October 26, 20213 yr Gledam sada na Naxi kamerama stanje kod skupštine, iziritiran činjenicom da tih 20tak ljudi koliko ih ima tamo maltretira svako veče grad(jane) bez da trepne, a ond mi sine - zapravo sjajan eufemizam za situaciju u državi - njih nekoliko je toliko sigurno u svojoj gluposti da bez blama i razmišljanja maltretira veliku većinu naroda oko, identično kao i vlast celu državu. Zajahali slaboumi ali zato presamouvereni i eto ti rezultata...
October 26, 20213 yr 2 hours ago, aram said: khm, ovo je valjda isto od sinoć Bilo je ovakvih slucajeva i u francuskoj; Bilo je jos gorih stvari : Edited October 26, 20213 yr by borris_
October 26, 20213 yr 21 minutes ago, Avatar said: Gledam sada na Naxi kamerama stanje kod skupštine, iziritiran činjenicom da tih 20tak ljudi koliko ih ima tamo maltretira svako veče grad(jane) bez da trepne, a ond mi sine - zapravo sjajan eufemizam za situaciju u državi - njih nekoliko je toliko sigurno u svojoj gluposti da bez blama i razmišljanja maltretira veliku većinu naroda oko, identično kao i vlast celu državu. Zajahali slaboumi ali zato presamouvereni i eto ti rezultata... Ja ne vidim to nista, nisam ni sinoc video. To je sad nekako poklopljeno sa svih strana, realno coveka prozivaju za uvodjenje mera i za ne uvodjenje mera, ko ima takav kapacitet. Posto su krenuli sa zutim zvezdama onda moramo na tu stranu da krpimo, kakav debil moras biti da potezes necije poreklo i da mu kjuklusklanises.
October 26, 20213 yr nigde nema davidove(žute zvezde) iako je asocijacija jasna bar ovde ne treba dosoljavati tim ljudima je pre svega potrebno da se određene institucije njima pozabave, a one nisu ni tužilaštvo ni policija ni jevrejska opština e kao prilog zumirana fotka Edited October 26, 20213 yr by kud u maglu Simoviću
October 26, 20213 yr Njima je lakse kad se skupe tu. Sto rece onaj..dok nisam dosao ovde mislio sam da sam lud. Jedna terapijica.
October 26, 20213 yr Ne znam, ja sam cuo ovu glavnu budalu. Bilo ko iz kriznog staba da je u nekom trenutku dao ostavku mesto sto je kukao da mu ne daju da radi svoj posao i da narod ne valja bila bi neka sansa da sef ranije reaguje sa propusnicama il necim. To su ljudi sto su mali sansu da kazu nesto da se cuje, pa neka postavi nove, onda oni daju ostavke itd. Ovo nije fr/gb gde se k.stab nesto i pita. Tako ja vidim, oni znaju kako im je i da li je moguce il nije. Sad ove druge budale koristi za spinovanje a problemi ostaju. Edited October 26, 20213 yr by villiem
October 26, 20213 yr nigde nema davidove(žute zvezde) iako je asocijacija jasna bar ovde ne treba dosoljavati tim ljudima je pre svega potrebno da se određene institucije njima pozabave, a one nisu ni tužilaštvo ni policija ni jevrejska opština e kao prilog zumirana fotka Ja video sinoć u Skadarliji jednu budaletinu sa zvesdom, verovao ili ne... ... Shiit has hit the fan
October 26, 20213 yr Ne vidim nigde prenos a još uvek se ne pojavljuju bitnijitm ljudi - Radule, m. Antonije, itd. tako da će ovih 30 optimista bataliti celu stvar za dva dana, a možda i sutra ako padne kiša.
