October 21, 20213 yr Samo fali da stave ovo 3G na neku karticu kod nas..Srbija koristi VPN: vakcinisan, preležao, negativanInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
October 21, 20213 yr 25 minutes ago, mlatko said: Srbija koristi VPN: vakcinisan, preležao, negativan Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
October 21, 20213 yr 2 hours ago, Frank Pembleton said: ... Shiit has hit the fan ne mogu da verujem šta se kod nas dešava čuj, ''medicina zasnovana na dokazima'', pa jebo vam pas mater glupavu, bezobraznu i sebičnu treba ih lečiti ovom njihovom ''medicinom zasnovanom na dokazima'' da li je moguće da ovo rade neke budale, entuzijasti ? jer treba na ovo neo vreme potrošiti eto, napravili i neki grafički dizajn teško si ga nama, već sada, a u budućnosti naročito
October 21, 20213 yr 56 minutes ago, gospa buba said: ja imam pozitivan test iz drzavnog laba i nema mi ga u sertifikatu. istina sad je vec dosta star sent from novi mnogo jak bubamoto. Onda samo iz privatnih Eto, ni to ne šljaka očigledno.
October 21, 20213 yr 1 hour ago, mlatko said: Srbija koristi VPN: vakcinisan, preležao, negativan Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Meni u licnoj karti pise urz, malim slovima. Odem u policiju da pitam, kaze portir - u slucaju rata zarobiti.
October 21, 20213 yr 28 minutes ago, dùda said: ne mogu da verujem šta se kod nas dešava čuj, ''medicina zasnovana na dokazima'', pa jebo vam pas mater glupavu, bezobraznu i sebičnu treba ih lečiti ovom njihovom ''medicinom zasnovanom na dokazima'' da li je moguće da ovo rade neke budale, entuzijasti ? jer treba na ovo neo vreme potrošiti eto, napravili i neki grafički dizajn teško si ga nama, već sada, a u budućnosti naročito s jucerasnjeg protesta udjem na tw ove i vidim ekipu s komentarima: "vakcinisao se i viktor savic. otkud on. veruje u boga, ide u crkvu.."
October 21, 20213 yr 3 hours ago, Frank Pembleton said: Ali vidi ti taj logo. Kao kad je onomad BP preko noći, usred havarije u Meksičkom zalivu, promijenio logo u nabudženi suncokret koji zrači blagošću i zdravljem. Znaju oni šta rade. Spoiler Edited October 21, 20213 yr by autsajder
October 21, 20213 yr 8 minutes ago, InvisibleLight said: s jucerasnjeg protesta udjem na tw ove i vidim ekipu s komentarima: "vakcinisao se i viktor savic. otkud on. veruje u boga, ide u crkvu.." solidno otvaranje doktora, fin dribling, ima talenta. e onda kao pravi skaut odem da vidim ko je talenat - iskace sa magicnog bilja.rs kako leci travama dijabetes, nece insulin. na istom sajtu, nekog japanca sponzorisala vlada SAD za biljne kapi protiv tumora i metastaza. pametnome dosta!
