Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

ako se en varam za septembar je koeficijent bio 3.7

:ph34r:

Jesam li ja to dobro razumela malopre u “Medju nama” da je lik jutros nožem napao bolničara Hitne pomoći jer mu je ovaj rekao da stavi masku, pošto je kašljao?! :unsure:

Jesam li ja to dobro razumela malopre u “Medju nama” da je lik jutros nožem napao bolničara Hitne pomoći jer mu je ovaj rekao da stavi masku, pošto je kašljao?! :unsure:

Jeste

... Shiit has hit the fan

da. rekao je da ne veruje u kovid i maske i reshio da ih malo izboci.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Ovo je otišlo predaleko.

Skor iz GSP od malopre: otprilike 1/5 nas je nosila maske. Ja sam stvarno blago očajna…

Kod nas danas u gradu sve moguce vrste inspekcije,tako da nigde nisi mogal bez maske.

Takvi okrsaji su izgleda postali standardni opis radnog mesta za ljude koji rade u hitnoj.
A pre nekoliko dana su mi covek pricao kako doktoricu koja radi na vakcinaciji u TC Promenada u NS svako vece posle smene kuci voze u pandurskim kolima jer joj je ugrozena bezbednost.
Just now, omiljeni said:

Takvi okrsaji su izgleda postali standardni opis radnog mesta za ljude koji rade u hitnoj.
A pre nekoliko dana su mi covek pricao kako doktoricu koja radi na vakcinaciji u TC Promenada u NS svako vece posle smene kuci voze u pandurskim kolima jer joj je ugrozena bezbednost.

Jbt... Ovo postaje suludo...

7 minutes ago, pt 2.0 said:

Ovo je otišlo predaleko.

Skor iz GSP od malopre: otprilike 1/5 nas je nosila maske. Ja sam stvarno blago očajna…

Nadam se da mi ne zameraš, ali možda je najbolje, pre sve zbog mentalnog zdravlja, da naučiš da voziš; mislim da nema šanse da će se ovaj narod uozbiljiti (da ne kažem unormaliti), a čisto sumnjam da će radikali nešto ozbiljnije preduzeti povodom nenošenja masaka...

3 minutes ago, Jeremija said:

Nadam se da mi ne zameraš, ali možda je najbolje, pre sve zbog mentalnog zdravlja, da naučiš da voziš; mislim da nema šanse da će se ovaj narod uozbiljiti (da ne kažem unormaliti), a čisto sumnjam da će radikali nešto ozbiljnije preduzeti povodom nenošenja masaka...

Nenosenje masaka ce da dovede do masovnog pomora, to ce ih na kraju kostati vlasti...

Inace, interesantno kako na nekim mestima nema niko problem sa maskom, sad sam u privatnoj bolnici, apsolutno svi, ali bas svi nose pravilno masku, i pacijenti i lekari...

Just now, omiljeni said:

Da cutimo..izvinimo se gospodinu Vucicu za sve proteste organizovane protivu njega..i oecamo da necemo nikad vise..

Jerbo mogu ovakvi neki da zajasu vlast a nema ih malo

Edited by SNARC

28 minutes ago, gospa buba said:

da. rekao je da ne veruje u kovid i maske i reshio da ih malo izboci.

taj što je zvao pomoć je garantovano ekstremni agresivni mentol, što je boga molio da mu neko zatraži da stavi masku, pa da ga izbode.

pa kad mu niko sam od sebe nije tražio, onda je pozvao hitnu i pripremio nož da bude pri ruci

(kao onaj na tviteru što je pre par dana rekao da čeka da mu neko zatraži propusnicu, pa će ga ubiti zato što mu ugrožava ustavom zagarantovano pravo)

18 minutes ago, Jeremija said:

Nadam se da mi ne zameraš, ali možda je najbolje, pre sve zbog mentalnog zdravlja, da naučiš da voziš;

ne zameram, ali nisam u stanju da budem vozač.

odvozala sve časove, položila prvu pomoć i odustala. 

ako ludilo potraje, kupiću bicikl za do posla i nazad.

edit. sad videla ovo za lekarku iz ns... je bo te.

možda nije za ovu temu, nego za psihološke posledice pandemije, ali mene zaista zanima psihijatrijsko tumačenje takvih prebaca realnosti?
što neko napisa negde (parafraziram) - ljudi koji jedu đubre, puše i loču alkohol, dišu svi znamo šta, uzimaju lekove za većim rizikom od neželjenih dejstava sada divljaju jer će im se od vakcine desiti tačno - šta?

Edited by pt 2.0

19 minutes ago, radisa said:

Nenosenje masaka ce da dovede do masovnog pomora, to ce ih na kraju kostati vlasti...

Inace, interesantno kako na nekim mestima nema niko problem sa maskom, sad sam u privatnoj bolnici, apsolutno svi, ali bas svi nose pravilno masku, i pacijenti i lekari...

Biće opšti pomor, ali da li će ih to koštati, ne znam. Koliko god (na prvi pogled) suludo zvuči, mislim da bi ih (sa ovakvim narodom) više koštalo uvodjenje striktnih mera i njihova implementacija.

Jer je lakše da je odvezu kući i da ih zabole za dalje, a mogli bi te budale da nađu i malo ih pošalju na hlađenje.

... Shiit has hit the fan