October 26, 20213 yr Imam trenutno vrlo interesantnu diskusiju na Redditu r/Serbia koju sam pokrenuo oko ovih 20 sto blokira ulicu i kad će više prestati Napasaše me jedan lik svojim donjim drugarima spolovila, ostatak ljudi manje vise ok, vrlo dinamično
October 26, 20213 yr 4 hours ago, Forest said: Ima veze sa temom - nema veze sa temom: jutros svratio u WC lokalnog tržnog centra, da izvinete na kratku nuždu, i za vreme obavljanja iste u prostoriju ulazi sugrađanin kasnih srednjih godina, razgovara telefonom (nisam hteo da slušam ali morao sam) o nekom dolazećem skupu gde će on doć' i dovest' još troje pa se računa potrebna količina ja'njetine (ne više od 5-6 kila), razgovor je tekao i za vreme njegovog obavljanja nužde, vidim da se trudio da se sa druge strane žice ne čuje žuborenje, gađao je keramiku, i pošto sam prvi završio i krenuo da perem ruke kladio sam se sa samim sobom u 100E da će rođa bez maske preskočiti pranje ruku. Naravno, dobio sam, samo je prošao iza mene nakon što je u ruci prethodno držao patku, izašao je napolje i nastavio sa dnevnim aktivnostima. Malo sam išao iza njega sa perverznim nadanjem da će naić' na poznanika čisto da odmah vidim taj trenutak bratskog rukovanja i razmene štroke. To se nije desilo dok mi nije umakao, ali se u nastavku dana sigurno desilo. Žene, da znate, ako slučajno ne znate - muško nepranje ruku posle držanja patke čini brat-bratu 50% muške populacije, vodim statistiku u glavi i izuzetno sam uspešan u profilisanju i predviđanju neperača. E, sada - ako ste pomireni i znate da 50% populacije ne pere ruke posle držanja patke u rukama, nije mi jasno kako očekujete da neprisilno vakcinisanje populacije Srbije probije 50%. Samo da primetim da je (makar meni) patka možda i najčistiji deo tela, em se redovno pere, em se slabo upotrebljava.
October 27, 20213 yr Evo u ovim klipovima doktorka iz COVID bolnice, kaže da su prebacili pacijenta u Batajnicu "jer tamo imaju hirurga, imaju sve grane..." tako da, nemamo zapravo pojma ko gde i zašto ide... ... Shiit has hit the fan
October 27, 20213 yr https://www.danas.rs/vesti/drustvo/brnabic-za-sada-nece-biti-uvodjenja-kovid-propusnica-na-24-sata/ Quote Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić je izjavila danas u Kragujevcu da je vakcinacija protiv korona virusa odgovor na pandemiju i da „tu imamo, polako, rast – prešli smo 55 odsto vakcinisanih i to je ono što je najvažnije“. Brnabić je na konferenciji za novinare nakon obilaska kragujevačkog preduzeća za distribuciju toplotne energije „Energetika“ rekla da za sada neće biti produženja važenja kovid propusnica na 24 sata. Ona je na pitanje da li mere protiv epidemije biti pooštrene rekla da „za sada treba u potpunosti da implementirano ovu meru koju imamo i da sve to zaživi“. „Pritom mi idemo opet i sa striktnim inspekcijama za ostale mere, za maske na zatvorenom i otvorenom, tamo gde je nemoguće držati distancu“, rekla je Brnabić i najavila da će sledeće nedelje biti održan sastanak Kriznog štaba za suzbijanje epidemije protiv korona virusa. Na pitanje da li će đaci preći na onlajn nastavu, Branabić je kazala da Institut „Batut“ drži sastanke sa medicinskim delom Kriznog štaba i sa Ministarstvom prosvete o tome šta bi bile dalje preporuke za školu. „Oni će u četvrtak imati još jedan sastanak i onda će Kriznom štabu dati neku svoju preporuku. Očekujem da vidim preporuku. Ono što je meni izuzetno važno i što mislim da ne treba da se menja, a to je svakako da deca od prvog do četvrtog razreda osnovne škole nastave da idu u školu“, kazala je Brnabić. Premijerka je dodala da će se razgovarati i sa sindikatima „da se čuje i njihovo mišljenje“, kao i da će se razmatrati mogućnost „da se malo pomeri (školski) raspust“. Ne znam ni zašto imaju sednice, kad ona i pre toga objavi da to što predlažu lekari neće biti usvojeno.