October 21, 20213 yr Meni u licnoj karti pise urz, malim slovima. Odem u policiju da pitam, kaze portir - u slucaju rata zarobiti.Ja bi se žalio, ne treba uru? Osim ako to nije dobrosusedski savet neprijatelju "zarobite ga da ne smeta"Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
October 21, 20213 yr solidno otvaranje doktora, fin dribling, ima talenta. e onda kao pravi skaut odem da vidim ko je talenat - iskace sa magicnog bilja.rs kako leci travama dijabetes, nece insulin. na istom sajtu, nekog japanca sponzorisala vlada SAD za biljne kapi protiv tumora i metastaza. pametnome dosta!Izgleda da nije doktor Sent using Tapatalk
October 21, 20213 yr praktično pitanje koje me interesuje: u statistikama testiranih i zaraženih odnosno nezaraženih koje gledamo, koji test se navodi??? zašto pitam. primer ja: razbolela se 6.10. od bolesti X, odmah mi u DZ uradili brzi test (negativan, rezultat dobijen odmah), a 11.10. mi u DZ tražili da uradim PCR (negativan, rezultat mi je bio na e-zdravlju dana 12.10. uveče). primer brat: 18.10 uveče temperatura, ujutru 19.10 odmah privatno uradio brzi test, bio pozitivan, otišao u kovid ambulantu, tamo se nešto pokvarilo pa ih raspustili, on se vratio pa privatno uradio i KKS, pa otišao u DZ kovid ambulantu, tamo mu na osnovu privatnih rezultata dali terapiju i nisu mu radili PCR, ni tražili da uradi (zašto nisu???). drugim rečima, nema državnog papira da je testiran. da li i kog datuma smo on i ja upali u dnevnu COVID-19 statistiku države srbije?! Edited October 21, 20213 yr by pt 2.0
October 21, 20213 yr Izgleda da nije doktor Sent using Tapatalkuuu. koju shkolu je zavrshio inzenjer kibernetike? mislim, jel nash il njihov? te studije tehnike bash osakate ljude sent from novi mnogo jak bubamoto.
October 21, 20213 yr Brat (osoba sa autizmom) ne ide u dnevni boravak već dve nedelje jer je neko iz njegove grupe dobio koronu. Od tog rizičnog kontakta je prošlo 20 dana i od ponedeljka bi mogao da se vrati. E sad, procedura je takva da je u slučaju izostanka dužeg od 5 dana potrebna potvrda lekara opšte prakse o dobrom zdravstvenom stanju. I tu problem nastaje jer se dotični lekar proglasio nenadležnim u toj situaciji jer korona i traži PCR test. Budući da bi vođenje osobe sa posebnim potrebama (koja pritom nema nikakve simptome i još je uredno vakcinisana) u COVID ambulantu bio čin vrhunskog sadomazohizma, zanima me da li postoji neki drugi način da se odradi PCR test, neko zakazivanje negde ili nešto?
October 21, 20213 yr 57 minutes ago, pt 2.0 said: praktično pitanje koje me interesuje: u statistikama testiranih i zaraženih odnosno nezaraženih koje gledamo, koji test se navodi??? zašto pitam. primer ja: razbolela se 6.10. od bolesti X, odmah mi u DZ uradili brzi test (negativan, rezultat dobijen odmah), a 11.10. mi u DZ tražili da uradim PCR (negativan, rezultat mi je bio na e-zdravlju dana 12.10. uveče). primer brat: 18.10 uveče temperatura, ujutru 19.10 odmah privatno uradio brzi test, bio pozitivan, otišao u kovid ambulantu, tamo se nešto pokvarilo pa ih raspustili, on se vratio pa privatno uradio i KKS, pa otišao u DZ kovid ambulantu, tamo mu na osnovu privatnih rezultata dali terapiju i nisu mu radili PCR, ni tražili da uradi (zašto nisu???). drugim rečima, nema državnog papira da je testiran. da li i kog datuma smo on i ja upali u dnevnu COVID-19 statistiku države srbije?! Mislim da ovo niko ne zna. Bilo je ovo pitanje par puta postavljeno od strane novinara još onda kada su se održavale KZN, ali nikakav smislen odgovor nismo dobili. Jedino su rekli da nisu samo PCR testovi u pitanju nego i brzi... Plus, možda i nisu testovi u pitanju, već dijagnostike po covid centrima. Npr. moju sestru su dijagnostifikovali na osnovu privatnog AG testa, bili su u fazonu da je traćenje vremena i resursa da joj ponovo rade njihov test.
October 21, 20213 yr @Halvard Ne znam dal ti nešto znači, al u državnom vrtiću moje ćerke prihvataju potvrde od privatnih lekara za povratak u kolektiv.