October 26, 20213 yr "Dakle, običan narod izuzetno dobro razume šta može biti lek."pantomime dosta.sjebace danas pre kraja kalendarske godine. shteta.sent from novi mnogo jak bubamoto.
October 26, 20213 yr 10 minutes ago, gospa buba said: "Dakle, običan narod izuzetno dobro razume šta može biti lek." Pa se onda roka ivermektinom dok ne počnu halucinacije
October 26, 20213 yr Pa se onda roka ivermektinom dok ne počnu halucinacije kazem ti, sve dok ne pochnu decu da ubacuju u tu preventivu, nema problema, ubij se kako hocesh od volje ti. ali to je ista ona druzina koja je lechila autizam varikinom, tako da je pitanje trenutka.sent from novi mnogo jak bubamoto.
October 26, 20213 yr Ne mogu da povežem komentar po tw… izgleda kao da su neki ljudi otišli pod prozore lekarima lriznog štaba. Zna li se ko (avaksi ili… )? (I kod koga) Edited October 26, 20213 yr by pt 2.0
October 26, 20213 yr uvazenom konu su pevali pod pendzerima. ista ta ekipa shto je vrshila desant na kafane.sent from novi mnogo jak bubamoto.
October 26, 20213 yr [paranoja mode on] ove avakse i njihove šetnje i proteste je organizovala vlast, kako bi pritiskala Kona i Tiodora da odsustanu od traženja mera. [/paranoja mode off]
October 26, 20213 yr Reporter eKlinika portala u crvenoj zoni KBC „Zvezdara“ Izvinte ako je bilo, ja nisam video
October 26, 20213 yr Just now, Braća Strugacki said: nisam baš mnogo tužan ja jesam, nadao sam se da će avaksi nadleteti iznad Kukavičjeg gnezda Anrićevog venca, eventualno Jajinaca.
October 26, 20213 yr 12 minutes ago, Filozof manijak said: [paranoja mode on] ove avakse i njihove šetnje i proteste je organizovala vlast, kako bi pritiskala Kona i Tiodora da odsustanu od traženja mera. [/paranoja mode off] https://rs.n1info.com/vesti/skoro-deluje-da-je-protest-kod-zgrada-clanova-kriznog-staba-organizovao-rezim/