront i aspirin 100mg Zanimljiv razgovor vodio sa doktorkom pošto se znamo inače, a taman jojje bila pauza pa smo izašli na terasu... Kaže da joj traže Ivermektin da im prepiše a ona ih pita: A vi imate seosko domaćinstvo? Ne u blokovima sam. Pa ja mislila treba vam za stoku. Za vakcine je izludela, dolaze ljudi sa takvim izgovorima da je to spektakl. E da, za covid ambulantu u OB kaže da jeste super organizovana, i sve je tu i rendgen i laboratorija pa se mnogo brže završava. I da, ne primaju sa drugih opština, jedino baš loše slučajeve, i ako je neko van BG da ne idu ljudi tamo... ... Shiit has hit the fan Kod mene u Maksiju dve radnice tako (valjda, nadam se) negativne, a kašlju piju antibiotike. I rade, najurednije. Evo sad upravo razmišljam...
October 28, 20213 yr On 28. 10. 2021. at 12:13, Hermetico said: Kod mene u Maksiju dve radnice tako (valjda, nadam se) negativne, a kašlju piju antibiotike. I rade, najurednije. Evo sad upravo razmišljam...Da ne bude zabune, ona je meni otvorila bolovanje i naložila izolaciju u okviru stana. ... Shiit has hit the fan
October 28, 20213 yr On 28. 10. 2021. at 13:11, Frank Pembleton said: Da ne bude zabune, ona je meni otvorila bolovanje i naložila izolaciju u okviru stana. ... Shiit has hit the fan Ma kakva zabuna, znam druže... Ovima sigurno nisu, ne bi dolazile na posao inače. Nisam ja njih kritikovao. Edited October 28, 20213 yr by Hermetico
October 28, 20213 yr On 27. 10. 2021. at 18:54, kud u maglu Simoviću said: vladica veličković fb Čovek je car. Na stranu super objave, ali srž je u komentarima i kako u par/rečenica rešava pritajene avakse. Lajkovao mi je par komentara Evo jednog primera, kako ga je čovek isproveravao, i rekao mu na kraju da je car kad je prošao njegove "testove znanja". Bukvalno sam se naglas smejao kada sam pročitao, žestoko mi je bilo smešan ceo tok konverzacije.
October 28, 20213 yr On 28. 10. 2021. at 15:40, renne said: Evo ga naš dobri Maršal se dernja na Slađu u Hronici Bas je 'besan'. Tvrdi da nema povlacenja oko kovid propusnica 24h. Po obicaju, laze.